Aspirante optimiste > 20 ani (301)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Fetelor, help!
Mi-a trimis nenea dr. mes si mi-a zis cu ce sa fac stimulare.Gonal f de 75 ui in zilele 2,3 .A mai facut cineva stimulare cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Beatrice , oricum eu nu ma bazez p testele Oview , eu mai am un test pe baza de saliva si se pare ca au inceput sa apara ferigile (asta inseamna ca se apropie perioada fertila) .
Ideea e ca eu preztez din ziua 10 chiar daca testele ies negative. Cred ca am luat testele astea mai mult din curiozitate sa vad daca se pozitiveaza la mine ca sunt multe cazuri in care ies negative , ceea ce inseamna ca nu sunt asa stralucite precum par.
Om trai si om vedea daca se va pozitiva la nu moment dat.
Oricum eu depun munci intense !

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

din ziua 10 pana in ziua 16??!! ca nici nu mai stiu....cate Marii atatea palarii..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Mihaela, eu nu am facut stimulare cu gonal si nici nu am auzit fetele pe forum. Dar cum de ti-a trimis tie mesaj medicul duminica? I-ai lasat analizele si pe baza acestora ti-a prescris tratamentul?

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Kitzy, ai o SUPERFETITA!!!! Sunteti niste dulcici amandoua!

La mine nimic nou sub soare in afara unui test negativ...asta e asteptam rushii...

http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

dadada, eu merg la el de aproape 3 ani, am id-ul lui, mai vb si pe mes, iar azi dim i-am lasat un of-line si in cursul zilei mi-a trimis un of-line

Mergi la inceput

Ultima oara am vb cu el luna trecuta la telefon cand m-am speriat ca mi-a venit menstruatia la 14-15 zile, si mi-a zis de-atunci cum procedam pt luna asta, numai ca eu am uitat cum se numea tratam. pt stimulare.Eu il tin la "curent" cu noutatile prin telefon si mes, ca nu pot sa ma plimb la bucuresti mereu.Cand e vb de lucruri mai serioase, plec la drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Super!
Cum il cheama pe medicul tau?

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor azi a fost cea mai trista zi din viata mea,desi nimeni nu a observat asta.Nu stiu cum am putut simula veselia si interesul pentru ce se intampla in jurul meu.
La un moment dat am simtit o intepatura puternica in zona uterului si la cateva minute efectiv am simtit ca se scurge ceva mare.
Repede am mers la toaleta din apropiere si am avut un soc ,pe tampon se afla o bila ca o cireasa rosu-mov ,mi-a inghetat sangele in vene cand mi-am dat seama de ce se pozitivau foarte slab testele mele.De data asta a fost cu siguranta avort menstrual,am strans de biluta si nu s-a spart ,iar apoi am rupt-o si era plina cu sange negru si parca ceva ca o membrana roz deschis.Imi venea sa urlu si cu inima franta am impachetat resturile in hartie si l-am aruncat,imi venea sa stau acolo in toaleta si sa nu mai ies.
Acum sunt acasa ,insa sotul nu stie ce mi s-a intamplat,nu vreau sa treaca prin ce trec eu.Voi sunteti singurele carora va impartasesc acest lucru.
Sunt distrusa psihic de data asta ,din cauza a ceea ce am vazut,am in fata ochilor biluta aia si o s-o am mult timp de-acum inainte.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Dr. Varlas. Mie oricum mi-e greu cu drumurile astea de bucuresti, din z 9 incep monitorizarea si trb sa ma duc la buc, si vor fi cateva drumuri de facut. Asta e, fac orice pt bb.E super de treaba .Un dr. f bun/

Mergi la inceput