MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaa ... am vrut sa ma intreb ceva ... corina (din Focsani) mai da un semn de viata. Ce mai faci, ce mai face burtica?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata petro ne-a luat-o inainte azi..bun asa
nici acum nu prea pot sa ma intind ..
dar nu puteam sa nu-mi beau cafeaua
vreau sa multumim de complimente
asa e cum am mai spus posibilitatile sa ne intalnim toate sunt minime, daaaar daca am vrea cu adevaraaaaat...
eu una cred ca s-ar merita... iar iar spun daaarrr...

va pup o duminica placuta la gratare andreea (sa ne spui cum a fost)si la toate fetele care merg..eu una iar stau in acasa ca sotul iar munceste..da' nu-i nimic am de recuperat smotru ...o placereeee

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

stefania - lasa smotru ... ia-o pe stefi mica si iesiti voi doua la plimbare, prin sat pe-acolo, vreun parc ceva ... ce daca lucreaza tati? E asa frumos afara ... la aer, la soare ... Si mai ales la voi e asa un aer curat si un peisaj frumos ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

ehee petro .daca nu ajung banutii astia.. plus ca tb sa termne o lucrare urgent..asa ca iar stam singurele..bine ca de iesit ies dar mai spre seara caci dimineata n-apuc niciodata sa ies pana nu da caldura si dupa 12 e prea cald pt. stefy..asa ca intotdeauna tb sa iesim dupa 5-6 sear dar pana ne pregatim si maraim tot 7 si ceva se face..si uite asa trece si ziua de azi..
acum ma duc la o baita calda cat mai sta un pic tati cu ea..

+/-4 lunite, la munte

Mergi la inceput

Treaba cu banutii care nu ajung o stiu si eu ... si cu lucratul duminica (uneori). Da' eu spuneam sa iesiti si fara tati, voi doua ... ca sa nu te plictisesti in casa. Macar pe-afara mai vezi alt peisaj, te mai intalnesti cu cineva ... te plimbi ... Cel putin noi asa facem. Iar tati de fff putine ori de insoteste din pacate ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

mirelaaaaaaaaaaaaaaaaaa, la apel!!!!! Ce mai fac fetele? Cum mai merge cu dieta, esti gata pt. prova costume ???

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

Buna fetelor.Dupa ceva timp dau si eu pe aici.Am avut multa treaba saptamana asta.Am facut curatenie generala in casa.Varuiala,spalari si altele.Stiti cum e ma ne pregatim pt venirea lui bebe.
In rest burtica mea e bine si bebe se misca din ce in ce mai mult.reuseste sa ma trezeasca si noaptea.Problema e ca obosesc fffff repede.A facut mai multa treaba sotul meu.dar asta e!!!
Va salut pe toate si sa va traiasca copilasii cei frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Si ca sa nu ma bateti si sa ma certati ca nu am mai intrat cite o si un la fiecare in parte atit voua cit si la piticoti.

Noi sintem bine Sara creste si pe zi ce trece face numai prostioare un mod de a zice ca a inceput sa descopere lumea care o inconjoara si este din ce in ce mai curioasa.

Petro dieta merge dar mai sint momente cind o si neglijez,dar zic eu ca am dat destul de bine jos la aproape 5 luni de la nastere am dat jos 21 de kg,de proba costum de baie nici vorba sa fiu pregatita dar nici nu ma pling important sa fie fata sanatoasa .Apropo am vazut strengarita este superba si pe zi ce trece tot mai frumoasa se face (asta nu ca nu ar fi fost si inainte dar mai bine ziceam si mai vrumoasa decit era inainte).

Mamii am vazut poze si ti-am admirat mindrete de baiat ce ai,mi se pare ca tare o sa mai ai de combatut cu fetele care iti vor misuna pe la usa pentru Ale.

Ioana tie si printesei Giuliei.

Raluk aveti o adevarata mindrete de fata si frumoasa si grasuta,sa va traiasca si sa va bucurati in fiecare zi de ea la amindoua.

Bidonsky hai ca mai este putin si ne prezinti si tu mindrete de baiat.

Berarpiri DISTRACTIE PLACUTA! si o sa ii placa Ambrei la aer curat sa nu le placa copiilor,toti adora asta.

Ginger00 si ai toata admiratia mea ptr ca faci fata cu brio in rolul de mama de gemenasi,de multe ori eu care am una si simt seara ca sint sfirsita daramite tu cu doi,la feciori.

Stefi nu trebuie sa iti mai spun ca Stefy cea mica este o scumpete,o dulce si o frumoasa ca doar sti asta,si sint de acord cu Petro chiar daca tati munceste iesi tu singura cu fata si va plimbati,doar ti-am mai zis imbini utilul cu placutul,faci fata sa ia aer si asa te mai racoresti si tu si mai lasale incolo de treburi ca doar tot tu ti le faci nu vine nimeni sa ti le faca.

Noi azi de dimineata am fost in vestita Poarta Portesei fetele din Roma o cunosc cu siguranta si ne-am inoit,adica doar eu m-am inoit ca fata mea are la lucruri de nu apuca sa le imbrace odata ca trebuie sa le dau,iar tati a avut tot timpul sa isi cumpere cit am fost insarcinata ca eu nu puteam sa imi iau nimic,asa ca azi miam luat revansa.Acum Sara doarme si asteptam sa se trezeasca si sa mai iesim un pic cu ea in parc,azi cit am stat in Poarta sa si bronzat un pic la fata.Deabia astept sa vina adevarata vara si sa mergem la mare sa o vad bronzata si binenteles sa ma bronzez si eu ca vara trecuta eram cu ditamai pancionele si am suferit de caldura si picioare umflate ca un ciine.Referitor la intilnire si eu ma inscriu in listuta voastra mi-ar face mare placere sa ne intilnim si sa discutam fata in fata nu doar virtual.Gata nu mai scriu ca m-am lungit cit o pomana tiganeasca cind nu scriu nu scriu delor,dar si cind scriu nu ma mai termin.Va pe toate si va urez O DUMINICA PLACUTA SI LINISTITA! alaturi de consoartele voastre si de ingerasi vostri.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Am avut azi parte de un timp f frumos si am profitat
Am fost de dimineata pe malul unui lac,ne-am plimbat pe-acolo,Delia era fericita,vorbea cu toata lumea:copii,catei,oameni,lebede,rate
Mai spre seara am iesit din nou afara ,ne-am jucat putin cu mingea,ne-am plimbat,am avut si musafiri,2 ture.

A trecut frumos si ziua de azi.
Maine iar am zi de curatenie,ca de obicei ,lunea.Fac in fiecare zi dar duminica nu,decat ceva putin(spalat vase )
Macar o zi sa am si io de odihna pe saptamana

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

neata ..ne-am trezit si noi desi suntem cam somnoroase ...am facut -ua pe care o parte din ea o beu chiar acum.daca cineva vrea sa mi se alature..

multumesc mirela si de complimente si de incurajare..chiar am nevoie de sa fiu incurajata...si asa cum spune si dana (daraban-felicitari ca te poti detasa) cred ca macar o zi pe sapt imi pot permite de pauza..dar daca n-as sta toata ziua cu nasu'in ele macar sa nu le vad...
printesa Sara nici ea nu e prea jos
iar tu arati f. bine ..oricum nici nu te compari cu mine....
pe mine inca ma mai intreaba lumea daca nu cumva sunt insarcinata sau sunt la bb 2
si desi sunt constienta de asta(ca sunt enorma) nu reusesc sa-mi impun pct.d.v.sa spun stop dulciurilor, prajelilor..si mancarii inutil.. in fiecare zi imi impun ... dar cum ma ia asa niste ganduri aiurea cum ma inec si ma sfog pe mancare... asta e... acul de la cantar nu imi arata ca s-a schimbat cu nimic decand am nascut nici in plus nici in minus...dar de azi gata mi-am propus .... nimic dulce(doar lingurita de zahar in cafea) sper sa ma tin..sa-mi tineti pumnii

in rest cu ce sa ma mai plang...? va tutto bene..nu ma mai pot plange de nimic...

asa ca va urez o zi placuta si un inceput de saptamana placut![flo]
aaa si multi pupici la toate fetele... si la comorase si burtici!

+/-4 lunite, la munte

Mergi la inceput