formaldehida, daunatoare sau nu????????

formaldehida, daunatoare sau nu???????? | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

am avut probleme cu exfolierea unghiilor. am cumparat tratamentul de unghii de la farmec cu vit B5. si-au revenit spectaculos, insa am vazut pe eticheta ca produsul contine formaldehida.daca pe net am citit ca e cancerigena, atunci cum se face ca e continuta de un produs facut pt "sanatate"??????

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Din pacate nici nu ma mir... Pai majoritatea produselor alimentare de exemplu, chiar si cele destinate bebelusilor contin cel putin o componenta cancerigena, un aditiv, un colorant, ceva... Daramite cele de frumusete, de ce ar fi excluse? Doar se stie ca oxidul de aluminiu din antiperspirant contribuie la dezvoltarea cancerului de san. Si de aia antiperspirantul se produce in continuare dupa aceeasi formula si se vinde cu nonsalanta. Calciul efervescent pe care il cumparam din farmacie, produs pentru sanatate, are tot felul de culori si arome. Cu ce se pot obtine acestea daca nu cu chimicale? La tigari e interzis sa se faca reclama pt ca, vezi Doamne, sunt cancerigene, dar la cosmeticele cancerigene si la alimentele pline de E-uri cancerigene e voie, nu? De ce numai pe tigari scrie ca pot produce cancer la plamani? De ce nu scrie si pe salamuri ca produc cancer al tubului digestiv? Sa vedem cine le-ar mai cumpara...
Of, asta e lumea in care traim, platim cu sanatatea si viata comfortul si comoditatea de care ne bucuram.

Mergi la inceput