bebe cazut in cap la doar 3 luni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

ca sa fii mai sigura mergi mai bine sa o vada si un neurochirurg, mai ales ca nu vazut nimeni exact cum s-a produs lovitura , cat a fost de puternica. Dar macar ati auzit-o plangand imediat? Adica a fost constienta? Oricum cred ca si dr de la sp de copii daca vedea ceva in neregula la copil nu va trimitea acasa, dar eu din experienta de pana acum am invatat ca e mai bine sa afli mai multe pareri cand e vorba de copilul tau. Si verifica-i si fontanela sa nu fie bombata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alexpa

ca sa fii mai sigura mergi mai bine sa o vada si un neurochirurg, mai ales ca nu vazut nimeni exact cum s-a produs lovitura , cat a fost de puternica. Dar macar ati auzit-o plangand imediat? Adica a fost constienta? Oricum cred ca si dr de la sp de copii daca vedea ceva in neregula la copil nu va trimitea acasa, dar eu din experienta de pana acum am invatat ca e mai bine sa afli mai multe pareri cand e vorba de copilul tau. Si verifica-i si fontanela sa nu fie bombata

multumesc de raspuns
da a plans imediat, nu a fost incostienta, fontanela nu e e bombata ca mi-a spus si doctorul sa o verific si am vb la sp. judetean la adulti si au zis ca daca nu are nici unul din simptomele enumerate mai sus sa stau sa o supraveghez in continuare dar eu tot m-as duce macar sa vada zona cu cucui.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Emilia, mai ales explica-i mamei tale ca nu ar trebui niciodata sa lase copilul nesupravegheat intr-un loc din care poate sa cada ... daca era in patutz nu putea sa cada de acolo, oricat ar fi tras-o de picioare fratiorul ei.

Mi-am pus si eu problema asta pt ca urmeaza sa nasc, iar baietelul meu e prea mic sa inteleaga anumite lucruri. Deci e clar ca trebuie sa gasesc o gramada de trucuri pt a o tine in siguranta.

Sanatate si nu uita sa o faci pe mama ta sa inteleaga ca a gresit! Si asta ar trebui sa fie valabil pt oricine : bebele se pune intr-un loc sigur atunci cand ne indepartam de el.

Sibylle saptamana 35

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Buna fetelor,
Ma inscriu si eu in "club". Am patit-o cu maimutica mea cand avea vreo 7 luni. De regula eu o tineam in carut si o caram cu mine peste tot in casa, insa cand dormea o lasam cu carutul in camera si ma duceam in bucatarie. Vreau sa va zic ca o legam tot timpul cu hamurile de la carut, chiar si in casa.
Intr-o zi a adormit pitica si m-am dus la bucatarie sa ii pregatesc mancarica. Cand aud "buf" si urlete... am zis ca pica cerul pe mine!!!. Alerg intr-un suflet...pitica era pe jos... mergea deabusilea prin sufragerie si plangea. Nu a avut nici un cucui, nimic, dar am dus-o la consult... offf.... Nici acum nu imi inchipui cum a putut ea sa iasa din hamuri si sa cada. De atunci am lasat carutul intre canapea si o masuta mica, la nivelul carutului, asa ca nu mai avea cum sa cada.
Se pot intampla tot felul de minuni, chiar si cu tine langa ei, cum a mai spus cineva mai devreme. Ideea e sa incercam sa minimalizam pe cat de mult aceste pericole, de care de multe ori fara sa ne dam seama nu suntem constienti. (ca in cazul meu, nu m-asi fi gandit ca maimutica e atat de "jmekera" sa poata sa iasa din ham si sa se "arunce" din carut).
Va doresc numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Niciodata sa nu lasi copilul mic intr-un loc de unde ar putea sa cada - de exmplu intr-un pat normal. Se lasa copilul fie in patutul lui imprejmuit fie pe jos pe o patura sau direct pe covor.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Emilia,

,
uite aici o gramada de pupici de la mine si pentru bebe si pentru baietelul tau! Sper sa ii treaca gelozia cat mai repede!

Noi suntem OK, BB-usa mea (acum are 4 luni si ceva) nu a avut pana la urma nimic in urma cazaturii.
Acum am pus toate saltelele pe jos si dormim asa. Adio paturi!!!

BB doarme inca langa noi (ea pe salteaua ei si noi pe salteaua noastra, langa a eiu) dar sotul spera ca va dormi la ea in camera in curand. Si atunci nu stiu daca o vom putea lasa pe o saltea normala, pe jos, va trebui pusa in pat cu zabrele Offf! sper sa nu sara din acolo!

Pupici tuturor si vigilenta maxima!
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Surorii mele i-a cazut fetita din pat la 4 luni.Era prima oara-si ultima cand a pus-o in patul mare fiindca venisera socrii la ea si i-au culcat in camera copilului,iar pe fetita la loc in patutul ei-cu socrii in camera, dar dimineta cand s-a trezit fetita a luat-o la ea sa-i dea sa manace.Dupa ce a adormit copilul sora mea a iesit doar putin din camera sa-si ia un pahar de apa de la bucatarie.In secundele urmatoare-nici nu a ajuns pana la bucatarie a auzit un buf si fata plangand.Cazuze din pat in cap si avea un mare cucui in frunte.A fugit imediat cu ea in brate la medicul pediatru fiindca era mai aproape si stupoare stiti ce ia zis? "Pentru atata lucru vii la mine?Sa vezi de cate ori o sa mai cada,asa sunt copii."A iesit din cabinet super nervoasa si m-a sunat disperata ca nu stie ce sa faca.Eu i-am zis sa fuga repede la spital cu fata.Acolo i sa spus sa o tina sub supraveghere.
Ce parere aveti voi de raspunsul unui medic pediatru?Ca eu n-am mai pomenit asa ceva....Acum nu mai e pediatra fetitei fiindca a schimbat-o si din cauza asta si din alte motive care tin tot de micuta.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Si Ilinca mea a cazut din carucior saptamana trecuta, ea are 6 luni. A cazut o data seara si a doua oara dimineata. O obisnuisem sa doarma in carucior si o leganam. cand se trezea, se intorcea pe burta si asa s-a intamplat sa cada. De atunci, doarme in patut singurica. Am paralizat atunci de frica eventualelor consecinte, dar nu s-a intamplat nimic. Nu sunt o mamica incepatoare, dar s-a intamplat, cu toata grija mea.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput