Help!!!! Mamicilor....

Help!!!! Mamicilor.... | Autor: CRISS2507

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor! Sunt noua pe forum...de-abia am descoperit site-ul...Sunt insarcinata in 6 saptamani...Vreau sa va cer ajutorul in urmatoarea problema: nestiind ca sunt insarcinata, acum vreo 3-4 saptamani am fost la dentist. Dl.dr.mi-a facut o anestezie pt.o extractie si dupa o saptamana, inca una pt.a-mi plomba o alta masea. Pot afecta cele doua anestezii sau extractia sarcina si evolutia ei? Va rog din suflet sa-mi raspundeti cat puteti de repede. Multumesc...Pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Eu nu cred ca va fi afectat embrionul. Stiu ca in primele saptamani de sarcina embrionul nu este afectat, functioneaza legea "totul sau nimic". Oricum, este mai bine sa discuti cu dr tau. Totusi, poate ai facut anesteziile chiar inainte de ovulatie sau pana sa aiba loc nidatia.
Iti doresc numai bine, sarcina sa fie ok.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Criss din cate stiu, in primele saptamani, nu este afectat embrionul,, dar ptr linistea ta sufleteasca poti consulta un medic. O sarcina usoara iti doresc si lipsita de probleme

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita24+ cu Alexandra Valentina
http://www.flickr.com/photos/26288269@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu stiu sigur ca nu afecteaza embrionul. Am vorbit cu medicul ginecolog pt ca si eu eram in tratament stomatologic cand am ramas insarcinata. Inca merg saptamanal la dentist. Nu trebuie sa iei antiinflamatorii dupa extractie.

==========
Corina 9+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput