Cosmetice copii

Cosmetice copii | Autor: cafera

Link direct la acest mesaj

Fetita mea cea mare se apropie de varsta de 8 ani. E tare cocheta si preocupata de igiena ei corporala, de modul in care arata si eu o incurajez. Pana acum era cucerita de parfumelele de copii, dar acum vad ca isi pune alte intrebari. De exemplu ce deo poate folosi pt regiunea axiala, sau cu ce cremita se poate da cand simte ca tenul ii este agresat de vant sau frig, etc. Eu prefer produsele dermocosmetice si ei i-am luat pt piele delicata de la Avene.
Voi ce parere aveti? Ce produse folosesc fetitele voastre?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

deodorant de axila la 8 ani ??? Nu cred ca e sanatos pentru un copil sa inceapa asa devreme cu cosmeticele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pai si la bebelusi folosim produse cosmetice, adecvate varstei. La ei nu ti se pare prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Este foarte bine ca-i place sa fie ingrijita si cocheta.
Domnisoara mea are 16 ani si foloseste cosmetice, de la Dove, Avon, Seventeen. Nu-s de acord cu fondul de ten, si totusi foloseste, este bine oare? Poate imi dati si mie un sfat.

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

A inceput deja sa transpire si sa miroasa? Doar in cazul asta e oportun deodorantul pentru axila, ideal ar fi sa gasesti unul ce nu contine aluminiu. Fata mea, care are 12 ani, a inceput de cateva luni sa-l foloseasca. In afara de asta, doar gel pentru puncte negre mai foloseste, au inceput sa-i apara. Rar se da cu parfum, in vacante isi mai face unghiile cu oja neagra si cam atat.

Mihaela, nu cred ca dauneaza fondul de ten, daca se demachiaza atent seara. Desi, daca are tenul curat, e pacat sa-l acopere cu fond de ten, insa stiu cum sunt fetele, daca e la moda, folosesc si ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by cafera

Pai si la bebelusi folosim produse cosmetice, adecvate varstei. La ei nu ti se pare prea devreme?

Mamica de printese

Bineinteles ca ma refeream strict la deodorantul de axila si la cosmetica decorativa, poate nu m-am exprimat corect. Si stim cu totii ca deodorantele sunt cancerigene ,si e bine de evitat cat mai mult cu putinta mai ales daca nu este strict necesar.
Si e bine de folosit cosmetice cat mai naturale , pentru ca majoritatea contin adaosuri periculoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Alma, cu fondul de ten isi ascunde cosurile. Eu mor cand o vad. N-am folosit niciodata, imi da senzatia de papusa colorata.
Se demachiaza foarte bine, dar totusi. Ufff, moda asta . De unghi negre ce sa mai zic .

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna!

Si Ana mea ar avea nevoie de deo. De curand am aflat pt. ca nu stau cu nasu-n axilele ei. Ne-am amuzat amandoua. Prefer sa-si faca dush si sa aiba haine curate deocamdata. Chiar imi puneam problema ce produse sa iau. Am mai discutat noi pe forum si am sa mai caut pe site-uri, poate gasesc ceva "nepoluant" si-n Ro.
Cand era mai mica o cremuiam eu, fiindca are pielea uscata. Mai insist eu sa se dea cu crema pe fata si pe maini. N-are cochetarii decat la par si numai atunci cand iese din casa. A...si la cum se potrivesc lucrurile pe care le imbraca. :)

mhldvrc, exista niste batoane (sub forma de ruj)pt coshuri, care le usuca. Aveau si la Avon un produs. Il tin in geanta mereu. Cand apare unul, sa-i dau la cap. Si Ana, si And. apeleaza la el fiindca uneori le mai apare cate unul..si nu le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Culeg si eu informatii ca voi avea mare nevoie

Cand ziceti deodorant va referiti la spray ? Dar deo-stick nu merge ? Nu e mai sanatos ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B.G. spune:

Buna,

Acum cateva luni am aflat , tot pe DC, la un alt subiect (cred ca la Femina intim), de deodorantele de la Sebamed....se gasesc in mai multe farmacii. Eu mi-am cumparat unul (ptr. mine) de la o farmacie Sensiblu. Uite aici mai multe informatii:http://sebamed.ro/produse_classic.php#10
Costa in jur de 28 de lei...cam mult, dar si tine mult (il am din ianuarie si de-abia jumatate am consumat din el). Vad ca fetitei mele, care are 8 ani jumate, a inceput de ceva timp sa-i miroasa transpiratia. Deocamdata e suficient doar sa se spele si sa aibe grija sa poarte haine curate, dar ma gandesc sa-i cumpar si ei in curand un astfel de deodorant. Mi se pare f. potrivit.
In privinta altor cosmetice, toata iarna, din cauza frigului, i se usuca pielea mainilor si atunci i-am dat si ei sa foloseasca crema mea de maini (Farmec cu galbenele). Pe corp ii face mare placere sa-i fac masaj cu ulei de masline....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

B.G., mi-am notat informatia ta referit. la deo!

mamagiuliei, eu folosesc roll-on, de ex.

Mergi la inceput