Buna tuturor,
Am citit discutiile de pana acum si mi-am facut curaj sa scriu si eu.
Sunt insarcinata in 7 saptamani, am fost la ecografie si am un embrion caruia ii bate inimioara ![]()
Medicul ecogafist a fost multumit.
Am o intrebare pt burticile mai mari sau de aceeasi varsta - cum rezolvati problema starilor de greata, ameteli. Nu pot manca prea multe chiar daca eu de felul meu sunt mancacioasa.
Mi-e sila de orice, nu pot deschide nici frigiderul de frica unui miros neplacut.
Sa fiu ingrijorata? Din ce se hraneste mititelul?
Stai linistita bebe nu sufera de foame ia din resursele tale si de altfel greturile sunt normale pina pe la 3 luni.Incearca cu un pahar de lapte rece si evita mirosurile tari,chiar si parfumuri.Poti incerca fructe si legume daca le poti tolera ai sa vezi ca oricum vei lua in greutate chiar daca ti se pare ca nu maninci mai nimic.Sunt mamici care au si slabit un pic in primele luni dar dupa aceea au prins forte bine.Sanatate si sarcina usoara.
Felicitari pt sarcina, iti doresc o sarcina usoara. In legatura cu mancatul are dreptate p.a.ade.
Si inca ceva, primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar cu intarziere asa ca scrie repede 10 mesaje ca sa iti apara imediat ce le-ai scris. Sedere placuta pe DC.
Ada
27+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Felicitari!!
Fetele au dreptate, stai linistita! Uite ca bb deja mananca de la tine, l-a luat pe al doilea "m" de la "mamica" si l-a facut "n".![]()
my baby

Symonika, in primul rand felicitari , iti doresc o sarcina usoara si lipsita de probleme. Si eu am avut greturi groaznice si stari de voma in primele luni mancam doar portocale si kiwi, nici acum nu prea am pofta de mancare , dar am intrebat medicul si mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac probleme . Dupa trei luni ai sa scapi si de greturi, si o sa te poti bucura din plin de sarcina
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
24+ cu
Alexandra Valentina
http://www.flickr.com/photos/26288269@N04/