Clubul moldovencelor de peste Prut (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor! Daca mai e seara, desigur!
Nu am avut net toata ziua, iar acum m-a apucat scrisul!
Bine ai revenit, Tania!Doar atat?Dar despre tine???

Eu am vrut azi sa fac bagajul, dar mi-a fost lene, asa ca maine de dimineata ma pun pe treaba!
Ma apuca emotiile deja!Cred ca voi dormi prost la noapte, in asteptare zilei de maine!Glumesc, imi pica ochii pe tastatura de somn!
Azi i-am luat lui Alex 2 perechi de pantofi(gen sandale mai inchise), ca mereu se fac varza incaltarile lui, trebuie doar sa iasa de vreo 2 ori la nisip si gata, i-a facut praf!Nisipul asta ii intra peste tot, ii transpira si piciorul, si mai si merge aiurea, toate astea duc la "happy end-ul" incaltarilor!Asa ca i-am luat acum ca sa aibe in ce umbla in lume, iar la nisip sa umble in cele vechi!
Cel mai mare bagaj il au copii, practic chiar daca mergem pe 3 zile, tot trebuiesc carate aproape toate hainele, noroc de noi, ca nu avem multe, si mare noroc ca masina e maaare, si bagajnicul e pe masura, dar pare-se ca nici el nu va fi tare potrivit in curand!

Hai ca va las, somn usor la fete si baieti(copii adica)!!!
Sper sa pot intra si maine, daca or merge netul asta....

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor!!
Tania,bine ai revenit,cum se zice in Ucraineste?? dobro...
Ce mai faci tu???
Alinka,,pai cred ca nici eu nu mai dorm de atitea emotii pentru tine iti doresc sa fii o nasica pe cinste si stiu ca vei face fata pe nota zece+
Tu ziceai de sandale pentru Alex,noi de jucat pe afara folosim (flip flaps,nu stiu daca asa se scrie) adica shlapi.Doar daca vor sa alerge sau sa mearga cu bicicleta incalta ceva mai serios.Nu stiu daca voua va e comod cu de astea.

Mergi la inceput

In sfirsit am pus si eu vre-o 2 poze in album la mine,sint in "album2008".Sper sa mai pun citeva mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salutare!
Vad cum apar eu pe aici sa scriu ceva, dispare marea majoritate!
Atunci dispar de aici, poate asa voi regasi mai multe pe aici!
Pupici si ramaneti cu bine!!!
Noi plecam in curand....asa ca spor la scris!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Alinka, vei fi nasjika?? Felicitaaaari!!! Si drum bun! Ce mi-i dor de obiceiurile astea frumoase, ca aici nu prea am apucat sa umblu pe la nunti. Ultima data am fost la o cumetrie, in toamna, si aceea in Chisinau
La mine tat pe veki! Lucru, distractii citeodata, de maritat n-am de gind Acum ca e vara am inceput sa exploram sporturile extremale de prin jurul Kievului - wake boardink, kiting, surfing, etc. Cindva imi parea o aberatie, acum insa sunt entuziasmata sa incerc! Ca de obicei mi-i dor de casa, dar las-ca vine mama la mine peste-o saptamina.
Alincic dobrogo ranku se zice la buna dimineata, iar daca "ranku" e cu soarele spre-amiaza zici dobrogo dnea. Si sa bagi de seama ca "g"-ul sa sune a "h" ca de altfel te dai de gol ca esti rus, sau "moskali" cum ii numesc aici . Acuma am vazut ca ma intrebi de "welcome back" de fapt - care nu stiu cum se traduce in ukr...

Restu fetelor pe unde-s?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Seara sau 'neata buna!
Tania bine ai revenit!sporturi extreme zici wow curajoaso.Mie mi-e frica si de-un skateboard ,sa nu mai zic de snorkeling,bodyboard si alte exotisme .
Alinka drum bun si sunt sigura ca te vei descurca bine si vei arata beton.
Alincic frumoase creatii fac copii tai.Se vede ca sunt foarte grijulii,bravo.La Deanna plastelina se transforma intr-o minge de-o culoare de nedescris.M-a amuzat Loredana cu scaunul la cite virajuri a facut am ametit aici .Sami si Evelina sau facut mari si frumosi.Ai zis ca mai pui poze ?astept cumintica.

Noi sintem binisor.Luna asta cursurile de inot le-au comprimat si mergem de 4 ori pe saptamina(abia astept sa se termine odata hihi).De data asta au numai un instructor(nou) si se vede ca nu prea reuseste cu ei pentru ca unii se plictisesc iar altii la sfirsit de sesiune tot cu parul uscat sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, hihi, fiecare cu transportul lui . Am vazut si plansa pentru plastilina, si accesoriile, wow. Era si Vlad linga mine cind am deschis pozele, a ramas si el impresionat si desigur ca si-a dorit sa aiba tot ce a vazut in poza.
Pe Sami nu-l vazusem demult, ce-a crescut, e ditamai flacaul!

Alinka, drum bun si distractie placuta la nunta! Asteptam poze!

Tania, bine ai revenit.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Uf,cit am scris si cind am trimis mesajul mi-a picatul netul si nu mai am nimic
cred ca voi reveni miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salut fetele!

Adunati-va mai cu foc pe-aici! Ca e ultima zi de saptamina...
Eu iata am venit la servici, si mi se stinge calculatoru fiecare 5 minute, matinca am luat un virus

purring cat, imi pare bine sa te vad moderator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o info?
gasesc vit d2su D3 injectabila in Moldova? Am nevoie urgenta pt baiatul meu si la noi nu se gaseste.va rog mult daca se gaseste,unde mai aproape de vama,in ce oras si daca i mi trebuie reteta.Va multumesc! si inca ceva ,trebuie pasaport sa trec la voi,nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput