Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

July, felicitari pentru bebelina, filmuletele sunt superbe, abia astept sa ma duc si eu maine la Herghe, se vede ca e maestru!!! Face tot felul de vrajitorii cu sonda

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, Luca e deja luat de printesa mea, poti sa le spui celorlalte pretendente sa-si ia gandul Sunt sigura ca Carla isi va apara reputatia vineri

Andreuta

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

WoW fetelor MULTUMESC !!!

In legatura cu babismele ... sa va zic si eu una : in timp ce stateam eu asa linistita la un moment dat si-mi vedeam de treaba , ma trezesc cu toata lumea din jurul meu "ha ha a dus mana la nas !!!" Imi pusesera sare in cap ! si cica va fi baiat ! Dar eu nu cred pana nu vad cu ochii mei.
Un caz clar ca babismele se mai si inseala e o colega de serviciu careia la fel i-au facut si cu sare si cu acul cu ata (nu stiu ce trebuie sa se intample la faza asta) si cu verigheta si dupa forma burticii ... era limpede ca buna ziua ca e baiat - toate semnele duceau intr-acolo.
Nu mai e nevoie sa va mai spun ca are o fetita superba !!!

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

bine ai venit, iepurila!
u la ce dr mergi?
eu sunt la dr slatineanu, si el m a trimis sa fac morfofetala la dr damaceanu(ieri am facut o).are cabinet in nicolina 2.

21+ Sebi

Mergi la inceput

Nu cred deloc in babisme, absolut in nici unul. Daca s-au adeverit, e pura coincidenta. Parerea mea.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by EvaF

quote:
Originally posted by Joy21

Musette, iti spun sincer ca nici nu stiu care este plaja de valori normale pentru IR. Voi incerca sa ma informez ceva mai mult pe tema aceasta ca sunt cam in ceata.

Intr-adevar, totusi la mine diferenta dintre IR dr. si IR stg. e cam mare (cred eu). Poate la conformatia mea valoare pt. IR dr. ar tb. sa fie mai mare iar la tine aceeasi valoare este normala...

Hm, Joy, IR nu are treaba nici cu inaltimea, nici cu greutatea. Ele cresc in functie de tensiunea marita, nu in functie de conformatie. Ca doar nu te intreaba la eco ce inaltime ai si cate kg. Valorile sunt standard, nu difera in functie de circumferinte :))) Iar din ce spui tu nu se leaga, ar trebui sa fie invers, valoarea peste 0,5 nu e ok. Eu am valorile 0,41 si 0,46, dr Herghelegiu mi-a zis ca e excelent ca sunt mici valorile, ca nu am IR marite, important era sa nu fie peste 0,5 ca altfel se considera marite. Iar IR marite se leaga de stres la serviciu care ridica si tensiunea. E foarte logic, zic eu. Sa diminuezi stresul ca sa nu creasca IR, respectiv tensiunea. Altfel, Doamne fereste, intervine pericol de preeclampsie si nastere prematura. Deci...care e treaba?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mai fetili, la mine nu mai imi amintesc exact valoarea pe dreapta, dar pe stanga era 0,63, iar eu nu am nici cea mai mica problema cu tensiunea. Nu a urcat dincolo de 10 cu 6... sa fi fost intradevar de la emotii... ca din alea aveam ceva. Stres la munca nu am. SI si daca as avea as face ceva pe el

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii iubiti !
Sa se faca mari si mai frumosi decat sunt deja !

Noi suntem mai mititei, abia la inceputul lui iunie mergem la morfofetala ...

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by anca81

Eva, Luca e deja luat de printesa mea, poti sa le spui celorlalte pretendente sa-si ia gandul Sunt sigura ca Carla isi va apara reputatia vineri

Anca, s-a facut! Sa vii cu poze vineri, sa ii arat lui Luca printzesa, sa stie si el ce il asteapta afara!

Tu ma intrebai ce facem diseara. Pai daca tot nu am plecat ieri la mare cand am vazut vremea, in seara asta iesim la restaurant "en amoureux" . Sa ne amintim de tineretzuri!!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

M-am uitat si eu pe net in cautarea unor valori considerate normale pentru IR-uri, asta am gasit:

Valori normale IR artere uterine:

Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Eva, va doresc o seara placuta si multi ani cel putin la fel de fericiti de acum inainte! si mamica si pe Luca!

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

cred ca a miscat si guguloiu meu
au fost mai intai 3 "lovituri" succesive apoi pauza si inca 2 intr-un loc unde din cate stiu eu nu am niciun organ care sa poata da senzatia aia
sunt fericita

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput