Intoarcerea optimistelor
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_daneza spune:
Salutare !
Georgi, nu amana ...sunt importanti, mai lasa altele ....referitor la muncim, dar deocamdata vb. tatalui unei prietene " muncim pe uscat ".....sunt sigura ca am sa fac , nici nu ma gandesc , numai ca in ultimul timp mi-l doresc f f tare .......cand o vrea DD .
Sun , nu cred ca a nascut , eu stiu ca undeva in iunie se intampla ....
Va pupacesc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
helouuuuu
Acu juma de ora ne-am adunat pe-acasa din motive de aniversare in famelie.Si acu' fac de mancare ca maine n-am timp
In rest... nik nou pe frontul de sud
Pupare
daniela_daneza spune:
Iti cam faci de cap . Georgi!
Cu Stef ce faci , merge la gradi ?
Eu azi o stare de letargie ..nu ma chef de nimik ....
Va pupacesc!
Dany
daniela_daneza spune:
Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul:- Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.Tiganul:- A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.- Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?- Pai da, dar eu nu am vecini tigani!
Dany
daniela_daneza spune:
Salve!
Chiar sa nu mai treaca nimeni pe aici Unde ati fugit ? Inteleg , sambata , ieri ati fost la plaja, la gratar , dar hai adunarea
o CAFEA
Dany
fannna2003 spune:
ssssttt!..nu vorbi prea tare ca eu mai dorm inca...am fost la o nunta si nu mi-am revenit inca...
dai si tu o cafea sa ma trezesc?...uite eu dau un ca azi e ziua mamei mele
La multi ani mama!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
daniela_daneza spune:
Bine, am dat una dar mai dau daca vrei
Sa iti traiasca mama !
Dany
fannna2003 spune:
sar"na de cafea...e suficienta...vad ca te-ai perfectionat ...f buna cafea faci
ia gagici adunarea ca acus scot biciusca...am fost suficient de convingatoare sau inca nu?
Mata Emma lupta iar cu cancerul