Megastar (5) - Incepe Megastar III

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Simy_na

quote:
Originally posted by crinuta

De aia Catalin ma lasa rece. Vocea nu e cine stie ce, in rest se bataie pe scena si isi arata aceeasi mimica mereu.
E doar frumusel, si cam atat.
Piesele pe care le canta nu-mi plac, cum canta nu imi place, bataiala aia nu imi place. Unde e carisma? Ce fac cu carisma? Ma lasa rece carisma lui, ca eu n-o observ.

Crinuta si Rayan

Ce sa zic? Ca e slabut? Ca vocea lasa mult de dorit? Cam asta ar fi in linii mari.

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

http://www.youtube.com/watch?v=H7ibJq6EQDc ...v-as ruga sa intrati aici putin...stiu ca fiecare are parerile sale,si e mai bine asa ca altfel ar fi prea plictisitor...dar intrati si vedeti...cel putin pe mine nu m-a lasat rece aceasta interpretare...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simy_na spune:

quote:

Ce sa zic? Ca e slabut? Ca vocea lasa mult de dorit? Cam asta ar fi in linii mari.

Scuze,poate ma insel,dar ai studii muzicale incat sa poti spune asa de categoric ca "vocea lasa MULT de dorit" si ca "e slabut"??daca da,imi cer scuze ,atunci chiar nu am nimic de comentat...insa si atunci,eu am in familie oameni cu studii muzicale,oameni seriosi ce poarta in spate ani multi de studiu... si ei sunt de alta parere privind aceasta interpretare...dar ma rog...repet...fiecare cu parerea lui...asta imi "place" in Romania ca fiecare isi spune parerea indiferent ca stie ce spune sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si crinuta si cu mine avem studii muzicale la cel mai inalt nivel (ba io fac si doctoratu ) si suntem cam de-aceeasi parere
Catalin are o voce ok, dar atat, nu e ceva special.

cat despre stirea bomba, acu mi-e clar de ce l-au ales pe Andrei megastar, lOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:

quote:

Scuze,poate ma insel,dar ai studii muzicale incat sa poti spune asa de categoric ca "vocea lasa MULT de dorit" si ca "e slabut"??daca da,imi cer scuze ,atunci chiar nu am nimic de comentat...insa si atunci,eu am in familie oameni cu studii muzicale,oameni seriosi ce poarta in spate ani multi de studiu... si ei sunt de alta parere privind aceasta interpretare...dar ma rog...repet...fiecare cu parerea lui...asta imi "place" in Romania ca fiecare isi spune parerea indiferent ca stie ce spune sau nu...

Nu te supara pe noi ca ne dam cu parerea...suntem la un sub-topic de Barfe...asa ca iarta ne ca ne exprimam fara sa avem studii de specialitate.
si mai e cevva:la muzica, ca si la fotbal se pricepe toata lumea....

Subscriu parerii fetelor... Catalin poate fo OK dar nu are o voce 'brilianta'

Mergi la inceput

Simy, te-a lamurit Sabina ;)
Mai mult decat atat, nu cunosc pe nimeni, din anturajul sau familia mea, care sa il placa pe Catalin, si de la ei nu pot avea pretentii, neavand studii de specialitate.
Oricum, in general, cand imi exprim parerile, o fac pentru ca sunt convinsa de ceea ce spun, si pot oricand aduce argumente.
Cand e vorba de muzica, sunt foarte obiectiva, indiferent cine ar fi persoana la care ma refer.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi_dalma

quote:

quote:

Nu te supara pe noi ca ne dam cu parerea...suntem la un sub-topic de Barfe...asa ca iarta ne ca ne exprimam fara sa avem studii de specialitate.
si mai e cevva:la muzica, ca si la fotbal se pricepe toata lumea....

Subscriu parerii fetelor... Catalin poate fo OK dar nu are o voce 'brilianta'

ag

Cum sa ma supar cand cineva isi da cu parerea? Ar insemna sa fiu absurda.
Mie mi-a facut mare placere sa comentez cu fetele, si nu stiu daca ai citit cu atentie, dar parerile coincideau in proportie de 90%...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simy_na spune:

bine,scuzati-mi remarca atunci...eu nu vreau sa ajung la mici conflicte(de fapt nu conflict,ci pareri diferite) pt ca mi-as consuma energia degeaba.la o adica fiecare om are gusturile sale,parerile sale,nivel de cunoastere si de perceptie diferit,asa ca in nici un caz nu ma supar.si in ceea ce priveste Catalin,eu chiar ii urez succes,pt ca e talentat baiatul,indiferent ca nu e "briliant"...dar e talentat,si are voce buna,la fel ca si aproape toti concurentii din Ms1 si cativa din Ms2...si eu zic sa-i sprijinim pe toti dintre ei ca sa ne mai ridicam putin muzica romaneasca care e plina la ora actuala de non-valori,cu mici exceptii bineinteles.multumesc pt atentie:D...weekend placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cred ca e chestie de gust si atat.Iti place sau nu.
Mie imi place mult Catalin, chiar daca mai falseaza , e normal acum la inceput, important e sa-si educe vocea pe parcurs.

Mergi la inceput

quote:

bine,scuzati-mi remarca atunci...eu nu vreau sa ajung la mici conflicte(de fapt nu conflict,ci pareri diferite) pt ca mi-as consuma energia degeaba.la o adica fiecare om are gusturile sale,parerile sale,nivel de cunoastere si de perceptie diferit,asa ca in nici un caz nu ma supar.si in ceea ce priveste Catalin,eu chiar ii urez succes,pt ca e talentat baiatul,indiferent ca nu e "briliant"...dar e talentat,si are voce buna,la fel ca si aproape toti concurentii din Ms1 si cativa din Ms2...si eu zic sa-i sprijinim pe toti dintre ei ca sa ne mai ridicam putin muzica romaneasca care e plina la ora actuala de non-valori,cu mici exceptii bineinteles.multumesc pt atentie:D...weekend placut!!

Nu trebuie sa te scuzi. Ai dreptul la o opinie, indiferent care ar fi aceea.
Ca nu ti-o impartasesc toti, asta e. Ni se intampla tuturor.

Eu chiar ieri m-am uitat peste link-urile pieselor din Eurovision, si mi-a atras atentia un baiat, parca din Lituania, dar nu mai bag acum mana in foc ca el e.
Are ceea ce numesc eu voce.

Si inca un exemplu: cel care a cantat cu Maria,Adi, are o voce fantastica.
Am vrut sa iti dau 2 exemple ( nu sunt singurele), ca sa vezi cam ce inteleg eu prin VOCE.
Recunosc ca sunt extraorindar de prenetioasa si de exigenta.

Una dintre partile slabe ale lui Catalin este ca, atunci cand canta live, o cam da in bara, si de asta si-aud at seama necunoscatori.
Inclusiv pe forumul Megastar au sesizat unii asta.
Ei, asta nu e ok deloc.
Uite-l pe Florin, care, din punctul meu de vedere a fost cel mai constant. Este o calitate deloc de neglijat a unui artist.

Deh, sunt multe de spus.

Pana una, alta, sufar fara concurs. Ma obisnuisem cu el, offf...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delsim

Cred ca e chestie de gust si atat.Iti place sau nu.
Mie imi place mult Catalin, chiar daca mai falseaza , e normal acum la inceput, important e sa-si educe vocea pe parcurs.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

" Imi place sau nu" o fi valabil pentru public, dar pentru un muzician, niciodata nu va fi suficient.
Da, imi place pentru ca..., sau nu-mi place pentru ca. Totul trebuie sa fie argumentat.
Daca, in unele cazuri, cum am vazut si aici, la acest topic, oameni care nu au nici un fel de studii muzicale, au sesizat ca ceva nu era ok in intepretarea respectiva, au spus ca nu le place, dar nu puteau exact defini ce anume nu le place, care este cauza pentru care nu a sunat bine piesa, un muzician, automat va detecta aceste lucruri, si va vorbi in cunostina de cauza.
Acesta este motivul principal pentru care imi place de Iantu.
In proportie de 90% sunt mereu de acord cu el.
El mereu explica, argumenteaza, si o face foarte bine...., pentru cei care intr-devar doresc sa invete.

Si inca ceva: intrebati fiind, cum a fost, cum li s-a parut ca au prestat, concurentii ori ridicau din umar, ori spuneau ca nu stiu ( vezi Oana), ceea ce este, din punctul meu de vedere, foarte grav.
Nu rareori se uitau total mirati cand Iantu ii desfiinta, si inca pe buna dreptate, ori asta denota, ca ei erau perfect convinsi ca nu a fost rau deloc.
Nu cred ca poti fi un muzician, daca nu stii ce faci, si nu stii sa te evaluezi, pentru ca in acest fel, in veci nu vei progresa.
Muzica se face cu cap. Totul se canta/intepreteaza cu cap. Nici o nota nu vine la intamplare, nici o frazare nu se face aleatoriu, ci totul este gandit.
Lucrand in acest fel, este imposibil sa nu stii sa detectezi problemele, si asta m-a nemultumit la concurenti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput