Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaelacg spune:
I-am povestit sotului de diana si kitzy cat de frumoase sunt si a si inceput"da noi acum ce mai facem, ce analize trb sa mai facem?da o sa fie luna asta?".Eu i-am zis ca nici nu ma gandesc sa ne scape luna asta. Vreau sa fiu ff optimista , sa nu ma mai intereseze perioada asta de nimeni, sa-mi fac timp doar pt mine si puiul meu mare.Si puiul mic. Facem noi un trio
kitzy spune:
Scumpele mele, ma bucur mult ca va place minunea mea mica....sa va dea Dumnezeu la fiecare asa un puiutz scump ![]()
Efectiv va schimba viata in bine, nici nu va puteti inchipui ce frumos este ![]()
O sa vin si cu povestea nasterii, numai sa am un pic de ragaz ca Diana imi ocupa cam tot timpul![]()
Deja da semne de trezire, ma duc sa-i dau papa ( iar....
)
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
pusichet spune:
se pare ca azi declar z1.
asta e, luna viitoare, cealalta sau cine stie cind dar pina la urma o sa se intimple si la mine minunea.
pupici
http://mt.lilypie.com/8B6Mp3.png
mihaelacg spune:
Am zis eu, luna mai o sa fie plina de
.
Yubi, tu cum te mai simti? Sa stai cumintica.
Cristi tu esti in toiul pregatirilor pt nunta, nu? Mai ai un pic, tu o sa fii o miresica tare frumoasa si SPECIALA.
Butterfly1 spune:
Pusi , sa speram ca o sa fie cu noroc !
Chiar ce-o face Cristi....cred ca e foarte ocupata !
Kitzy pupa fata din partea noastra ! 
Fetelor , voi ce mai ziceti ?
in curand !
Butterfly1 spune:
Oaaaau ! am 2 stelutze !!!
Cum zicea si Anidaz , una sper sa fie bebe!!!!
in curand !
ruxandrab spune:
Va pupic pe toate !
Fluturas nici mie nu mi s-au pozivat testele de ovulatie... dar la ce dereglare am avut imi explic...
Va pupic pe toate si vorbim mai pe seara...
Asteptand un ingeras
claudela spune:
Va imbratisez si eu cu mult drag...
Kitzy, e adorabila fetita voastra!Sa va traiasca si sa va aduca multa lumina!Ma bucur mult ca sunteti bine amandoua!Va sarut!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
nikimodo spune:
bine v-am regasit fetelor!!!! nu am mai intrat de 10 zile am fost acasa (romania)...cine imi face un rezumat cu noutatile de pe aici ....
Mi-am cumparat acid folic de maine incep si eu sa iau ( nu stiu cum si cat dar ma voi descurca eu ). M-am inarmat cu o punga de teste ...ca in tara costa mult mai putin ...asa ca poate luna asta poate am noroc....De pe 7 trec la treaba!!!
pupici!!!
Butterfly1 spune:
Fetelor , ce faceti , mai sunteti ?
m facut acuma testul de ovulatie si a iesit negativ , liniuta e la fel ca si zilele trecute.
Oricum ar fi , avem program artistic azi.
Mai sunteti pe aici ?
in curand !