**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
Amely spune:
La multi ani tuturor capsuneilor care au implinit un anisor! Sa cresteti mari, frumosi si norocosi!
Multumim din suflet pt urarile de la multi ani. Intr-adevar si David a facut 1 an duminica, pe 4. I-am facut petrecerea de mot si a fost ff dragut. Revin cu poze.
Nici noi nu am primit tricouasul, inca il asteptam.
Miercuri mergem cu el la vaccin si de asemenea la control ORL ca de cateva saptamani isi f des duce mainile la urechiuse, uneori clatina din cap ca si cand s-ar scutura, mi-e frica de otita. L-am apasat in spatele urechii si nu pare sa il doara, dar poate nu apas eu unde trebuie. Nici febra nu are. Voi ati patit asa ceva? care sunt semnele de otita?
pupici
CHOWPERSA spune:
Referitor la intalnirea de pe 11 mai: daca tot nu facem petrecerea ci doar ne intalnim atunci propun Cismigiu(am vazut ca mai vroia cineva) fiindca este in centru si ar ajunge mai usor toate mamicile.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
lbelciug spune:
kid, Arcadia, pepsi, ali24, cristinamaria multumesc frumos pt urarile de LMA!
Pepsica, tu ai inceput serviciul? Felicitari pt progresele lui David!
carstea, nu stiu daca are leg cu scaunul baiatului, dar ti-as sugera sa nu-i mai dai carne de miel lui Rares. E cam grea pt copii.
cristinamaria, arata-ne poze din Grecia pls! Ah ce mi-e dor de o vacanta acolo! Sanatate lui Rares. De unde stii ca e rotavirus? I-ai facut analize baiatului?
Cine are parola de Venus, va rog scrieti pe prima pagina ca tricourile au fost trimise pe 25 aprilie si ca avizul trebuie sa soseasca. As sugera sa specificati acolo locatia si ora pt intalnirea capsuneilor. Imi pare nespus de rau ca nu voi participa (apropo, sa ma scoateti din lista pls) dar astept cu nerabdare impresii si neaparat poze de grup cu capsuneii nostri frumosi. Sper sa primiti si tricoul pana atunci - chiar nu stiu de ce intarzie posta atat de mult. Incercati eventual sa intrebati voi l aposta daca a venit coletul, ca sa mai scutiti din timp.
Apropo de tricouri, vroiam sa va spun SA NU LE SPALATI LA MASINA, ci doar de mana si cu apa mai rece, ca sa protejati imprimeul si sa reziste mai mult timp.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Gravi, ati fost la dr? cum e?
Am fost aseara, s-a uitat in gat-nu are rosu, a ascultat-o la plamani si s-a declarat multumita ca are suflu nu-stiu-de-care bun. Mi-a dat Eurespal 5ml de 3 ori pe zi si Zyrtec cate 3 picaturi dimineata si seara. Si a zis sa-i dau maxim 3 zile, iar daca vad azi, maine vreo ameliorare, sa nu-i mai dau. Eu vreau sa merg si la un dr ORL-ist bun, mi-a recomandat o colega o tipa, am inteles ca e buna. Nu stiu de la ce a facut raguseala asta. Azi am aflat ca si finuta noastra (6 luni) este bolnavioara-laringita luata de la fratiorul mai mare (2 ani si 6 luni). S-ar parea ca e un virus, de-aia mi-e si frica de intalnirea noastra, ca nu o sa fim numai noi acolo (macar pe-ai nostri ii stim si stim ce au, ca vorbim toata ziua pe-aici). Multa sanatate la bebei.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by carstea
Sunt capsunei care au un singur somn pe zi ?
Da, Mara doarme cam de pe la 11.30, vreo 2-3 ore. Si daca nu doarme la orele alea, doarme dupa-amiaza, de pe la 4 si ceva. Tot vreo 2 ore-o ora jumatate.
An@ spune:
Am revenit...
ACUM 1 AN,
"buna seara mamici si viitoare mamici, vreau sa va anunt ca azi a nascut inca o mamica de mai -iunie, MicaM
minunea se numeste Cezar Andrei, s-a nascut cu 2,700 kg si 48 cm Agpar 10
si mamica si bebelinul sunt foarte bine, bebe e un scump , am reusit sa-l vad , e cuminte si fomist."
LA MULTI ANI!!Cezar Andrei, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Gravi,Pepsi, Teodoral merci mult de raspunsuri. Deci Isa e in standarde .Gravi, pana la urma Mara adoarme in brate?
Da, mai doarme si in brate, dar eu cam aplic (mai mult din instinct, dar vad ca s-a potrivit) metoda din Baby Whisperer (am citit aseara chestiile traduse de o mamica de pe DC), adica o tin in brate pana se calmeaza (asta daca are nervi sau chef de joaca dupa ce si-a baut laptele de seara, ca sunt dati cand adoarme instant dupa ce a papat), nu o legan (o mai mangai). Asta pana o vad linistita si a inchis ochii. Apoi o pun in patut. Daca se mai scoala, o culc la loc si raman langa ea sa ma vada (aseara, de ex, am stat 20 de min la patutul ei ). Ideea e sa nu faci zgomot in cele 5-10 minute in care ei sunt intre somn si trezie, ca le sare tot somnul. Cel putin asa e la Mara. Apoi pot sa tai lemne langa ea, vorba vine. Sa cititi chestiile alea din baby whisperer, sunt f interesante. Le pusese o mamica de capsunel aici, dar nu mai stiu cine. Parca Elteka.
Are si Mara o veioza cu proiectie pe tavan, dar nu are efect de adormire asupra ei. Mai mult o stimuleaza.
Edit: si, daca tot vad ca am ocupat mare parte din pagina, sa ma dezlantui de tot . Vroiam sa va intreb daca ati comandat cumva basme pe DVD de la basme.romanesti@yahoo.com si cum sunt. Am primit pe email o oferta, sunt 2 DVD cu f multe basme, dar nu stiu daca sa am incredere intr-o adresa de yahoo.
An@ spune:
HRISTOS A INVIAT!
M-am intors de o sapt de pe coclauri, dar daca am stat acasa, n-am avut timp sa intru ca m-a fugarit la propriu Ana... nu vrea sa mai stea deloc jos!! face km, km,...prin casa tinuta de 1 manuta. M-a terminat de spate.
Singurul moment in care sta este cand ii pregatesc masa si atunci ii pun baby einstein A devenit dependentaaa!!! De cum intra in casa sau cand se trezeste ma duce la tv, imi pune telecomnda de la DVD in mana si zice incontinuu:"bebeee". E asa dulce!!! Dar nu cedez ca nu vreau sa stea cu ochii in tv.
Of, am zis ca o sa fac o pauza de BE, dar cand sunt singura acasa nu am cum sa-i fac si mancarea si sau o tin sa mearga. Inainte o puneam in carucior sau in premeratpr in usa bucatariei si pregateam impreuna masa, dar acum de cand cu mersul... nici o sansa. Nici afara nu mai sta in carut decat cat ii distraga aentia ......
La tara a fost super, am avut vreme frumoasa, am alergat gainile pana le-au iesit fulgii . Drumul la dus a fost parfum, a dormit 3 ore jumate (e adevarat ca am premeditat sa plecat dupa biberonul de la 6 dimineata), pana aproape de destinatie, la intoarcere a fost aglomerat si am avut show (nu i-am mai nimerit fusul orar)...
Amely eu stiu ca se apasa nu spatele urechii, ci in fata, nu stiu cum sa-ti explic..unde se termina obrazul si incepe urechea, deasupra lobului(ai inteles ceva?)...stiu asta ca si eu am suspectat-o pe Ana la un moment dat de otita si mi-a spus ORL-istul..
Cam atat despre noi...
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Stiti ceva de doctorita Silvia Samoila? E ORL-ista. Ati fost la ea?