concediu de odihna dupa CIC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

crissa71 ...daca in 2006 ti-ai luat tot concediul pe un an (adica 21 zile...sau cat ai tu) si ai lucrat numai 4 sau 5 luni apoi ai intrat in CIC atunci anul acesta 2008 nu ai dreptul la nici o zi de concediu de odihna.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Angajatul are DREPTUL la x zile concediu de odihna anual (unde x este prevazut in contractul individual de munca), dar PROPORTIONAL cu timpul lucrat (concediul de maternitate, CIC-ul, concediile fara plata NU sunt timp lucrat).

Angajatorul are OBLIGATIA de a se asigura ca angajatul efectueaza anual zilele de concediu la care are dreptul.

Angajatorului NU II ESTE INTERZIS sa-i acorde angajatului mai mult decat are dreptul prin contract. Si asta se refera la nr de zile de CO, la prime etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Am inteles...Naspa de tot!
La asta nu m-am gandit...sa-mi las zile din concediul din 2006..si chiar daca ma gandeam sa=mi las..ai mei nu cred ca mi le mai dadeau acum!!
Rozi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

daca puneam o intrebare de scandal cred ca 20 sareau sa raspunda dar asa...am editat mesajul pentru ca din cite am vazut oricum nimeni nu e interesat sa-mi raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce anume te supara?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Buna...Daca nasc in aprilie si imi iau tot concediul pe 2009,desi nu am lucrat decat pana in luna aprilie...imi scade din salar?...contabila mi-a spus ca iau salar intreg,dar in anul in care ma voi intoarce la servici ,nu voi mai avea dreptul la concediu...Eu nu mai inteleg nimic,unii imi spun ca imi scade din salar zilele de concediu aferente perioadei in care nu am lucrat,altii spun ca nu mi se scade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavrentziu spune:

Pentru anul 2009 ai dreptul la 1,8 zile de concediu pentru fiecare luna lucrata in 2009. Dupa ce te vei intoarce din concediul vei avea dreptul la 1.8 zile de concediu pentru fiecare luna lucrata sau pe care o vei lucra in anul in care te-ai intors.

O zi buna

Mergi la inceput