Intoarcerea optimistelor
Raspunsuri - Pagina 5
BraveGirl spune:
Woow...ma bucur ca am regasit acest subiect intr-o perioada in care sunt mai optimista ca oricand.
Sper sa ma reprimiti si pe mine in grupul vostru
==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu
daniela_daneza spune:
Oau ...Corina, vei fi mamica .Bravo! Cum te simti ? Ce ai mai facut in tot acest timp? Merge cafeneaua ?
Pupici !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Oau ...Corina, vei fi mamica .Bravo! Cum te simti ? Ce ai mai facut in tot acest timp? Merge cafeneaua ?
Pupici !
Dany
Acum ma simt mai bine. Am inceput sa mananc, pt ca pana acum tot ce mancam vomitam. Am slabit cateva Kg si acum ma lupt sa le pun la loc. Astept sa vina si perioada frumoasa a sarcinii.
Cafeneaua o vom inchide cand se termina anul universitar, pt ca nu mai are cine sa se ocupe de ea.
In tot acest timp in care nu am mai scris pe aici ne-am implinit visul de a ne muta la casa si am trecut la proiectul BEBE, care spre fericirea noastra ne-a reusit din prima. Acum asteptam minunea in viata noastra.
Sper sa devina mai activ acest subiect...
==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu
daniela_daneza spune:
Se pare ca a fost o reintoarcere esuata .....
A nascut Sun ? Stie careva ?
Dany
addinel spune:
ha! ce-mi vad ochii? s-au intors optimistele si mie nu mi-a spus nimeni? puteati sa bateti si voi putin pe la poarta mess-ului :P.
adevarul e ca si eu ma disparut in ceata... dar ce sa fac. sunt zombi intre serviciu si mariucu. ca altceva nu mai fac, nici mancare, nici curat, nici nimic nimic. serviciu si bebelina.
noi am crescut, avem 1 anisor si suntem tare tare nazdravane. cica seamana cu mine cand eram mica. mai fetelor, nu sta locului nici macar 1 secunda. decat cand doarme :D. in rest fugi incolo si-ncoace, apuca, trage, impinge, aluneca, tipa... de-astea.
sunul ce o face? cred ca a nascut deja.
hai va pupizez si promit sa mai trec.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
daniela_daneza spune:
Oau, lume noua !Ce faci ,Addinelule ? Cu cine sta Maria daca tu ai inceput munca ?Si lasa fata sa fie energica , ce unde ai mai vazut tu copil cuminte si baba frumoasa :)
Hai astept si alte optimiste!
Dany
georgi75 spune:
Eeeeeeeu!!!
Azi dimineatza m-am intors de la mare cu bateriile incarcate .am prins vreme super si apa super si ne-am bronzaaaat.
am tras 2 ture de somn ca am venit noaptea si n-am inchis un oki.Acum ma simt mai bine, astept sotul sa mergem la ai mei la tara sa papam ca mi-e dor de ei.
Corina felicitari pentru sarcina.Bb sanatos si papacios iti doresc
Addinelu a trecut deja un an .Multi inainte sanatosi.Nu vreau sa te sperii dar de-acum urmeaza greul.Am zis ca pana la 1 an cresc 5 copii unul langa altul dar dup-aia.....Trece insa si de pa la 3 ani...ai cam scapat ca incepeti sa va intelegeti.
Fanna unde esti?
Danezo
Si tu Teodora?
hai pupare
De Sun?Nu stie nimeni?Danezo tu mai vorbeai cu ea pe mess.eu nu mai am ID ei
P.S. De azi am fetitza ochelarista .Un strabism usor care speram sa se rezolve intr-un an. E scumpica foc cu ochelarii dar ma oftic cand o vad asa ...