Chiuvete inox de care? si fara stropi!

Chiuvete inox de care? si fara stropi! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

fetelor ce chiuveta sa iau la bucatarie? cu o cuva sau 2? pt fratele meu care care are 20 ani si sta singur deocamdata..,apoi de care si ce marca sa nu fie nici f scumpe si nici sa nu se vada toti stropii pe ele..caci si pe alea anticalcar tot asa urit se vede,,,am eu franke.,.... am vazut in oferta la ambient franke la 170 ron mi se par prea ieftine...parca zicea ceva ca sunt mai subtiri,,,voi ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

De stropi nu stiu ce a zic ca si pe a mea se vad teribil.
Vrem sa luam un sistem pt dedurizarea apei si speram ca o sa scapam de stropi si pete de calcar.

Mie personal cu doua cuve mi se par mai elegante si e mai practica cind ai multe vase la spalat.
Cu o cuva si picurator, parca e totu timpul ceva pus la uscat si la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Asa e...si eu de accea am.... si e super ok....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am o chiuveta mareee,din aia care nu se zgarie si pe care nu se vad stropii;are 2 cuve si picurator.
Sunt multumita pt. ca asa pot sa ma organizez mai bine cand spal vase sau cand spal legume, gen salata.Cu spray-ul acela pt. inox se curata bine.O am de 7 ani.

Mergi la inceput

De firma BLANCO a-ti auzit? sunt chiuvete nemtesti...

Mergi la inceput

Eu am chiuveta de la Franke;daca nu se gateste mult si pt. multe persoane cred ca este buna aceea cu 2 cuve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am de la Franke, inox din acela antipata, a costat mai multisor dar face banii din plin. Am doar cu o cuva, din lipsa de spatiu insa...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Cum e asta antipata?!

Mergi la inceput

Nu este luciosa, are o matitate data de niste striuri care o fac si rezistenta la zgarieturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Nu este luciosa, are o matitate data de niste striuri care o fac si rezistenta la zgarieturi.

Daca nu ma insel materialul se cheama "inox decor" .... are ca niste mici "bubite" pe toata suprafata lui. Am luat si eu o astfel de chiuveta, am instalat-o insa nu am folosit-o inca....nu m-am mutat. Sper ca asta sa nu se pateze iar daca se pateaza macar sa nu se observe....iti "ia ochii" bubitele alea....

Mergi la inceput

De firma BALNCO sau TEKA a-ti auzit?

Mergi la inceput