**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Madi, io vroiam sa zic ca dintr-o multzime de produse lactate sa nu le alegem tocmai pe cele care au cel mai putin calciu&co, pt ca ei nu-s asa de diversificati.
La margarina, nu m-am referit, doar am preluat-o din latul de discutie: Branza topita & margarina : nu-s bune. bune info!

voi ce stiti de o.b.-uri?

Didi

Despre tampoane interne si eu am tot citit ba ca nu fac nimic, ba ca ar fi contraindicate, de nu mai stiu ce sa cred. Asa ca am decis sa folosesc doar cand e strict necesar, adica daca sunt la mare...sau daca tb sa imbrac ceva anume si nu as putea altfel.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pt cine doreste sa ne vizualizeze, am uploadat cateva poze de la Braila si cateva facute acasa, cu noi toti, imbracati frumos: http://picasaweb.google.com/liviana75/AprMai3008/photo#5197615019156955026

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Asta http://picasaweb.google.com/liviana75/AprMai3008/photo#5197615083581464594 si urmatoareavmi se par cele mai tari. Am vazut si tricoul de capsunel. Arata bine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Liviana, noi avem un intreg istoric legat de vomitaturi.Mai nou vomita in masina.Niciodata nu i-am dat dat de cap de ce si cum.
Poate trece de la sine.
Sanatate!

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana super familie ai.Cred ca esti tare fericita de baietii tai.In legetura cu varsaturile poate a papat ceva care nu i-a priit,sau o fi vreun microb ceva si stomacelul lui se lupta cu el.Cel mai bine vorbesti cu pediatrul sa stai lunistita

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

DidiAlex Eu nu sunt obisnuita cu febra, mi-a mai facut o data 38.6, inainte de a ne interna in spital. Din moment ce nu ma pricep, n-am avut ce sa comentez la dr la spital. Asta e acum, sper sa se faca bine si sa nu mai avem probleme. Mi-a mai spus dr sa-i dau supozitor novocalmin in cazul in care cu tot cu tratament face febra peste 38.5. Eu sper sa nu fie cazul!
Multa sanatate si puiului tau!

An@ Si eu ii dau mancare pasata de cateva luni, dar evit sa ii dau bucatele mari sau sa il las sa muste singur pentru ca el se mai arcuieste la masa, are nervi, i se duc bucatelele in gat si se inneaca.

doxinu, Betty Multumesc de raspuns M-am hotarat sa il scot la plimbare.

Cred ca putem face un clasament cu idioteniile spuse de pediatrii nostri Si a juniorului ne-a dat tantum verde, pe langa alte medicamente contraindicate sugarilor.

Mai am 2 intrebari:
Cine da sau a dat Fier picaturi la capsunei, poate sa imi spuna si mie cate picaturi pe zi ati dat? Mie mi-a spus dr sa-i dau profilactic juniorului cate 15 pic de 2 ori pe zi, iar pe prospect scrie ca se dau 15-20 pic/zi in caz de anemii severe.

Si a doua intrebare: cum faceti grisul cu lapte la capsunele? Cu lapte praf sau cu lapte de vaca si cum il preparati?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Kid, noua ne-a dat fier asa: dr noastra 3 pic de 2 ori pe zi, profilactic si o alta, 10 pic de 2 ori pe zi ca i s-a parut anemica, eu am ales sa ii dau 5 pic de 2 ori pe zi, o luna. Dar ambele dr mi-au spus ca trebuie sa fie sanatoasa cand le administrez, si sa le intrerup cand e bolnava. acuma vezi si tu, oricum eu zic sa nu ii dai 15 pic din prima, da mai putine in prima zi si vezi cum reactioneaza si creste doza, ca parca stiu ca poate da diaree la unii copii. Acum eu nu ii mai dau ca am facut analize de sange si nu a iesit anemica deloc, cum mi-o vedeau toti, e f alba si pare palida rau. acum s-a mai bronzat si e mai bine.

Gris eu i-am facut cu lapte de vaca, nu praf, dar nu ii trebuie asa ca nu ma mai chinui, pun gris in ploaie si amestec sa nu se faca cocoloase.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Gravidutza - ce bunatati ii faci Marei , mi-a lasat gura apa... Multa sanatate ! Superbe pozele de pe insula.

Micam - felicitari pentru primii pasi! Bine ca ne-ai scris despre voi.

LA MULTI ANI Teodora Elena, Anais, Teodora, Rares si Baby boy!!!

SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!

DIDI - multa sanatate micutului!

Liviana - foarte frumoase pozele si tricourile , Bogdanel are niste ochi superbi.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by kid

Cine da sau a dat Fier picaturi la capsunei, poate sa imi spuna si mie cate picaturi pe zi ati dat? Mie mi-a spus dr sa-i dau profilactic juniorului cate 15 pic de 2 ori pe zi, iar pe prospect scrie ca se dau 15-20 pic/zi in caz de anemii severe.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Kid cand mi-a fost recomandat, profilactic, pentru Ana, fier picaturi, doctorita mi-a spus sa ii dau 5 pic/zi 2 saptamani, parca, dupa care 10 pic/ zi. La inceput 5 ca sa vad cum tolereaza organismul (fierul poate da dureri de burta la copii). Recunosc ca eu nu i-am dat 10 picaturi, mi s-a parut cam mult.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, f frumoase pozele, cel mai mult imi plac cele in care sunteti fiecare cu cate un copil in brate. Si tricourile is beton si ale voastre si ale copiilor. is amintiri faine, ca asa repede trece timpul si nu iti mai amintesti mare lucru fara ele.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput