test de sarcina...+/- ?
Raspunsuri - Pagina 2
aris26 spune:
raspund eu: da, il repetam si daca era pozitiv. si poate nu o data chiar de mai multe ori. cate unul in fiecare zi pana ajungeam la doctor sa vad si eu cu ochii mei sacul gest.doar asha ca sa confirm eu ca e inca acolo si totul e ok
eu nu zic ca e normal nici asha...dar....
probabil normalitatea e undeva la mijloc.
bafta tuturor!
aris26 spune:
gabitony - multa bafta sa itzi iasa bhcg-ul
la o saptamana de intarziere poti sa te duci si la un eco tv. un doct bun ar trebui sa vada. tin pumnii. sa ne scrii rezultatul
bafta tuturor!
gabitoni spune:
Buna
vesti proaste- testul a iesit negativ plus ca ieri mi-au venit rusii...
pentru voi 
eu inca mai sper chiar daca un ochi plange, 
, celalalt este mai optimist...![]()
![]()
mult curaj in lupta pentru obtinerea unui BB.
bb_wanted spune:

FELICITARI!!!!!
cris30 nu uita sa mergi la biserica sa-i multumesti lui DD
avand in vedere ca incercati de mai putin de 1 an, inseamna ca nu ati fost declarati cuplu infertil;daca eram si eu sanatoasa facem teste, dar daca stiu ca e ceva ce impiedica,ce rost ar avea?
ai grija de burtica si de tine
anna28 spune:
salutare fetelor!
eu tot citesc randurile trimise de voi, nu numai aici ci pe alte multe forum-uri, si uneori ma intristez vazand cat de mult dureaza pentru unele dintre voi, alte ori ma bucur pentru fiecare dintre cele care anunta cu atata bucurie ca in sfarsit au devenit mamici! incercam si noi de vreo 9 luni, care pentru mine au insemnat o eternitate, si un soi de cosmar mai mic din care parca nu ma mai trezesc... fiecare luna cu dezamagirea ei parca de fiecare data tot mai mare, pt ca termenul acela de 1 an care la inceput parea ceva indepartat, incepe acum sa devina o realitate cu un nume urat :infertilitate! m-am gandit sa sciu pentru ca cine mai bine decat voi ar putea sa inteleaga senzatia pe care o traiesc atunci cand vad doar o singura linie pe testul de sarcina! si parca tot mai apasatoare sunt sfaturile celor ca nu au nici o legatura cu subiectul si care nu ezita sa spuna la nesfarsit STAI LINISTITA CAND VINE , VINE! o chestie pe care am ajuns sa o cam urasc sincera sa fiu! va doresc tuturor multa multa samatate si un bebe cat mai repede posibil!
crystalex spune:
eu mi-am facut un test de sarcina Barza Si nu mi-a aparut nicio liniuta asta ce ar putea sa insemne
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by crystalex
eu mi-am facut un test de sarcina Barza Si nu mi-a aparut nicio liniuta asta ce ar putea sa insemne
Inseamna ca l-ai facut gresit.Mai incearca si urmeaza exact instructiunile din prospect.Succes!

anna28 spune:
salutare din nou!
am intrat si eu putin pe forum sa vad daca cineva a mai scris ceva si am citit povestea postata de Chowpersa, e o poveste cu adevarat incredibila, ma intreb cum de ai avut puterea necesara sa rezisti atat de mult timp, eu incerc doar de 9 luni si parca sunt 9 ani, si nu mai am nervi sa incerc asa in van , doctorul spune sa mai astept inainte sa incep investigatiile, numai ca nu suport sa stau asa fara sa fac nimic, asa incat ma decis sa insist cu lor.cred intr-adevar ca nu exista un lucru mai frumos in lumea asta decat sa ai un copil, care iti umple viata si sufletul de bucurie. Si sotul meu isi doreste un copil la fel de mult...oricum povestile cu happy -end parca aduc o raza de lumina o speranta ca totul va fi bine, de care fiecare dintre noi, cele care nu am reusit inca, avem atat nevoie... o zi buna va doresc tuturor!
pavalina spune:
Buna, fetelor! sunt noua pe forum... si va scriu pentru ca am o nelamurire. de cateva luni (vreo 6 mai exact) eu si sotul meu incercam sa facem un bb...din pacate nu ne prea iese...in fine nu m-am ingrijorat foarte tare pentru ca avem programul destul de incarcat (el pleaca mult din tara cu serviciul si s-a intamplat sa plece cam in perioada mea fertila) asa ca nu pot trage o concluzie in ceea ce proveste in/fertilitatea noastra. luna trecuta am avut niste sangerari in perioada de ovulatie (foarte foarte mici, cateva picaturi 4-5 zile la rand), luna asta am fost la doctor si am facut o eco, dr mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa si ca poate am avut o ovulatie mai violenta...luna asta am patit la fel, cu singura modificare ca au fost sangerari mai abundente in ultimele cateva zile care, apropo, nu mai fac parte din perioada fertila (trebuie sa imi vina peste 2 zile). simptomele specifice menstruatiei sunt prezente (sani durerosi si intariti, balonare) dar sunt insotite cateodata de niste dureri ca de menstruatie (in special cand sangerez). a mai patit cineva asa ceva ca sa ma poata lamuri si pe mine, ca eu una nu mai inteleg nimic. va multumesc
PS. Nu stiu daca adresez intrebarea pe topicul potrivit, dar sper sa ma ierte moderatorii avand in vedere ca-s noua p-aci
alina2308 spune:
ceva asemanator am patit si eu...am renuntat la pastile akm o luna...iar luna asta mi-a intarziat aproape 2 sapt...am facut un test si mi-a iesit negativ...dar am simptome de sarcina...si peste 2 zile merg la medic sa vad ce se intampla....