Megastar (5) - Incepe Megastar III
Raspunsuri - Pagina 3
doradora spune:
ma uitam la aura urziceanu si nu imi reveneam cat de putin multicolora e. apoi am avut revelatia: in toata marea de auriu, ceasul e argintiu!
chris + alexandra
bebeii nostri
Anina_n spune:
Florin a cantat super, sigur pe el, Oana abia s-a auzit si mi s-a parut cam nesigura.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Florin
E super melodia asta, li se potriveste de minune celor doi !
Dar Florin il intrece pe Andrei !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
doradora spune:
oana + florin - pacat de cantec, atat de frumos si astfel interpretat! oana nu se auzea, cuvintele nu se distingeau
florin + andrei - a fost incomparabil mai bine, insa s-a potrivit ce a zis despot ca au fost impreuna in vara lui 69, unul la mare si altul la munte
pana acum, mi se pare o editie mult mai slaba decat cele anterioare
chris + alexandra
bebeii nostri
Anina_n spune:
Oana cu Andrei, s-au potrivit, dar nu m-a impresionat interpretarea lor.
Intr-adevar, o seara cam slaba.
crinuta spune:
Groaznice duete.
Sunt profund dezamagita.
Andrei are o voce seaca, ma deranjeaza cumplit sa il ascult.
Oana, are absolut acelasi stil, indiferent ce ar canta.
Piesele au fost usurele, nasoale, iar felul in care au cantat ( mai ales al treilea duet), mi-a displacut total, dar total.
Nasoala editie a Megastarului, ce sa mai zic....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Da, tare mi-ar mai fi placut si mie, sa o ascult pe Alexandra in seara asta.
Aici tot spun de prezenta scenica, pentru ca la un concert trebuie sa dai bine pe scena.
Mie nu-mi place cum canta Andrei, nu-mi transmite nimic. Cel putin la melodia asta, mi-a zgariat auzul.
Prefer sa mi se faca pielea de gaina atunci cand ascult o voce deosebita.
Intr-adevar ai descris bine vocea lui Andrei. Eu nu pricep frate cum a ajuns in finala.
E un baiat dragut, modest, la locul lui, dar nu are voce frate. Sa mint, sa spun ca are, cand nu are?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Anina_n spune:
Si Despot vroia sa dea un 10 la al 3-lea duet.
Mi-a placut Florin !