Clubul moldovencelor de peste Prut (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Felicitari Rusiei pentru cistigarea Eurovizionului! Bravo, chiar a fost frumoasa piesa!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alinka, poza cu rochia "v studiu", va rog!

Maria, drum bun si fara peripetii!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

ptiu sa nu fie de deochi, ce inseamna oleaka de morala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Neata fetelor !

Nati multumesc de informare ca daca nu scriai de eurovisoion nici n-aveam idee ca s-a terminat deja si Russia a cistigat.Bravo Dima si ceilalti,mi-a placut cintecul dar si cine-l cintaStiti cumva cum ii chiama pe patinator si viorist ?Poate maine ma uit si la ceilalti concurenti .
Alinka ti-a trecut maseaua ?
Lilia mersi de complim. la tort sa stii ca am scos la imprimanta pisica ,am pus-o pe tort si am taiat (asa i-am dat forma.)N-a iesit cum trebuia dar sper ca data viitoare sa iasa mai bine.
Lucia tu cum te simti?cind incepeti gradinita?

Am plecat sa ma chitesc ca mergem la o zi de nastere la un baietel.La noi e frig,ploua de 2 zile,nici nu tii a iesi din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Patinatorul e Pliuscenco, vioristul Edwin Martin: ambii cunoscuti la nivel mondial, asa ca, multi se asteptau sa castige Rusia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor si harnicutelor!!!
Cu intirziere dar totusi.....La multi Ani tuturor sarbatoritilor!!!
Lucia,bine ai revenit

Am vazut si eu pozele cu fetitele frumoasebazinasul si parada,dar la cele cu bucate nu ma bag ca e noapte acuma si eu sunt cam pofticioasa la ale mele......
si cind sa ma apuc si eu de scris ma anunta sotiunea ca si el are nevoie de pc ,
dar maca ma bucur ca am reusit sa va citesc si sa-mi descretesc un pic fruntea,promit sa intru mai des,macar sa-mi pot face meniul

Noi suntem binisor si incercam sa vedem cum petrecem ziua de luni Memorial Day(o zi de odihna).
Hai sa va spun ce am avut in meniu ultimile 3 zile(friptura de ficat de pui,grecica,placinte,tort napoleon,si bine ca exista cirnat molocinii si moldavschii ca te scapa uneori)
Cum am mai zis,intru mai tirziu sa-mi fac meniul pe saptamina viitoare,ca mii dor de un bors gustos.
V-am pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salutare pentru mic si mare .

Tocmai am venit de la UZI. Avem 13sap si suntem vioi, dam din picioruse .

Inr-o ora merg si cu Laura la policlinica sa mai trecem controale, ca cu gradinita asta si birocratia ai de fugit multisor.

Alina - da de unde aveti cirnati moldavskii?

O zi buna, mai vorbim.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!
A trecut si Eurovisionul, ca de obicei cu marile contestatii, si muuulte nemultumiri!

Noi ieri am fost la gratar, am facut o gramada de carne, a rams o groaza, asa ca nu mai gatesc nica...

Eu m-am pus pe slabit, si parca mi-e mai bine...poze cu rochia sper sa le pun diseara, ca sunt la munci grele acum!

Lucia, felicitari ptr bb2 si ma bucur ca ti-ai vazut bebelusul din burtica!Abia astept sa aflam cine se ascunde acolo!

Lilia, nu te mai enerva cu Eurovisionul, ca tot degeaba!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
La noi e cam urit afara, de fapt urit de tot... Insa am cules citeva capsuni si cirese...
Lucia, da, senzatii frumoase la eco... Sa terminati cit mai repede cu "birocratia"! Mneam mneam pozele
Alincic, ce de-a bucate ai facut... Noi cam peste o seara facem gratar +salata asa ca scap usor... Cu Mirela e mai complicat inca. Iar ieri mamica cu bunica au facut placinte...
Alina, frumos tortul! Cred ca Deanna era in al 9-lea cer...
Alina, bafta la slabit! Si asteptam poze!
Ia-n ziceti niste retete de slabit care nu necesita "elemente exotice" si regim strict, plsssss
Maria, calatorie cit mai placuta! Si sa fie intr-un ceas bun!
Eu ieri am fost la shopping -tare placuta chestia asta. M-am facut cu 2 perechi de pantaloni, 2 bluzite si o rochita. In sfirsit am rochita!!! Am mai vazut una care mi-a placut enorm de mult, insa la piept era cam mica, vreun deget daca ar fi fost mai mare....
Mirela s-a facut cu sandalute, iar tati cu blugi...
o zi frumoasa

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor!!!
Eu iaca o ascult pe Sofia Rotaru si mai scriu pe aici.
Lucia,felicitari pentru bb miscaret,imi inchipui ce simti....
Aici este o "fabrica" specializata(cred ca sunt Evrei sau rusi),care produc cirnati si crenvusti exact ca la MD,sunt foarte buni nici nu deosebesti de cele de acasa.Si la magazinul rusesc se mai gasesc unele bunatati,mmm.
Cornelia,ce bine de tine ca te-ai innoit cu atitea.
Si eu am nevoie urgent de un shopping,caci toate imi sunt largi de anul trecut
Alina,ce bine ca ai mincare mai multa,da eu iaca tre sa fac un bors si un felul doi cred ca.

Lilia,tu nu uiti sa-ti faci machiajul in fiecare dimineata??si pantofii cu toc va rog sa fie Ce mai face Amelus,draga de ea?

Acuma ma duc sa fac cercetari in albumele cu mincare

pa.

Mergi la inceput