Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

nebunica-zapacica Felicitari ! Ma bucur pntru tine si iti doresc sa aduci pe viitor numai vesti bune de la eco !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

neata dragele mele!am uitat sa scriu data nasterii pt. prima pagina.01.06.1978.cum va simtiti?eu mai nou ma simt rau seara, imi e greata rau,dar sper sa treaca.vineri implinesc 12 sapt.Pupici!=11sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Pupici la toate burticoasele mele, si la cele noi care au aparut pe forum!O sarcina cat mai usoara si mai buna!
Eu azi dupa pranz am programare pentru screening fetal (sper ca am scris bine) si maine dimineata dublu test, asa ca azi ma pregatesc sufleteste pentru o alta intalnire de gradul 3...sunt fff nerabdatoare, ieri doctorita mi-a zis ca urmatoarea ecografie este cea de la 22 saptamani pe care trebuie sa o programez in iulie la inceput, si ne mai putem vedea o data pe la 16-17 saptamani, daca vreau sa aflu sexul... Va dati seama ca nu o sa am rabdare pana la 22 de saptamani si ca la 17 saptamani sunt infiintata la ea la usa cu "ne spuneti...sau va dam bataie!"

Leeloo
12 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Daca ar fi sa ma iau dupa ultimul calcul, azi ar trebui sa fie saptamana 13 si sa schimb semnatura, dar am sa astept sa vedem ce zice si la ecografie, nu de alta, dar sa nu ajung la alt nr de saptamani decat stiu eu, cum s-a intamplat pe 22 aprilie, cand de la 9 saptamani am fost "avansati" la 11 saptamani.

Leeloo
12 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nebunica felicitari pentru vestile super bune...
Nasa Biei nu mai naste azi..se interneaza abia joi.
Eu cu greturi dimineata, in continuare...dar acum sunt bine.
Pupici si o zi usoara!

Bia
bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninagreti spune:

Buna dimineata burticilor,vreau sa va doresc o zi linistita
tuturor,fara probleme majore de sanatate.
Otiliav,sa sti ca nu a fost o hotarare ft grea,cu toate ca avem o fata si un baiat si dupa parerea mea si a sotului eram indeajuns,insa cu timpul mititei au crescut,si sa sti ca nu mi-a fost usor cu sarcinile,am pierdut vreo doua,am facut cerclaj cu primul copil,insa timpul le vindeca pe toate, am vazut ca si tu ai o papusa frumoasa,nu-i asa ca ai uitat durerile nasterii?
Cea mai grea este meseria de parinte, si mai ales de mama,dar de multe ori ne da si multe satisfactii,eu personal sunt asa de fericita cu surorile mele si fratele meu,cand am nevoie de ceva,orice, ei sunt intotdeauna langa mine,nu stiu cate dintre voi sunteti din famili numeroase dar va spun sincer ca e minunat cand ne intalnim cu totii,acum suntem oameni maturi insa intre noi tot copii am ramas,exact asta vreau si pt copii mei,sa se bucure unul de celalalt,sa fie cu adevarat frati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata buna fetele
Pe mine ma omoara o masea de ieri dimineata azi la 11 merg la dentist...
He he sunt si eu un om normal azi se pare ca am si eu in aeasta dimineata. eu de obicei aveam acest obicei seara (nu stiu daca ma credeti ,dar sunt chiar happy)
Maine la 12.50 sunt la echo si la dublu test la buc...off numai am rabdare
12+

Mergi la inceput

Si sunt mai multe de spus,personal imi este dor de un BB, cel mai greu va fi ca eu ma lipesc prea tare de copilul mic,asta va duce la rasfat si plans din partea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,

Aseara mi-a fost tare rau, nu am putut manca decat fructe (mere, banane si portocale, taiate marunt si cu zeama de lamaie).Dupa ce am facut dus mi-a fost si mai rau, nu aveam stare in pat, dar intr-un final am adormit si m-am trezit pe la 6 si nici c-am mai dormit.Am o senzatie de greata, nu prea stiu s-o explic, mi-e foame, dar in acelasi timp mi-e greata, am papat doar o banana...of ce stari, dar imi pare bine, asta inseaman ca bebe e bine, nu?
Sunt ametita si de la utrogestan, la pranz merg la medicul de familie sa mi-l dea gratuit, sper sa nu fie coada mare.
Abia astept ziua de 14 sa merg la eco sa-l vad pe bebelin.

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Cel putin in listuta am vazut ca mai este Mickyyy la BB3,eu una trag cu spor sa ies din moderare, cherie cum esti te simti mai bine?

Mergi la inceput