Leoaicele DC (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor va pupic pe toate. Mi-a spus Katty ca intrebati de mine, dar nu am apucat sa citesc nimic. Incerc sa recuperez si sa revin
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos! si delicitari pentru Bogdanel ma bucur mult ca ne dai asa vesti bune!

Raluca si Lilia , bine a-ti revenit!

Adriana , ce faci, cum te simti, te mai dor genunchii?

Anca , cum a fost la dr? ce a spus? sper ca esti bine

noi am fost in parc, e rupta Bia mea acum de somn si tot nu vrea sa se culce!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza.
Ancaaa, unde esti cu vestile buneee ?
Lilia, pupici la voi, te asteptam cu drag.
Un we frumos sa aveti cu mult spor la treburi !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, eu o duc "rau" de tot!! Sunt la munte cu o cafea in fata!!
Gabi, la multi ani sotului tau, sa fie sanatos, fericit si implinit!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai,
pentru gandurile voastre bune.
O zi superba va doresc.

astrele spun:
Nu trebuie sa iti faci griji in privinta imaginii tale publice sau a pozitiei pe care o ocupi in cadrul grupului tau de prieteni. Acestia te respecta si te iubesc la fel de mult ca si pana acum, chiar daca ai facut unele greseli fata de ei. Important este ca nu ai facut-o cu rea intentie si nu ai vrut sa le creezi probleme. Ei vor intelege situatia si nu se vor supara pe tine, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

* Dragoste: Ai incredere in partenerul tau si astazi s-ar putea sa il lasi pe el sa ia unele decizii care va privesc pe amandoi. Esti sigura ca el va face o alegere buna, care va coincide cu interesele voastre comune.

Altul:

Desi in ultima perioada te-ai simtit cam obosita, peioada aceasta va fi benefica si iti va permite sa te refaci fizic si psihic.
Se anunta o usoara stare de iritare, deci ar fi bine sa iti pastrezi calmul, pentru a nu-ti spori disconfortul. Ai toate atuurile pentru a obtine succese pe multe planuri: chef de viata, tonus ridicat, armonie in cuplu. Vei obtine un ajutor din afara familiei, dar nu uita ca deseori astfel de gesturi ascund si interese.

Noi acum ne-am intors din parc plini de nisip ...

intregului .

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

am fost la mama toata ziua, acum sunt franta am facut o baie fierbinte si ma luat moleseala

Daria , cum stai cu moralul? te si fac de pe acum sa fie totul bine!

Katty , cum a-ti petrecut? a fost sora ta incantata de cadou? abia astept poze de la munte

Gabi , a-ti facut plaja zilele astea? am vazut la tv ca au fost multi turisti si localnici pe plaja

Adriana , ce faci, cum te simti, ce-ti fac genunchii?

Anca , nu ma mai fierbe, intra si da-ne vestea buna
revin maine ca acum nu mai vad tastele bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata si nu am vrut sa va fierb, dar nu am avut net in acest wee.

Vestile sunt bunute adica displazie usoara la nivelul mucoaselor ceea ce ei numesc CIN I, condilom si clamidia un adevarat cocktail, peste doua saptamani tratament cu antibiotic si apoi controale la 3 luni.

Cu alte cuvinte daca era CIN III sau doamne fereste IV ma astepta radioterapie chimioterapie, etc..........ASA CA DOAMNE DOAMNE E MARE SI DACE MINUNI!

Va pup si intr-un fel mi-a mai venit inima la loc!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca, super veste !!! Doamne ajuta sa tratezi problemele ramase si sa nu mai ai never probleme !!!
Multi, multi pupici la tine !!!

Haideti la o cafea buna , ashe, de luni , sa incepem in forta saptamana :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si o saptamana cat mai minunata!
Ce veste buna, Anca, am stiut ca asa va fi, bine ca te-ai linistit!
Daria, esti in verva, imi place!
Si eu la cafea si-o aluna!
Ne-am intors destul de tarziu aseara de la munte, am ajuns pe la 23.30, am mai stat sa-i fac baie lui Andrei, ne-am dusat si noi si la culcare pe la 1 noaptea. Dimineata tragedie, la trezire, eram obositi inca!
Catutza,poze o sa incerc sa le descarc diseara si le pun maine sa vedeti!
Dupa-amiaza trebuie sa-l duc pe Andrei la doctor, are o eczema pe maini, de vre-o saptamana, si desi l-am cremuit si cu creme medicinale (ptr. dermatita de contact) si cu hidratante/cosmetice , zici ca are piele de sarpe pe ele. Nu stiu de la ce ar fi, asa ca vom vedea diseara!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Vai cat ma enerveaza reclama asta la pampers..
Eu sunt bine,lenevesc in pat..In weekend am iesit prin Mamaia,ne-am plimbat putin pe plaja,deja erau oameni la plaja..Ma rog,mie imi era cam racoare,dar nah..
In rest ma chinuie o stare de rau permanenta..mi-e greata,nu foarte tare,dar am o stare de greata si nu prea am chef de mancare.Ma uit in frigider si bleah....nu am chef de nimic..dar pap una alta sa aiba bb ce papa.Si culmea,m-am rotunjit la mijloc..oi retine lichide?Ca altfel nu-mi explic...mananc o data,maxim de 2 ori /zi..si atunci putin,nu ca as tine o cura ceva,dar nu am chef de mancare..In rest simt asa ca o tensiune in burtica mea,ma mai doare cand si cand un ovar..cand stangul,cand dreptul..si sanii..moama,cand ma intorc de pe o parte pe alta si isi lasa greutatea..pfuaaa,,durere frate...noaptea cand ma intorc,numai cu "au au au au" ma intorc pe partea cealalta.
Am intrat deja a in a 7 saptamana si miercuri am programare la dr.Sper sa vin cu vesti bune :)
Am si eu o intrebare...dr iti dau voie sa bei bere?adik eu stiu ca e interzis sa consumi alcool..daca cafea mai ai voie o ceasca,tigari..parca vreo 5 maxim..alcool stiu ca deloc.Si totusi sunt dr care spun ca un pahar de bere din cand in cand e ok..
va pupic.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput