Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Aurel_cris inca nu suntem la mare,pe 24 iulie plecam pina pe 1 septembrie,o sa ma intilnesc si cu Adryana si cu Bianca ei
Greta ce mai zici?cum e Biancuta ta?
Lala foarte frumoasa Bia ta iar de tine ce sa zic...arati tare bine
Adryana ce faci?presupun ca faci pregatiri caci acusi sosesc,doar sa-mi gasesc cazare si sa ma linistesc si apoi o sa ne intilnim,cred ca o sa stam cu sotul la hotelul unde e cazat el si o sa platesc pt mine caci el are cazare gratuita,insa era mai bine daca gaseam un ap ceva cu o camera sa inchiriem dar nu-i nimic...important e ca vom fi toti trei
sper sa mai scrieti si voi cite ceva
va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...am verificat sa fiu logata...

...noi suntem bine...crestem incetisor..asteptam sa implinim 6 luni ca sa incepem diversificarea...Mara e o fetita super activa..doar sa te ti bine cu ea toata ziua ca are o energie de nesecat....noroc ca doarme toata noaptea ca altfel as innebuni...

..sa vedeti ce-am patit...era sa fac infarct...
noi de obicei dimineata de la 6 cand ne trezim,dormim impreuna in patul mare...acum 2 zile ,Mara era langa mine ,se juca ,iar eu am atipit cateva minute...la un moment dat aud un plans ciudat si cam indepartat...deschid ochii si Mara nicaieri..era jos...a cazut jos din pat..va dati seama ca am inlemnit...noroc ca nu s-a lovit...

...pe 12 facem 6 uni si mergem la ultimul vaccin ....(bine asta pana la 1 an)

...concediu placut ella...ce fain de voi...

va pup pe toate..pa...

Mergi la inceput

vai greta stii si Bia mea acum e pe spate ,acum pe burta trebuie sa fiu cu ochii pe ea
Stii noi nu mergem in concediu,sotul e detasat cu serviciul in Constanta si atunci ne-am hotarit sa mergem cu totii,bineijnteles ca o sa mergem si la plaja,dar nu e un concediu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ella, va astept...nu mai tin minte, dar parca ti-am dat nr. meu de telefon, nu?daca nu, da-mi PM, sa-mi amintesti...
Greta, ce a facut fata ta a facut si Biencuta mea intr-o dimineata, cu deosebirea ca a mea a cazut intre patul mare si patut, si era cu capu-n jos si picioarele in sus, si dadea din picioare, nu plangea...cred ca-i placea cu sangele in cap...si cand m-am trezit (tot asa, cred ca atipisem putin ), n-am stiut cum s-o ridic mai repede, si am tras-o de body, deci am mai si sugrumat-o putin....saracuta de ea....
Si acum sa va spunem...am fost ieri la medic....m-am intors dezamagita tare....stiam ca nu a mancat prea bine Bia in ultima vreme, dar nici chiar asa....in 2 saptamani a luat numai 60 de grame !!!!in schimb s-a inaltat 3 cm - chiar a zis doc ca-i inalta...dar are carnea moale , ceea ce doc mi-a zis ca nu-i prea place....in rest, e pe grafic cu toate, chiar si cu greutatea de acum - are 6,900kg, cu toate ca ar fi trebuit sa aiba mai mult , tinand cont ca s-a nascut grasuta...)...nu stiu ce sa mai spun....
la 5 luni si o saptamana..are putin....offfff

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna!!!
As dori sa ma alatur si eu grupului vostru cu o nazdravana,(bineinteles daca ma primiti) Bianca Gabriela(23.10.2003), vroiam de mai demult dar ma gandeam ca sunt singura care are o Bianca mare, dar vazui ca mai este una si mai mare
Aveti niste fetite superbeeee , v-am citit din umbra pana acum, dar mi-am facut curaj sa va scriu acum

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ali_Bia, bine ai venit! Sigur ca te primim.Pe tine si pe cele doua printese ale tale - Bianca si chiar si pe micuta Alexandra. Ce daca fata ta( Biencuta ta) e mai mare? Ne poti da ceva sfaturi....
Stii ce mai imi trebuie? Si data ta de nastere, ca sa stim cand iti uram "La multi ani!"

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Ali_bia, ti-am vazut pozele cu mami tanara si sexoasa chiar si dupa doua nasteri BRAVO! si cu printesele tale..niste frumuseti si ti-am citit si povestea nasterii Alexandrei si m-a impresionat....ceva asemanator am patit si eu la nastere...nu a reusit Bianca sa iasa, nici eu n-am stiut sa imping cum trebuie, diferenta intre noi e ca la tine a bagat mana si a scos-o...iar la mine forcepsul(apgar tot 8 si noi)....important e ca sunt sanatoase...ce inalta s-a nascut - 54 cm
Si...sper sa nu te superi ca te intreb...de ce la Bianca a trebuit sa va bucurati pe ascuns de burtica numai tu si sotul? Daca vrei, sa ne povestesti...NUMAI DACA VREI TU!

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Ali_bia bine ai venit alaturi de noi.,sa-ti traiasca comorile,ai niste fetite foarte frumoase iar tu arati de parca nici nu ai nascut,sa ne spui secretul tau daca vrei

poze

Mergi la inceput

Multumesc mult de primirea facuta, Adriana si Ella si de aprecieri la adresa fiicelor mele
DN: 20.01.1984(o copila cu 2 copii)
Ella nu am nici un secret, de cum arat ci doar asa e felul meu de a fi, mai slabuta, cateodata imi doresc sa fiu mai grasuta , imi placea cum aratam cand eram ,

Adriana nu e nici o suparare, a trebuit sa ma ascund deoarece am ramas si parintii mei si ai lui nu au stiut,numai mama a stiut la 5 luni si soacra-mea pe la 6 luni jumatate(i-a spus mama)....e o poveste lunga, am sa v-o zic candva).. si pe tine

Si haideti mai multe, la postat, sau macar care suntem sa postam mai mult, ca vad ca suntem pe pagina 2
Adriana vrei sa fac un user comun???? De exemlu: "Mamici de Bianca" Daca vrei spune-mi si eu fac , eu am facut ceva-ceva dar pe o foaie

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Mey, dar nici aici nu se posteaza???
Unde sunteti??
M-am inscris si la "Mamici de Alexandra" si nici acolo nimic , nu ma mai joc asa

Vad ca sunt singura care fac emisiune

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput