Leoaicele DC (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

PS:nu-i asa ca-mi sta mai bine cu semnatura aia?

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Katty, daaa, cum in we am dormit ca doi ursi, io si Giulik, ma simt mai bine :-)
Noi am fost doar prin parc ...
Leditia, deci mergi la doc ? Super, asteptam vestile !!!
Cu berea ... are o concentratie fff mik de alcool, insa e si aia fara alcool, la fel de buna si rece :-) Tigarile le-ai lasat oricum ... cafea cateodata e chiar indicat sa bei ... io zic ca esti bine, odihneste teee muuult si profita !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Nu Daria,deocamdata nu am avut pofta de bere.Dar vbeam ieri cu cumnata mea care mi-a zis ca dr ei i-a dat voie sa bea bere.De aici si intrebarea mea..Eu cafea beau in fiecare dim..dar un sfert de cana,deci am redus destul de mult cantitatea..Tigari,poate din fumatul pasiv..mai adun,dar nah,ma simt prost acum sa urlu la toata lumea din jurul meu care fumeaza,cand eu pana mai acum ceva timp fumam..Doar pe iubitul meu imi permit sa-l scot pe balcon,in rest,ma gandesc ca sunt altele care fac mai rau..stresul,praful si noxele...Ideea era ca peste tot am citit,net/carti,ca in timpul sarcinii ai voie cafea,nu multa,dar ai,tigari max.5(cica mai bine sa fumeze 5 tigari..impartite pe intreaga zi,decat sa fie nervoasa si stresata ca ar face mai rau nervii si stresul decat acele tigari),pe cand de alcool peste tot am citit ca e interzis!Bine,eu de 1 mai am baut o bere si am constiinta incarcata..si daca ma gandesc bine,bb-ul meu numai ce se concepea si-si incepea cresterea..
Ieri eram pe malul marii si era superb,un aer curat,miros de mare..M-am indragostit de orasul asta :)

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Anca wow ma bucur ca esti ok,

Catutza am fost sambata la concert Loredana in Parc Far (gratis-langa noi).Am topait pe jumatatea lui Bodo dar am febra musculara si azi.

Leditia si sigur vor fi vesti minunate.O sarcina superba iti doresc.

Katty,Raluca,Adi...

Duminica a inceput Bodo sa invete sa mearga cu bicicleta,pentru tonificarea musculaturii si genunchii lui care-s "varza".
Uitati aici
cateva pozici din aceste zile.

PS:Cat ma poate enerva reclama la pampers,nu ma lasa sa scriu,sa....

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce vesel e Bogdan, se vede pe fata lui ce incantat e de bicicleta ! Felicitari pt realizari, mamica luptatoare de Bogdanel ! Si la cat mai multi km parcursi fara evenimente, da ?!

Noapte buna gagici !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , abia astept pozele

Gabi , am vazut pozele, Bogdanici era super vesel/fericit, mi-a placut de el! felicitari pentru topait!

Daria , felicitari pentru moralul ridicat! chiar ma bucur ca esti bine

Leditia , ce drag i-mi e sa te citesc! parca ma vad pe mine cand eram gravida ma stresam din orice.

Anca , ma bucur ca esti bine! [bi]

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Neata..
Eu sunt matinala rau..daca trebuia sa ma trezesc acum nu m-as fi trezit..Azi noapte n-am dormit deloc bine,am avut o stare de agitatie permanenta si de neliniste..iar de dimineata m-am trezit cu niste greturi si n-am mai putut dormi...
Aici e innorat si mai rece fata de ieri..sper sa nu ploua macar..
Va pupic si va doresc o zi superba.
Daria cum mai esti?Tin pumnii in continuare si toate suntem cu sufletul alaturi de tine,asa ca stai linistita,va fi bine .
Dodo ce dulce e Bogdanel..si fericit :)

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Multumesc mult dragelor e bine cad sti ca se gandeste cineva la tine!

Si eu ma bucur ca am ajuns la timp la medic.

daria sunt cu gandul langa tine, vei vedea ca se va termina cu bine apoi vei avea timp sa pui retul de lucruri in ordine.

dodo bafta multa si felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum cu Bogdanel

Leditia o sa treaca greturile si o sa fie bine dar e si asta o etapa toate am trecut prin asa ceva, dar finalul a fost de vis.....
Si imi place noua ta` semnatura asteptam si poza cu bb la ecografie!

Va pup cu drag pe toate!canutza, adi, katty, lilia si daca am omos pe cineva imi cer scuze nu e cu intentie!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
Ma bucur ca v-au placut pozicile...da am "topait"de parca aveam "18"ani dar ii am pe un picior.

Astrele spun:

20 mai

Astazi vei intelege dedesubturile unei situatii mai dificile cu care te confrunti si in care mai sunt implicate si alte persoane, asa ca vei fi in avantaj fata de acestea. Tu vei detine niste informatii extrem de importante si ar fi bine sa fii foarte atenta cui le vei transmite, pentru ca exista riscul ca acestea sa ajunga la persoana nepotrivita, care le va folosi impotriva ta. Fii mai discreta si mai precauta, daca vrei sa nu ai probleme din cauza acestei persoane care isi va urmari doar propriile interese.

* Dragoste: Astazi s-ar putea sa spui unele lucruri nepotrivite si sa iti jignesti partenerul, fara sa iti dai seama de acest lucru. Daca vei observa ca el este mai tacut si mai distant fata de tine, inseamna ca trebuie sa ii ceri scuze si sa ii explici ca nu ai vrut sa ii ranesti sentimentele.

* Cariera: La serviciu s-ar putea sa incerci sa rezolvi unele probleme fara sa te consulti cu superiorii tai, iar acestia vor fi intrigati de modul in care ai procedat. Va trebui sa le dai o serie de explicatii si sa ii convingi ca ai actionat corect in situatia respectiva.['red]

Altul

[red]
Esti multa mai spirituala in aceasta perioada. Ii compatimesti pe cei care au mai putin noroc.
Acorzi mult timp si multa energie pentru a-ti imbunatatii situatia financiara. Reusesti sa ai succes in plan financiar, dar esti epuizata si trebuie sa te odihnesti, sanatatea ar putea avea de suferit. Anumite persoae se pot impotrivi planurilor si imaginatiei tale. Ai o discutie cu persoana mai matura decat tine despre onestitate si integritate.

Va poftesc si la o cafa si o gustarica .

Revin dupa recuperarea de azi; si ma bucur ca va plac pozicile.

intregul .

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!
E plin orasul de castani infloriti,salcami frumos mirositori,am unul aproape de geamul de la dormitor si deschid geamul dimineata devreme sa ne bucuram de mirosul lui,acusica infloreste si teiul de la celalalt dormitor...

Felicitari ptr noua semnatura,Leditia!Nu-ti mai fa atatea griji,incearca sa mananci sanatos,nu consuma bauturi acidulate si cola,cafea bea in continuare daca nu o poti lasa,incearca decofeinizata.
Greturile or sa treaca,(pe mine m-au tinut 5 luni,timp in care am slabit 10 kg-bine aveam si de unde haha-si am mancat doar mere , salata verde si paine cu miere)de obicei intr-o luna,incearca sa rontai un biscuite digestiv dimineata la trezire,am auzit ca face bine .

Gabi,felicitari lui Bodo ptr mersul pe bicicleta!Faceti progrese,nu gluma!!La multi ani ,cu intarziere,sotului tau!

Katty,sa-ti fie de bine wk-endul la munte!Ai fost la dr cu Andrei,cum e cu eczema?
Apropo..se pare ca noi doua santem cele mai "tinere si nelinistite" pe aici,acelasi an de nastere,cateva zile diferenta.Fac si io 39 in iulie,insa sufletul a ramas undeva pe la 20 si ceva.

Anca,ai vazut ca e bine,ti-am spus eu sa stai linistita...

Daria,ce mai spui? Ti-a trecut supararea ?Asa eram si eu la un moment dat,aveam un roi de prietene..si la o nevoie am ramas cu una ,doua...nu-i bai,mi-am invatat lectia si-am mers mai departe!Asa ca fruntea sus,inima-n dinti si mult curaj.Se apropie ziua cu pricina,nu ne dai detalii?
Oricum sa stii ca la Iasi iti tinem pumnii strans!!

Ralcat,super discutia intre Mihai si Eva lui!!

Pe mine inca ma dor genunchii,la dr inca nu m-am programat,merit bataita insa nu stiu incotro sa ma indrept,si la cati bani si timp am cheltuit in ianuarie pe la dr..ca in aprilie sa inceapa iar durerile..parca nu-mi vine sa incep iar.

V-am pupacit pe toate,ma duc sa-mi iau gaza de la gradi s-o duc la balet.

Mergi la inceput