Mamici de Noiembrie-Decembrie (23)
Raspunsuri - Pagina 10
mamiseli_11 spune:
Buna fetelor burticoase 
Bun venit monaraus si felicitari pt fetita de 3 anisori.
Brie ai mare grija cu starile astea ca e periculos sa cazi asa pe strada. Incearca un alt cabinet in Buc ca sa ajungi mai repede la ecograf. Poate fetele din Buc te pot ajuta cu recomandari. In alta ordine de idei ce ai patit tu intra la categoria urgente si ar trebui sa te primeasca peste rand acolo unde ai sunat tu. Ia mai incearca...
Eu nu ma simt foarte bine azi, ma doare spatele rau de tot. Handicapul de care pomeneam mai pe la inceput a inceput sa isi arate coltii si vad ca incepe rau. Voi merge la doctor sa vad daca trebuie repaos sau nu. Va las acum, incerc sa mai intru mai tarziu.
Mihaela
11+
alinushca spune:
Brie e normal ce ti s-a intamplat, si cel mai probabil nu o sa se repete. Mie mi s-a intamplat in timp ce stateam jos. Am lesinat si apoi niste doamne intrebau in jurul meu daca am epilepsie sau daca sunt gravida
Eh, de atunci nu am mai avut nici un episod. Dar tine foarte mult de tine sa nu te supui la eforturi si la conditii grele.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

toriceli spune:
Maryb cred ca e mai practic sa pui datele despre IR pe prima pagina. Sunt mai usor de gasit acolo decit cautind prin capitole.
Brie mi se pare mai buna ideea Corinei cu programare la Euroclinic. Uite link http://www.spitaluleuroclinic.ro/ Sper sa nu perceapa link-ul ca reclama. Poti gasi f. usor site-ul : euroclinic punct ro .Bafta !
Toriceli
15+
mav spune:
Brie, ce sperietura.....
Sper sa fie numai sperietura!
Eu cred ca este cazul sa-ti cauti un dr la Buc, la care sa poti apela oricand... Eu, daca as putea, as fugi de drii si maternitatea din Cta, mancand pamantul... As veni la Buc, totusi prefer sa merg aici, tocmai din cauza distantei... si a posibilelor intamplari de genul pataniei tale...
Probabil ca ai avut o cadere de calciu/ tensiune/ glicemie?!
In orice caz, trebuie sa mergi urgent la dr, nu sta pe ganduri!
Mary, din mesajul tau deduc ca nu-s chiar asa importante IR-urile mai devreme de 20 de sapt.... ?! Mie oricum nu mi le-a masurat si nici nu vreau ma stresez cu asta.
Toriceli, eu nu inteleg cum se poate recolta secretie de col in sarcina... cand -dupa cate stiu eu- la nivelul colului se formeaza dopuletul gelatinos, care e ca o bariera... ?! Eu n-am facut decat analize de sange si nici nu ma gandesc sa ma duc sa ma scormoneasca pe acolo... dupa ce-am pierdut doua sarcini, nu-mi mai trebuie....
Diana, mai ai dureri? Abia astept sa vii maine de la echo, cu vesti bune, evident!
Alinush, pai a fost mare tambalau cu 12 pusti de la 4 ani in sus... Eu am stat cu ei doar putin, cat am facut cateva poze, insa m-au obosit atat de rau (ei s-au distrat de minune, o sa vezi tu peste 4 ani!
), ca m-a luat durerea de cap... 
Va multumim tuturor pentru aprecieri!

Si noua ne face placere sa va admiram pozele, asa ca, asteptam sa va laudati fiecare cu ce are!![]()
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Brie, saracuta de tine, trebuie neaparat sa mergi la dr., nu atat pt. eco, cat pt. a-ti lua tensiunea. Eu cred ca ai avut o cadere de tensiune, dar, te rog, du-te cat mai repede! Faptul ca ai vazut dublu ma ingrojoreaza putin, nu te juca cu asta! Iar eco, are dreptate braveGirl, suna la Euroclinic sau la Medlife, poate gasesti ceva liber. Dar spune ca e URGENTA si de ce, altfel s-ar putea sa nu fie locuri. Te imbratisez si iti doresc multa sanatate!
Toriceli, obsesia mea cu colul a aparut din senin, nu am avut pb. Am o "rana" pe col si poate totusi asta ar fi cauza ingrijorarii mele, desi doi doctori mi-au spus ca e ok, nu afecteaza sarcina si ca nu e maligna, Doamne ajuta (a iesit bine PAP-ul). Ieri am simtit niste intepaturi in zona unde ar trebui sa fie colul si m-a cam durut spatele, asa ca iata suficiente motive sa intru in panica! Acum m-am mai calmat putin, m-a linisit Alinuscha, e o draguta!!!
Mav, multumesc de intrebare, azi nu ma mai doare nimic, doamne ajuta!!!
Leeloo, multumesc de pontul cu hainutele, o sa ma duc si eu pe-=acolo!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Mamiseli si pe mine ma doare spatele cumplit ! In special cind stau in pat mai mult de 10 minute cu fata in sus dar si cind stau pe scaun fara sa fac pauze de mers. Adica ma uita sfintii pe scaun.
E chiar zona in care se imbina coloana cu bazinul. Ca sa fiu finutza ...![]()
Folosesti vreo crema ?
Toriceli
15+
renataozana spune:
Buna burticilor,eu sunt noua pe forum am 14 saptamani si 4 zile conform ultimului echo,vreau sa va intreb daca la voi a inceput sa se vada burtica caci la mine deja se vede mai mult decat ma asteptam
toriceli spune:
Mav nu stiu cum se va proceda concret , din cite mi-a explicat Maryb procedura este similara PAP. Pe mine ma obsedeaza atit de tare ideea ruperii premature a membranelor sau a contractiilor premature si a colului deschis intredeschis usor deschis pina la dschis defnitv , incit voi risca si voi face in trimestrul II si PAP si secretia de col , si cea vaginala. Fac tot ! Tot ce se poate ! Cu cit inaintez mai mult in sarcina cu cit creste paranoia analizelor , cel putin in cazul meu !
Sper ca la a doua sarcina sa fiu mai detasata un pic . BTW , fata de discutia anterioara , nici eu nici sotul nu avem frati si nici unuia nu i-a placut situatia . Intentionam sa facem cel putin doi copii. Sa vedem cum vor decurge lucrurile.Nu se stie niciodata ce surprize poti avea. Dar intentia noastra cam asta este.
Toriceli
15+
bebecris spune:
brie, ti-am trimis pe PM nr de telefon al dr chitescu la care merg eu la eco. este un om extraordinar...sun-o si incearca sa te programezi la ea..ai detalii in mesaj. succes!!!
12+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
am revenit mi-am luat biletele pentru buc...off am o groaza
Brie fa ceva nu sta..mergi asculta de fete...unele dintre noi am mai trecut prin asa ceva. Probabil cum au spus si fetele ori tensiunea, ori o cadere de calciu ceva..sau pur si simplu sarcina.Si bebe e bine e bine protejat la mami in burtica.
Diana 21 si eu am o rana pe col si nu ma mai stresez.
Cat despre secretii eu inca nu le-am facut trebuie sa le fac in primul trimestru doctorul mi le-a interzis o sti el ceva 
Capul sus luptam pana in panzele albe, nu?
12+