Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
anaco spune:
Buna fetelor...
Am revenit si eu la serviciu dupa vacanta, si cam greu m-am urnit! dupa ce am verificat si am pus tot la punct prin sectoare, acuma ma delectez cu voi....
Nu pot sa ma abtin sa nu ma laud ca am reusit marea performanta de a fi cumparat in sfarsit doua hainute pentru bb...
Nu mai pot de dragul lor, sunt asa micute si dragalase...poate o sa le fac si o poza sa ramana pt posteritate ca primele achizitii!
Acuma am si o intrebare, pe la legislatie daca va mai pricepeti. In timpul concediului de crestere si ingrijire a copilului, am voie sa fac venituri suplimentare? Adica ar fi vorba de vreo 4 ore pe saptamana care ar fi platite cu ora....
Pupici si spor la treburi, cele care ati mai revenit la serviciu...
25+
Mara Alexandrina
barzutza...
anaco spune:
Diarux, mi-am amintit ca mai vroiam sa iti spun ceva de vaccinul acela...Chiar cunosc un caz, o colega de la Bacau care a nascut prin decembrie si a trebuit sa vina la Iasi ca sa nasca la Cuza Voda pentru a i se asigura vaccinul de la Casa de Asigurari.
Ideea e ca n-ar fi o problema sa il cumperi inainte daca ar fi neaparat nevoie de el, numai ca se poate intampla ca bb sa fie si el Rh- si sa nu fii nevoita sa il faci, si asa poti da bani degeaba pe el....asa a patit si colega mea, fetita era Rh- si nu l-a mai facut, macar a scutit 5 mil. (atat era in dec.)
25+
Mara Alexandrina
barzutza...
tiberica spune:
BIRIBU La Multi Ani !!!! Sa fii fericita si iubita. Sa-ti traiasca fetita si bb care vine.Mii de flori si de pupici!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!
Didi81 spune:
Biribu, la multi ani si muulta fericire si sanatate!!!

Fetelor, ma bucur mult ca v-a placut camera
. Sa stiti ca nu e nevoie de cine stie ce talent pentru a face asa ceva; v-am zis, am decupat niste desene printate de pe internet, partea cea mai migaloasa a fost sa le coloram cu pensulite subtiri, si ne-a mai fost greu sa ne hotaram cu ce culori sa le coloram
. Daca era sa ma intimideze faptul ca nu am talent la desen, nu mai faceam asa ceva, dar chiar a iesit mult mai bine decat ma asteptam ![]()
Didi
29+ 
boticelina spune:
Pupici grasi tuturor fetelor!
Biri, LA MULTI ANI!!!, multi ani minunati de acum incolo, nastere usoara si numai bucurii alaturi de puii tai iubiti iti doresc

Didi, SUPER a iesit camera bebelinei, bravo, si e asa frumoasa si luminoasa...
Nasul copacului e ultra-haios ![]()
Eu ieri n-am avut net si n-am apucat sa va povestesc ce sperietura groaznica am tras sambata spre duminica, giiiz, am crezut ca nasc prematur!!! Am facut o indigestie de la o branzica luata din piata de la tarani, am stat 3 ore cu capul in buda, de la 11 la 1 noaptea, am vomitat din 5 in 5 minute, cu dureri de spate, de cap, mi se intarea si burtica de la efort, eram si singura acasa, brrrr, groaznic, adormeam in genunchi cu capul pe buda intre vomismente, yuk... Apoi a doua zi stricat la burtica, pauza de la mancare, de la laptic, of, am panicat-o si pe mama, saraca.
Mi-a trecut pana a doua zi dar tare m-am mai speriat.
Monica
29+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
dma2007 spune:
va pup fetele!!!!!!!!!!!
ma bucur ca s+au mai inmultit gravidutele de august!
am reusit sa citesc si eu din urma iar acum merg sa vad pozele!
anka unde faci pana la urma mobila de bucutarie?
24s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
carmenela parca tu ai intrebat de cursuri: la spitalul filantropia se tin cursuri in fiecare miercuri la 17 (modul de 4 cursuri)f interesant!
la first bebe se mai tin tot asa modul de 4 cursuri, acolo trebuie sa te inscrii din timp si astepti mail-ul de confirmare
24s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png