Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Biribu, LA MULTI ANI!!!!! Sa ai tot ce e mai bun si un bb sanatos si voios!

25+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Biribu la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara!
32+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Biri, LA MULTI ANI!!!! Multe realizari, impliniri si fericire alaturi de cei dragi tie!!!! Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si papacios!!!
Am aparut si eu in "peisaj " dupa ce saptamana trecuta am fost mai mult plecati ...
Nu am apucat sa citesc din urma; sper sa reusesc sa recuperez...
toate si va doresc o saptamana minunata!!!

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor!
Revin si eu dupa o binemeritata vacanta.M-am relaxat, am fost la tara, mi-am mai oxigenat putin creierii,, am luat din mot finutului, am lenevit muuuult de tot, iar acum m-am intors la rutina de zi cu zi. inca sunt in medical,abia pe 15 incep munca,dar deja m-am plictisit rau de tot.
Bebelina e bine,loveste din ce in ce mai tare, ma sperie chiar cateodata. Saptamana viitoare mergem la eco sa vedem ce mai spune nenea doctorul.
BIRIBU - LA MULTI ANI! s fii sanatoasa sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebelus sa natos si papacios
DIDI, superba camera, sunteti tare priceputi, din pacate eu nu indraznesc sa ma bag la asa ceva si cred ca o sa ma limitez la ceva mai simplut, un joc de culori, ceva...
Anka , nasol cu bunicii! Pe mine pina la 5 ani m-au ingrijit bunicii si am fost super alintata si obraznica, spre disperarea parintilor. Asa ca acum, aimei au promis ca n-au sa faca cu nepotica lor ceea ce au facut parintii lor cu mine. Acum insa ramane de vazut daca n-or uita pina atunci!
Cam atat deocamdata, va pupacesc

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita24+ cu Alexandra Valentina
http://www.flickr.com/photos/26288269@N04/

Mergi la inceput

Am reusit si eu intr-un final sa pun un link cu cateva poze, dar am o nedumerire, nu stiu cum sa fac ca sa redenumesc linkul. Ma ajuta si pe mine cineva, pleeease!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violeta29

Am reusit si eu intr-un final sa pun un link cu cateva poze, dar am o nedumerire, nu stiu cum sa fac ca sa redenumesc linkul. Ma ajuta si pe mine cineva, pleeease!

Violeta, o sa incerc sa iti explic cum denumesti pozele...sper sa reusesc ...
[ url = " aici pui link-ul tau " ]aici scrii cum vrei tu sa se numeasca [ / url ]...si nu lasi niciun spatiu intre ele,,,eu am lasat spatiu ca sa apara asa cum trebuie scris...Sper ca am reusit sa iti explic

Mergi la inceput

Violeta, uitasem ce e mai important......esti o gravidutza tare frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor! Ce bine e sa stai acasa intr-o zi lucratoare!!! Eu mai am inca vreo cateva zile de concediu, pana vineri mai precis, dupa care vor urma ultimele 2 saptamani de munca (infernale de altfel - ca voi fi singura, colegul meu pleaca el in concediu ca se insoara) dupa care intru in vacanta de tot - doi ani de vacanta (parca era o carte de jules vernes care se chema asa...).

Am vazut pozici:
Didi este superba camera lui bb, mor de ciuda ca eu nu am o camera speciala pt Maria, ca daca aveam siguor o pictam si eu - adica nu chiar eu ca nu ma pricep, dar aduceam o prietena pictorita. Si tot pe Nemo l-as fi ales ca tematica.

Atb imi place tare bult burtica si bluzita verde!

Violeta lalelele sunt superbe, si mamica la fel!

Diarux e frumoasa burtica ta, lasa ca o sa creasca ea de nu o sa mai stii cum sa te asezi, nici pe scaun, nici pe pat, nicicum nu e bine. Iti spun din proprie experienta, ca ai vazut ce burta mare am eu. Asa ca bucura-te cat mai poti si nu-ti fa griji. Cat despre redenumirea linkului nu-mi dau seama de ce nu-ti iese, poate ai vazut ca si Cristina i-a explicat Violetei cum se face si a scris acelasi lucru. Nu stiu ce sa zic, mai incearca o data. Sistai linistita ca nu exista "ranguri" aici, toate suntem la fel, doar ca userul si parola de la emailul comun si de la contul comun de poze sunt secrete, le stim numai noi mamicile de iulie august, ca sa nu aiba acces la ele oricine ne citeste. (Chiar, ca de la email nu ti-am spus - e la fel ca pe picasa cu singura diferenta ca intre cele 2 cuvinte de la user e o liniuta; parola e aceeasi; iar mailul e pe yahoo)

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Biri LA MULTI ANI, sa fii fericita si implinita alaturi de bb al tau, sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de toate minunile care urmeaza!!!

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Cristina , AnnaBaby, mersik mult ptr complimente, ma faceti sa rosesc, mersik si pentru sfaturi, sa vedem daca am inteles asa cum trebuie

[in asteptarea unei minuni/http://www.flickr.com/photos/26288269@N04/]

Mergi la inceput