Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 22
toriceli spune:
Maryb parerea mea : repeti eco pt. ca toti indicii se raporteaza la virsta sarcinii , inclusiv rez. analizelor sanguine. Calculul prost al virstei sarcinii este chiar indicat ca fiind unul din facorii care genereaza erori la prognostic. Si apoi daca la TT ies la fel de alarmant procentele , iei in considerare amniocenteza.
Toriceli
15+
mamiseli_11 spune:
Fetelor, stiu ca sunteti suparate cu ce a patit MaryB, dar nu face nimeni un nou capitol? Eu chiar nu ma pricep ca faceam.
Mihaela
11+
BraveGirl spune:
Eu ma duc sa ma intalnesc cu husbandul la mall sa-mi iau pantaloni ca nu mai ma incap. Diseara fac si eu poze cu burtica mea.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Maryb, eu am vb deja cu tine pe mess, iti mai spun si aici ca eu sunt SIGURA ca testul asta e irelevant si ca bebe e bine! Daca in sufletul tau esti sigura ca amnio e solutia sa te linistesti, fa-o, daca nu, nu! Eu, una, as repeta DT asta la Genetic Lab cat mai repede, iar daca iti trebuie eco, as merge la Medlife si as spune ca am nevoie URGENT de eco! Sigur ti-ar face cineva niste masuratori la rapid, asa!
Fetelor, eu mai am patru ore si merg la morfo, sunt super STRESATA!!! Of, sper sa fie bine bebe!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti
loren@ spune:
Diana iti ti pumnii sus de tot! Eu abia vineri fac eco morfo..da zboara timpul!
Bia
bebe mic
13+
mav spune:
Diana, am crezut ca ai venit de la echo...
Haideti ca trantesc eu rapid noul capitol, dar va nu am timp sa editez lista; le cer scuze fetelor care vroiau sa introduca date noi... 
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
toriceli spune:
Diana21 suntem cu ochii pe tine !
Maryb poate reusesti sa ne spui ce ai hotarit !
So , Loren vineri ne asteapta emotiile pina in git.
Sper sa fie bine !
Toriceli
15+
mariana28 spune:
Salut gravidutelor! Sunt Mari, am 28 de ani, sunt insarcinata - 9+...prima sarcina. Am facut prima ecografie la 7 saptamani si mi s-a spus ca embrionul este putin cam mic fata de sacul embrionar, dar mi-a zis sa nu-mi fac probleme. Ce sa fac sa merg iar la ecografie sau sa mai astept?Voi ce ziceti? mergeti des la eco?Dr. mea face numai ecografii intravaginale, voi cum ati facut?E bine e rau?Voi ce pastile luati?mie mi-a dat sa iau 2 pastile duphaston, 3 mg acid folic si materna, nu e cam mult?As vrea tare mult sa vorbesc cu voi pe acest forum despre burticile noastre...Am avut si eu nishte greturi...dar acum mi-e rau in fiecare dimineata si s-au mai diminuat greturile, dar mananc.....toata ziua. Eu sunt educatoare si va dati seama ca at cand mananca copii tb sa mananc si eu!Astept un mesaj de la voi si pentru mine. ma bucur ca v-am gasit.Sper sa ne imprietenim!!!