Am ajuns de curand la concluzia ca la cultivarea legumelor sunt total paralela. Ce-i drept nici calitatea pamantului nu ma prea ajuta. Asa ca ma gandesc ce sa fac cu spatiul respectiv. As face acolo o piscina, problema e ca spatiul e cam micut, are aprox. 4x4,5m. Ma intreb daca exista modele asa micute. As vrea o piscina ingropata, nu din acelea gonflabile care se pun pe iarba. Si as vrea sa stiu, daca se pricepe cineva, la ce anume ar trebui sa fiu atenta cand cumpar/construiesc o piscina. Si, evident, cam la ce costuri ar trebui sa ma astept.
Va multumesc.
Georgeta, spatiul e mult prea mic pentru o piscina "inground". Poti sa faci un "spa" sau daca gasesti in Romania "endless pool" e alta varianta. Uite la www.endlesspools.com Si pentru asta iti trebuie o latura de minim 5 m.
Nu stiu cum e in Romania, dar aici nu poti sa mergi cu piscina chiar pina linga gard de exemplu. Daca mai iei cite un metru din fiecare latura ramine loc cam cit de o cada de baie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Cred ca ai dreptate. Mai bine mai astept pana vin gazele si scap de rezervorul de gaz din curte. In felul asta s-ar dubla spatiul si as avea loc. Pana atunci folosesc cada din baie.