in ce conditii poate pierde mama copiii la divort?
Raspunsuri - Pagina 2
didi spune:
Inca ceva! Daca vrea sa arate ca ai probleme psihice, expertiza trebuie sa o solicite el, nu tu!! Si in acest caz o plateste el, bineinteles. La mine fostul sustinea ca din cauza mea, baietelul meu este 'inapoiat mintal' si cu probleme spihice. Ca sa nu ceara nebunul expertiza pentru copil (m-am gandit ca este traumatizant), i-am facut un examen psihologic absolut normal la un psiholog.
Chiar daca cere expertiza ta, judecatorul trebuie sa-i aprobe(sau nu) cererea.
didi si cata
http://www.flickr.com/photos/dia_si_cata/
http://picasaweb.google.com/DiasiCata
simonik80 spune:
Multumesc Didi pentru raspuns si pentru incurajare, dar din cate am inteles, la ordonanta presedintiala nu au voie sa fie chemate rudele ca martori, mie mi-e de altceva, sa nu puna pe cineva sa minta la proces pentru el....eu stiu?
SToma
didi spune:
Deci, la mine a facut si cerere de incredintare minor si ordonanta presedentiala. A cerut si la ordonanta martori, dar nu i-a fost aprobata cererea. I s-a aprobat doar la fond un martor si anume mama lui. Intr-adevar nu se admit martori de gradul I, dar ca sa pot sa pun si eu martor (asta era singura mea dovada - verisoara mea care locuieste cu noi de mult timp) i-am acceptat si lui un martor (deoarece judecatoarea ne-a intrebat daca acceptam).
Intr-adevar, martorii pot minti (la ce am asistat in sala de judecata, m-am ingrozit). Dar concluzia la care am ajuns, dupa 2 procese lungi si chinuitoare, dupa ce ma dadeam de ceasul mortii cum sa demonstrez ca-mi iubesc copilul si ca-l cresc frumos, este ca judecatorii chiar isi fac treaba. Iti dau un ex: a trebuit sa depun la dosar niste analize de sange ale copilului (erau mai vechi) prin care sa contracarez afirmatia lui ca nu il duc la dr.etc. El a spus ca rezultatele analizelor arata care probleme de sanatate. Judecatorul de la ordonanta s-a documentat nu stiu cum - pe net, cu dr. habar n-am) si a demonstrat in hotararea judecatoreasca ca fiul meu nu era bolnav (cf.analizelor). M-a uimit chestia sta: deci nu se iau dupa el sau dupa tine ci chiar se documenteaza.
Hai ca am scris un roman!! Mai intreaba daca mai ai nelamuriri!
simonik80 spune:
Azi a venit Protectia Copilului acasa si a gasit-o pe mama iar copilul dormea. Acum tb sa merg si eu maine la ei ca au spus ca vor sa vb si cu mine. Stiti cumva cam ce o sa ma intrebe acolo?
SToma
didi spune:
Buna tot eu! Te intreaba chestii absolut normale. Intai despre situatia financiara, servici, cine mai locuieste in casa etc. Apoi despre copil, cu cine sta, are conditii in casa, cum este el... Generalitati. La mine au venit de doua ori (la divort si la aceste procese). prima data l-a gasit cu bona (la fel dormea). A doua zi m-am dus eu la ei si... cam asta a fost.
Bafta!!!
andutzy spune:
Dragelor, daca vorbiti pe mess, va rog sa ma bagati si pe mine pe liste, andra_teodoru este id-ul meu. Va dati seama ca si eu sunt super interesata de subiect...
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
didi spune:
Buna! Simonik80, am incercat sa-ti trimit un mesaj, dar cred ca nu l-ai primit. Andutzy, Id-ul meu este spiruha. Intru rar, dar poate reusim sa vorbim.
Va pup