Intoarcerea optimistelor

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

.pai cam da...ca asa incep anul...vad ca e plin de amenintari
ei...acum sa va vad...semnati condicutza sau scot biciul?
uite pentru voi o si

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna cafeaua !

Eu la servici si vb . cu lumea ca e liniste si pace deocamdata si inca mai astept fetele optimiste

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Deci daca vreti sa cred ca deja munciti de va spetiti sa stiti ca nu tine.....sau va betiviti asa de inceput de an si schimbati impresii

Hai adunarea

Dany

Mergi la inceput

Vad ca vorbesc singura pe aici asa ca ma duc sa cant la alta masa

Byyyyyyyyyyy

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu mi-s inca optimista, nu v-am uitat!!
Dani, hai si nu mai fi suparata, ca mai da lumea pe aici din cand in cand... cam rar, ce-i drept . Cam prea rar!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Eu mi-s inca optimista, nu v-am uitat!!
Dani, hai si nu mai fi suparata, ca mai da lumea pe aici din cand in cand... cam rar, ce-i drept . Cam prea rar!

I never fake ... sarcasm

Bravo! BINE CA AI APARUT ! Acum ma pregateam sa ma iau de tine, ca pe la alte subiecte vad ca dai Madam Ce faci ? Ai dat sala ?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hopaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Remember me?
Io tot nebuna, tot optimista....dar varza rau cu timpul.Bine ca m-a prins Daneza pe mess si m-a tras de maneca.Io n-am vazut subiectul reaparut.
Va dulce pe toate
si va doresc un an nou muuult mai bun si plin de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nah ca-mi iau revansa si ma conversez singura
Dau o la noile venite optimiste si un la vechea garda. Io beu din sticla
Noi suntem deja mari...5 ani peste o luna....suntem in era perlelor ...si a intrebarilor incuietoare...Eheheeeee...A trecut vremea...Zilele trecute imi zicea Stefi ca ea s-a rugat la Doamne Doamne sa nu mor eu cat e ea mica.Ce-o fi in capshorul ala al ei? Si-mi spune mereu ca ma iubeshte...ba pana la Doamne Doamne, ba pana la Domnul Cristos...Mai nou cica ma iubeste pana la planeta E suparata ca nu "minge" sa se dea cu sania, e pasionata de cai drept pentru care declar ca mi-a transformat casa in herghelie.
Ta-su e cel mai bun prieten al ei...joaca impreuna carti, deseneaza tot felul de chestii pe care apoi tot ei le explica pt ca altfel nu mi-as da seama ce-i acolo.Merge saptamanal la mama la tara in week-end pt ca eu servesc patria la neshte cursuri la Craiova .
Eu cu scoala, cu hartoage, cu copiii mei de clasa a 6-a la care sunt diriginta.
Si cu bucatareala.Gospodina mare mei....In seara asta am executat niste checuri delicioase cu nuca...si cacao .Si cand sa tai si io un felioi si gust...soc si groaza...Am uitat sa pun ZAHAR .I-am spoit cat am putut cu zahar pudra dar...
In rest...suntem sanatosi.Deci suntem fericiti. Ceea ce va dorim si voua.
Sa mai scriu? Maine daca dati o cafea.Pe seara ca asta-i ora mea.
Hai pupare la tot batalionul si sa ne-auzim cu bine.

Mergi la inceput

Georgi , chiar ca ai fata mare .Sa va traiasca si sa va bucurati de ea .Dar matalutza ce cursuri mai faci , alea de care ziceai ru asta vara Succes ! Gospodina desavarsita , unde iti era capul cand ai facut checurile, la vecinul de l-ai lasat dinkolo

Va pupacesc si revin!

AAAAAAAA, SA DAU CAFEA !CU MULT ZAHAR SI CU O FELIE DE CHEC DE LA GEORGI

Fana , ce faci ? Ai dat bir cu fugitii ! Hai ca uite am prins-o si ep Georgi

Noile optimsite

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ooooo...vad ca se aduna lumea!
georgi ai ditamai domnisoara acum! sa va traiasca !
hai ca dau io cafeaua ca sa-i mai arat o data danezei cum se face....pe urma bem de la ea.
noi am inceput scoala,serviciul...anul asta avem bac cu englezu..nu stiu ce o sa fac ca nu invata deloc...abia asteapta sa plece la facultate si sa se angajeze...o sa se sature eu spun mereu asta dar el...e necopt inca

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput