Megastar (5) - Incepe Megastar III

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va dati seama ca daca nu i-am cumparat ( si nici nu intentionez sa o fac) vreun album al lui Catalin, deoarece ma plictiseste cand canta, e limpede ca, nici lui Andrei nu ii voi cumpara.
In schimb, daca scoate Andreea album, clar il voi cumpara.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sincer, eu ma bucur ca a iesit Andrei Megastar. A fost unul dintre cei mai slabi concurenti, dar regulamentul lor, cu prietenia, a fost de tot rasul. Sper ca sa invete ceva din asta si sa-l modifice. Si puteti sa spuneti orice, dar nici Florin nu m-a incantat cu absolut nimic! Plus ca nici caracterul lui nu mi se pare prea de calitate (Plin de el, nu mama lui nu se poarta prea respectuos; si nu stiu cat de atenti ati fost la editia trecuta, s-au scapat ca Florin i-a tras un pumn lui Andrei. Nu trebuia si Florin eliminat din cauza aceasta? Ca doar din cauza unui bataus eliminat a intrat el in concurs, nu?).

In fine, toata editia a fost de toata jalea. Mie Oana mi s-a parut cea mai buna dintre ei, dar cu mult sub valoarea celor de anul trecut.

Mergi la inceput

Cl, cand a fost Florin nerespectuos cu mama lui? Mie mi-a scapat inseamna, ca eu nu am prins vreo scena de genul asta.

Ce e cu pumnul? Si asta mi-a scapat. Ar fi grav sa fi fost ceva intentionat....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, a fost mai la inceputul concursului, cand le facea prezentarea, au fost niste faze care mie nu mi-au placut. Chiar n-am retinut amanuntele (nici n-am vazut tot, mi-a ramas insa ca e plin de el si ca se poarta urat cu mama lui), dar stiu ca mama lui incerca la un moment dat sa-l scuze (ca au o relatie buna, ca Florin nu e asa cum a parut etc). Mie de atunci nu mi-a placut de el. Iar la faza cu pumnul, cu Andrei, stiu ca i-a scapat lui Iantu, si era curios Despot, tot intreba ce a fost, ce a pierdut. Evident ca Iantu nu i-a spus, a zis ca o sa-l lamureasca in privat. Iar cand dai un pumn, o faci intentionat clar. Iar asta mi-a confirmat caracterul individului. Sincer, nu dau doi bani pe el, nici ca interpret, nici ca om.

Daca si la editia urmatoare vor fi tot asa concurentii, nu-mi mai pierd timpul cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Eu am tinut cu Florin...nu am prins faza ca nu ar avea o relatie buna cu mama lui.
Dar nu stiu ce adolescent nu este obraznic cu mama lui...
Iantu a zis ca Florin l-a injurat pe Andrei... nu ca l a batut.
Cine stie ce rautate i a spus... la un moment dat il comenta 'fitzos ca toti bucurestenii' si alte chestii de astea.
Habar nu am ce si cum e Florin dar Andrei nu mi a placut ca nimic...nici ca voce nici ca personalitate... ca nimic.
Si apropos daca erau relatiile intre Florin si mama lui atat de tensionate de ce biata femeie venea de fiecare data sa l sustina??

Mergi la inceput

Adi, pentru ca era mama lui, il iubea si era normal sa il sustina. Si am auzit foarte clar ca i-a dat un pumn lui Andrei. Probabil ca s-a regretat scaparea, mai ales ca Florin era favoritul juriului. Dar eu ma bucur pentru Andrei, pentru ca desi mai are de lucrat, este un om modest, plin de bun simt, sincer si la locul lui. Florin nu-mi place, plus ca ma plictisesc la piesele lui, nu-mi transmite absolut nimic. Imi place foarte mult Oana si sper sa faca o cariera frumoasa.
No, asta e, e gustul meu.

PS Ati vazut cum au interpretat piesele fostii concurenti? Crima si pedeapsa! Pana si Cristina a falsat la greu! Nu-mi venea sa cred! In schimb mi-au placut Maria, Cosmin si Oana. Au facut show, au transmis ceva. Repet, chestie de gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Din punctul meu de vedere, nu merita nici un concurent sa fie megastar! Ce atat prezenta scenica, de exemplu? Ca prea ii dadea zor Mazilu. Cand un interpret are o voce de milioane, te unge la suflet la orice ora din zi sau din noapte, fie ca-l vezi, fie ca nu, fie ca e la tv, fie la radio.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ipearina

Din punctul meu de vedere, nu merita nici un concurent sa fie megastar! Ce atat prezenta scenica, de exemplu? Ca prea ii dadea zor Mazilu. Cand un interpret are o voce de milioane, te unge la suflet la orice ora din zi sau din noapte, fie ca-l vezi, fie ca nu, fie ca e la tv, fie la radio.

In sfarsit cineva care gandeste ca mine referitor la prezenta scenica.
La nemti nu am auzit pe nimeni sa zica ceva de asta.
Pentru mine e aproape 0 ca importanta, pentru ca eu cand cumpar un CD, il cumpar pt voce si piese.
Nu ma intereseaza prezenta scenica. Daca vreau spectacol ma duc la " Lord of the dance".
Daca vreau muzica, prefer sa ascult cu ochii inchisi. In rest, ma lasa rece.
De aia Catalin ma lasa rece. Vocea nu e cine stie ce, in rest se bataie pe scena si isi arata aceeasi mimica mereu.
E doar frumusel, si cam atat.
Piesele pe care le canta nu-mi plac, cum canta nu imi place, bataiala aia nu imi place. Unde e carisma? Ce fac cu carisma? Ma lasa rece carisma lui, ca eu n-o observ.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

'neatza, fetele!
hai sa imi spun si eu parerea despre megastarul asta care m-a dezamagit total.
intr-adevar, nu merita niciunul sa castige acest titlu.
eu as propune chiar sa modifice regulamentul pentru ca nu e normal ca din 10 slabi (sau cati au fost la inceput) sa il alegi ca Megastar pe cel mai putin rau.
din partea mea as fi oferit doar locul 2 fara titlul de megastar.
pai un megastar trebuie sa fie mega ca doar de aia ii zice asa sa iti faca pielea gaina cand il auzi nu sa astept eu pana se cizeleaza ca atunci se numeste novice.
daca ar fi concurat costel (cel din spania) ala ar fi meritat titlul.
eu nu inteleg de ce aleg numai pustani fara nicio experienta nici de viata si nici in ale cantatului. asa sunt doar aspiranti la titlul de megastar.
zau ca nu mi-a placut seria asta deloc.mai stiti ceva de cei din seria trecuta?

Mergi la inceput

Eu stiu doar de Andreea. Parca ea canta cu trupa Sistem, in rest.... nada.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput