Megastar (5) - Incepe Megastar III
Raspunsuri - Pagina 7
doradora spune:
oricum, indiferent cine ramanea in competitie cu florin pierde data viitoare. el a fost mereu primul in preferintele publicului si nu cred ca se va schimba ceva. (interesant era daca ajungea alexandra in finala cu florin, dar asa cred ca sunt lucrurile destul de clare)
ce i-a cazut fatza aurei urziceanu cand a auzit ca a plecat oana! totusi nu e chiar asa o surpriza,nu prea i-a iesit azi, asta e.
a, si sa nu uit! octavian ii tot dadea ca el ramane in muzica, andreea raicu incerca sa il mai tempereze, el o lua de la inceput!
chris + alexandra
bebeii nostri
Anina_n spune:
Saptamana viitoare nu voi putea viziona Megastar-ul, din pacate. Dar voi citi comentariile voastre la intoarcere si voi cauta finala pe net.
Florin
Noapte buna, fetelor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
mihaeladm spune:
Imi pare foarte rau pentru Oana...
Chiar si Florin mi s-a parut afectat de plecarea Oanei. Era mai buna decat Andrei.
Mirona spune:
din nou n-am putut fi alaturi de voi sambata seara - boleam in pat (dar imi revin eu).
ma tot intrebam - oare de ce e deschis acest subiect la categoria "Barfe, mondenitati, cancanuri" si nu e alaturi de "dansez pentru tine" la categoria "Zona artelor"?
ei bine - voi mi-ati raspuns in aceasta sambata - Doamne cate mici "rautati" am mai putut citi pe aici.
eu totusi va spun sa va pregatiti pentru orice - la cate s-au intamplat in acest concurs ... de la iesirea primei concurente .. Cristina parca... si pana la iesirea Oanei ... poate poate o punem de un megastar rock si "bun prieten".
ce mai voiam sa spun:
cea mai PENIBILA faza din tot acest concurs mi se pare sa pui concurentul eliminat, gatuit de lacrimi si frustrari, sa mai cante o data piesa. A bagat Oana niste falseturi ...
si - si mai penibila faza mi se pare cum stau toti ceilalti in spatele eliminatului pe scena pana termina de cantat piesa. penibil.
de data asta statea si Raicu cu ei - ca o popandea mi s-a parut acolo.
v-am pupat.
pe sambata viitoare
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Mirona
din nou n-am putut fi alaturi de voi sambata seara - boleam in pat (dar imi revin eu).
ma tot intrebam - oare de ce e deschis acest subiect la categoria "Barfe, mondenitati, cancanuri" si nu e alaturi de "dansez pentru tine" la categoria "Zona artelor"?
ei bine - voi mi-ati raspuns in aceasta sambata - Doamne cate mici "rautati" am mai putut citi pe aici.
eu totusi va spun sa va pregatiti pentru orice - la cate s-au intamplat in acest concurs ... de la iesirea primei concurente .. Cristina parca... si pana la iesirea Oanei ... poate poate o punem de un megastar rock si "bun prieten".
ce mai voiam sa spun:
cea mai PENIBILA faza din tot acest concurs mi se pare sa pui concurentul eliminat, gatuit de lacrimi si frustrari, sa mai cante o data piesa. A bagat Oana niste falseturi ...
si - si mai penibila faza mi se pare cum stau toti ceilalti in spatele eliminatului pe scena pana termina de cantat piesa. penibil.
de data asta statea si Raicu cu ei - ca o popandea mi s-a parut acolo.
v-am pupat.
pe sambata viitoare
Si tu ai bolit? Eu am bolit si bolesc si acum, sinuzita acuta.
Caut in disperare un medic bun, ca nu mai rezist.
In rest, sunt total de acord cu cele afirmate mai sus.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Am ascultat-o din nou pe Andreea cantand " Listen", de anul trecut, si sincer..... o voce ca a ei, nu am mai auzit in Romania.
E incredibil cum de nu a castigat....
Crinuta si Rayan
Mirona spune:
Sanatate multa si tie crinuta. si eu le bolesc inca - dar bine ca ma pot ridica din pat.
chiar voiam sa va intreb - stiti ceva de Alexa? Cristina? Andreea? cele de anu trecut? ele erau preferatele mele.
oare ce s-a ales de visele lor? oare mai canta?
au voie sa se prezinte si la altepreselectii megastar? daca da - anu asta aveau sanse detasate.
raman la parerea mea - NU PUBLICUL TREBUIE SA DECIDA - ci JURIUL.
april spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Sanatate multa si tie crinuta. si eu le bolesc inca - dar bine ca ma pot ridica din pat.
chiar voiam sa va intreb - stiti ceva de Alexa? Cristina? Andreea? cele de anu trecut? ele erau preferatele mele.
oare ce s-a ales de visele lor? oare mai canta?
au voie sa se prezinte si la altepreselectii megastar? daca da - anu asta aveau sanse detasate.
raman la parerea mea - NU PUBLICUL TREBUIE SA DECIDA - ci JURIUL.
corect! insa un juriu de profesionisti adevarati si nu doar 4 ci macar 6-8
adi_dalma spune:
Buna fetelor...
Florin va castiga! sper
am si eu o intrebare...cei din juriu chiar nu se plac sau e toata sicanarea intre ei doar de show?
crinuta spune:
Da, au ei ceva de impartit.., e evident.
Crinuta si Rayan