Mamici ce asteapta al doilea copil (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intram si noi pe aici, suntem cam lenese azi e cald si frumos afara am mai stat si prin curte am mai venit si la umbra in casa am facut si nani si in rest nimic deosebit.
Eu am ceva pb iar cu maseaua ma cam chinuie da mai am numai o sapt pana la programare asa ca rezist eroic ca acusi ajung si la dentist si speram ca scap de durere si pb. Am si ceva pb cu si niste hemoroizi urati da ce sa facem asa e cu sarcina si data trecuta am avut pb chiar daca am incercat tot felul de chestii sa remediez situatia, dupa ce am nascut nu am mai avut pb da pana atunci.
Oana, Dany ms. Well sper si eu ca dupa nori apare si soarele si sper sa rezolvam cu toate pana la sf anului asta ca vrem de anul viitor sa facem un fel de fresh start, sper sa reusim, de cand ne-am mutat de vara trecuta nu a fost f usor na ch au fost mai mari si cu renovarile si mai ales concediul din iarna in romania ne-a cam scurs de resurse, acusi vine petrecerea de la cununie, botezul pe urma actele toate care trebuie facute si speram pana in iarna sa reusim sa terminam cu toate sa intram fara datorii si pb in anul 2009 in trupa completa de mami, tati si doua printese.
Flori insanatosire grabnica. Si pupici si la printese am vazut pozele f frumoase.
Dany si printesa mea tot asa de mica radea la camera si statea la pozat ca si eu ca si tine cum apucam cum bagam un photoshoot probam hainutze si etc. Na sa avem amintire. Acuma am de-a cd-uri cu poze si filmuletze ca am si zis ca intr-o zi tre sa fac ceva ordine sa scriu pe ele exact ce si cum la fiecare si vreau sa merg sa printez dintre pozele mai semnificative de cand s-a nascut Ari si pana in prezent sa fac asa un album.
Iulia uite www.seraphine.com/fashionnews/?showpage=2_wedding" target="_blank">aici link-ul cu rochia acuma na sapt asta platim chiria abia sapt urm sa merg sa vad de rochie, sper sa se potriveasca si sa arate bine. Is curioasa sa vad cum se aseaza pe mine ca tipa din poza are o burtica micutza eu acuma is cam rotunjoara si is curioasa sa vad cum va sta.
Daca nu am gasit ceva pantaloni draguti de in special de gravidute albi si sa caut ceva bluzita mai deosebita si niste pantofiori si cam atata. Da na oi vedea eu ce gasesc sapt urm.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna mamicilor! Am mai reusit sa citesc si eu forumul si sper sa trecem toate cu bine peste perioada sarcinii ca mai apoi sa ne bucuram de comorile noastre iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna mamici

Am fost si eu la analize si la eco la spital. A fost cam lunga ziua....am stat nemancata si nebauta pana la ora 14.30 si cu 2 ore inainte sa am voie sa mananc si sa beau a trebuit sa beau la laborator un lichid gretos de mi-a intors toata ziua pe dos, defapt a fost un pahar cu apa in care au pus 75 gr de glucoza....dupa ce am baut lichidul a mai ramas glucoza pe fund asa ca tipa a mai adaugat apa si mi-a zis ca trebuie sa il agit ca sa beau toata cantitatea de glucoza ca e masurata si na, sa nu cumva sa beau mai putin.
La ecograf a fost un medic la care nu am mai fost la sarcina asta, nu prea imi place de el, e asa mai rece, dar a fost bine pana la urma. Bebelusul e ok...masuratorile sunt bune, nu sunt motive de ingrijorare......s-a mirat doar de cum arata cicatricea de la operatia de cezariana.......i-am zis ca am intoleranta la ata chirurgicala, s-a cam uitat si el crucis si mi-a zis si el ca sunt foarte rare cazurile de intoleranta la ata chir. L-am intrebat daca se vede sexul copilului si m-a intrebat ca ce am acasa.......la care eu nu am intze ce vrea din prima apoi m-a intrebat din nou ce sex are copilul nascut si i-am zis ca e baiat....la care suparat oarecum a zis ca si asta e tot baietel. Asa ca eu ma astept tot la un baietel, desi a tinut sa imi aminteasca ca sigur vom sti doar la nastere.
Fetelor, mai revin si maine si atunci va scriu mai multe ca azi oarecum nu am starea necesara........pana atunci trimitem cate un pupic la fiecare.

Ada 27+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,eu am lucrat si invatamant si tare nu mi-a placut hartogareala asta inutila,dar si dupa ce am schimbat domeniul de activitate m-am confruntat cu problema asta ,dar cu alt continut.Cumva trebuie justificata activitatea ...in scris
Flori,sanatate multa
Mada,imi amintesc modelul ca l-ai mai postat altadata,imi place mult,acum sa vezi cum se aseaza pe burtica ta.Sper sa vina bine
Ada,bine ca e sanatos,avatajele pentru fratii de acelasi sex cred ca se rasfrang mai mult asupra lor,asa ca ia partea buna a lucrurilor
OnyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

ada facem schimb ca eu tare mult mi-am dorit baietel si am doua,dar lasa mah sa fie sanatos ,mai ales ca fiind baiat va semana cu tine..........pai ce naiba?
si dr mea a vut o perioada buna in care a folosit ata asta dar eu auzisem cateva cazuri in care nu au tolerat-o si chiar vroiam sa ma coasa cu fir fir ,si tocmai ca renuntase si ea la aceea care se resoarbe ,si sincer bine am facut caci nici nu am simtit cand a scos firul.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele haide-ti la o cafea sau ceasca de ceai virtuala cam tarziu dar merge

- noi ne-am trezit de dimineata la ora 8:30 Andrei ne-a dat desteptarea mie si Mariei
- ieri am fost la gazda noastra la masa a fost tare bine am papat numai bunatati nu dau nume ca sa nu va fac pofta , doar sunteti gravidute
- pe urma ce crede-ti ca am facut , sotul a plecat la scoala si eu am ramas afara cu Maria si unde crede-ti ca ne-am dus noi amandoua ???? ..... la Dr si nu oricare dr ci cel care face gauri pentru cercei i-am facut Mariei gauri pentru cercei , s-a purtat tare bine a tipat doar de 2 ori cand i-a pus cerceii in ureche , a fost o curajoasa .
- pe urma am stat afara in parc 3 h , i-a placut tare mult sa vede-ti cum ii urmarea pe copii cum se joaca si dadea din picioruse si tipa cat o tineau plamanii .In parc am stat cu o vecina de pe scara , ea are o fata de-o seama cu Andrei.Cand am ajuns acasa dupa vreo 15 minute m-am trezit cu aceasta vecina la usa mea , mi-a adus 2 sacose pline cu haine pentru Maria , am foarte bucuroasa acum s-a mai marit garderoba Mariei
- am mai pus cateva poze , nu sunt multe , le puteti vedea aici
- flore ma bucur ca ti-ai mai revenit din raceala si bine ca ai putut face treaba
mada oooffff imi pare rau ca ai probleme cu maseluta , uite un pupic sa-ti treaca mai repede , iar de hemoroizi ce sa mai zicem i-am carat dupa mine 9 luni de zile si eu , acum este bine ca am scapat de ei , trec si astia dar mai greu , asa suntem noi femeile avem mult de patimit in viata
-sa dea Dumnezeu sa va rezolvati toate problemele si sa stati si voi linistiti in familie toti 4
- iar in legatura cu pozele facute copiilor am foarte multe , am zis daca eu nu am decat cateva poze de cand sunt eu copila lasa sa aiba copii mei mai multe si slava domnului ca le fac multe poze sa aiba ca amintire cand vor fi mari
- marguta pupici multi
- Ada_s oofff saracuta de tine prin ce lucruri urate ai trecut : glucoza .. bleahhh e rea la gust , dar ce sa faci trebuie sa faci tot ce-ti zic dr , bebe trebuie sa fie bine si tu la fel,felicitari pentru bebe baiat , stiu ca ti-ai fi dorit sa fie fetita dar nu se stie niciodata
- Julax asa este in leagtura cu hartiile multe si inutile dar asta este la noi in Ro , defilam inainte ca nu avem ce face , pupici multi din partea noastra
-pup toate fetele care lipsesc sper ca sunteti bine
- hai ca iar m-am intins la scris si sa nu uit sa activez galeria pentru onyxg
- noi mai revenim dupa amiaza

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat rapid sa va salut si sa va pupicesc eu mai revin mai pe dupa amiaza ca acuma de dim is in tura de smotru, am scos afara la aerisit toate asternuturile si pernele si etc ca e frumos si cald, am triat si din hainele de iarna ale fetei si ale noastre si am facut loc pt cele de vara mai nasol ca nu am destul loc in dulapuri si tre sa mai triez din ele si sa le mai indes pe unde pot si acuma fug sa aspir sus si sa fac baile ca sa termin pana la pranz cand tre sa culc printesa si eu sa ma bag apoi la dush si sa ramana sa ma ocup de papitza pt diseara.
Deci pupici si weekend placut ca e vineri azi si plin de soare ca la noi este din blesug.
Revin mai incolo.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooo mai fetelor cam slabuta miscare pe aici

- cred ca aveti multa treaba de nu intrati pe forum
- eu am facut un morman mare mare de clatite si am terminat de mancat prajitura care am facut-o ieri prajiturica imi cer scuze daca va fac pofta , v-am scris eu ieri ca sunt o pofticioasa inraita
- am mai pus filmuletecu Maria
- astept sa mai scrie-ti si voi ceva si mai revin
- Mada spor la treaba si ai grija de tine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am fost azi la eco si vestile sunt ca bebe e de 18 sapt si o zi si ne tine in suspans, am stat cred ca vreo 20 minute cat l-a tot masurat si nici vorba sa-si departeze picioarele sa vedem ceva, se intoarcea pe toate partile, dar cu picioarele stranse!
SI.....DE IERI IL SIMT!
S-a trezit Dragos asa ca revin mai pe seara!
Dany cand ai timp de toate cate le faci?

17+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

dany vreau si eu clatite mai ai ca sa stiu daca dau fuguta la brasov?aseara era sotul pe net tu culcai bebelina,am crezut ca esti tu.
mada azi mi-ai luat locul cu trebutza ,eu ieri am fost harnicutza,azi am dormit mult ,am lenevit a fost sotul de noapte si atrebuit sa stau cu fetele sa o tihn ocupata pe cea mare ca mergea sa il trezeasca ,nu stiu cum sa o dezvat de pampers pe bia,nu vrea sa stea pe olita ........

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput