Aspirante optimiste >20 ani (302)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Ala da test pozitiv yubi, pariu ca dupa ala nu ti-ai mai facut altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by mihaelacg
Ala da test pozitiv yubi, pariu ca dupa ala nu ti-ai mai facut altul.
ai dreptate !Ultimul test m-a convins si am zis ca e cazul sa ma opresc.Acum o sa incep cu ecografele ,dar abia pe 15 mai ,il fac pe primul http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4+bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

yubi ala da test cu 2 liniute cel din ziua 33 si celelate sunt super,da-ne si noua reteta,tu in ce zile ai facut fufu? ai luat duphaston ?

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Fetelor, eu intru in piua asa cateva zile(nu stiu cat ma pot abtine sa intru macar sa va citesc), ca mi-am luat sapt asta liber de la sevici sa ma apuc de lucrarea de licenta. Am o luna tare grea, nu stiu cum s-o "pupa" lucrarea de licenta si cu perioada fertila.Dar eu sper sa doi iepuri odata. Astea au fost obiectivele pe care mi le-am propus si care sunt realizabile.
Asa ca va mama pe toate si pe viitoarele, sa aveti grija de voi si de .
Sper sa ma pot abtine sa nu trag cu ochiul la voi.
Vedeti poate ma lasati singura pe-aici.De fapt lasati-ma singura, ca nimeresc eu sigura drumul la odisee, mai lasati voi cate-o urma.

mitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Bafta multa Mihaela cu ambele proiecte.
Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

mihaela hellouu ,si tu dai licenta acum in vara? si eu am licenta la sfarsitul lui iunie-inceputul lui iulie ,cand ma gandesc ca mai e asa putin si nici macar nu m-am apucat sa invat pt examene,pt licenta plus ca mai am si ceva restante vai de mine,si mai vreau sa si raman gravi poate ma ajuta Dumnezeu sa-mi iau licenta si sa raman gravi cat de curand

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Ce faceti fetele , mai sunteti prin zona ?

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sunt eu,multumesc pentru incurajari fetelor.Chiar suntem un unit.
Am fost la medic si spre rusinea mea a vrut neaparat sa-mi faca eco intravaginal.Nu a ramas nici un rest ,dar totusi pentru linistea lui mi-a dat antibiotic si pentru luna iunie stimularea ramane in picioare.
Foliculul a fost prea mic atunci si endometrul subtire rau.
Poate data viitoare va fi mai bine.Oricum pana acum nu am ramas insarcinata deloc in 9 ani,deci tot e un pas inainte.Mi-a mai spus ca uterul e perfect dezvoltat pentru a tine o sarcina ,insa ”samanta”mea nu e de calitate.
Las ca vor creste ei si foliculii mei.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Acum curge maro ,dar curat fara cheaguri.Ca un facut parca azi au iesit toate gravidutele Lipovei la plimbare.
Mai fetelor nu stiu de ce nu mai pot intra in forum decat prin cautare google.?Nici cu mozzila ,nici cu explorer nu imi gaseste site-ul,oare de ce?

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Plec sa ma odihnesc putin ca-mi explodeaza capul,cred ca de la necaz,oricum afara incepe furtuna si cred ca va cadea netul,tuna si fulgera ca in lunile de vara si s-a intunecat cerul.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput