Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA buna idee cu alergatul
Tiadris a inceput sa stea in fundic asa i de scumpaaaaaaa
DIANA eu i am introdus branzica de la 6 luni ,o prepar eu ,250 ml lapte de vaca si 2 pastile de Ca
imi place sa io dau proaspata intotdeauna asa c ao prepar in cantitati mici
cum mai e pui ?papa mai bine ?
ADRIANA sper sa i treaca raceala repede puiului
ANAMICA sper sa mai gasiti locuri pt vacantza

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, tirgul de la expo e cu masini, vacante si locuinte. nu am fost inca. ieri a fost prima zi si am zis sa nu ma inghesui. tine pina in 11.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ioana - bebelusa e bine, cuminte , eu insa am facut mastita , acuma-s mai bine, doar sanul e inca dureros si mai e o portiune mica tare, care sper sa se retraga pana termin tratamentul cu antibiotic.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna si de la noi

VICTO-no ce rau i-mi pare.Da-i un pupic mare mare din partea lui ALVAR.

Tu fetelor al meu a cazut din pat,asa m-am speriat,
el in HOTEL doarme cu mine,si azi dimineata,asa-m adormit ca o proasta si numai am auzit o bufnitura,saracutul o dat sa se intoarca si intors a fost,si nu stiu cum Dumnezeu a cazut ca si un deget e vanat la varf,asa a plans ca am plans si eu cu el,m-am uitat la cap,dar nu are nimic dar oricum cand ajung in MADRID ma duc la medic.

ELENUTA-da sunt in Spania cum a zis si IOANA.
Si din pacate nu pot sa vin sa mananc papanasi.

alex-draga sambata o sa am mai mult timp si o sa fiu acasa,o sa-ti trimit un mes.
Sa papati si pentru mine papanasi,ca asa-s de buni,oricum daca dupa mergeti la alergat o sa dati jos hihihihihi

SARA2007-Te-am recunoscut ca ai venit odata,pana aproape de mine la masa,si mi-a atras atentia papusica de fetita,ca-i o dulce foc,si mama la fel

tefelor va doresc POFTA BUNAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

CRISTINA-I-MI IMAGINEZ CUM DOARE UFFFFFFFF,
tre sa fie nasol,
a si era sa uita te felicit si pe tine cu efect intarziat FELICITARI PENTRU ADUCEREA PE LUME UN INGERAS,SA AVETZI PARTE DE EA SI SA VA DUCA NUMAI IMPLINIRI IN VIATA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, multumesc mult! Deja sunt mai bine! Doar noaptea accese de tuse. Ma bucur insa ca a scapat Sara! De fapt, pana acum nu a fost bolnava deloc. Doamne ajuta!Cu degetelul, faza era ca Sara isi suge degetelul cu regularitate inainte de a adormi, si eram cam stresata din pricina asta. Dar intre timp m-am calmat, sigur nu o prinde majoratul cu degetelul in gurita!Branzica din Ca lactic ai voie chiar de la inceput. Cum merge papica?

Paula, imi pare rau de analize, eu totusi zic ca e ok totul, doar piciul e bine mersi. Medicul ce zice?

Alex, bravo mami pt Tiadris si statul in fundulet!!! CE face papausa?

Of, fetelor, acum ca ati pus intalnirea la o ora la care as putea ajunge si eu, si e si frumos afara, nu pot veni ca sunt bolnava...offfffffffffff.....chiar imi pare rau!Si ce as mai fi balotat niste papanasi...yamiii...

Am uitat sa va spun ca mai nou Sara danseaza cand aude muzica, adica isi agita rau picioaele si manutele!
Va pup, distractie faina, pofta buna!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana bb e bine, doar ca doarme cam putin, adoarme foarte greu, sunt obosita, prea obosita sa pot eu adormi, e obositor deocamdata. Bebelusa papa de rupe, dr a fost ieri la noi si-a zis ca s-a ingrasat si-a crescut ea si-asa era lungana de la nastere si bineinteles ca in continuare tot nu se satura numa de la mine, n-am atata lapte sa o satur tot la 2-3 ore, asa ca ii musai sa-i dau completare ca altfel urla de foame, mancacioasa mamii

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Fetelor imi puteti spune ce sa\fac sa scap de burta dupa cezariana?
am pus poze noi

magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/
http://www.youtube.com/watch?v=s3iMK1w1aAs
http://www.youtube.com/watch?v=20LI2n7Yc2E
http://www.youtube.com/watch?v=0q3ic_qtZ2I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Deci bebelase cuminti si mame obosite. Cristina tu stii, dar pt Kitzy, o sa vina si vremuri mai bune, intr-o luna-doua.
Cristina pt durere eu mi-am dat cu Fastumgel, ca m-a durut si pe mine la un moment dat sinul, fara sa fac mastita. SA treaca "buba" si sa te faci repede bine

MAgdutza mie mi-a scazut treptat, nu de tot... mai am, dar se trage ea incetut. DAca alaptezi scapi mai usor de ea. Oricum, 6 luni eu stiu ca nu e voie sa faci sport.
Tu fetelor ce urit se face afara.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

asa sunt de suparata k s-a racit Dragos s-a trezit cu o tusa siare temperatura chiar acuma de ziual lui, pe cand ne pregateam mai intes cu petrecerea pe maine uite ce ni se intampla

alex, ioana mami de sara sper sa nu fie gripa dar din pacate cred k ii , ce sa va zic pe maine voi hotarati daca veniti sau nu in conditiile astea, adica daca dargos e bolnavior, restul bb cu mamicile vin, nu e nici o suparare vb diseara

alex mai scriemi odata nr de tel pe mess k sa vb

va pupik si pofta mare la papanasi

Baita lui Dragos
POZE NOI(9 mai 2007)

varsta lui Dragos

Mergi la inceput