Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

ylari, bineinteles, cand so putea !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, sa ma laud... de la 65 kg cat am avut pe ultima suta de metri, acum am ajuns la 57 kg !!!! yupiiiiiii

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, multumesc mult de tot tutror pentru felicitari si incurajari, nici nu stiti ce bine imi fac! Tare mi-a fost dor de voi si de gandurile voastre bune, , ca dovada lapticul a venit mai mult azi si ieri noapte, sunt tare fericita! Incet incet o sa reusesc sa adun exact cat ii trebuie lui.
Inca mai muncesc la povestea nasterii, ca e mult de povestit, sper sa nu va plictisesc. Pana atunci am pus cateva pozici cu bebe Patrick, e un scump si jumate, chiar daca e asa mic! Mie cel putin asa mi se pare, ca doar e al meu .
http://good-times.webshots.com/album/563280963JdzTSg?vhost=good-times

Va pup inca o data si va multumesc, acuma trebuie sa fug la spital, abia astept sa vad ce-a mai facut!

Doloress si minunea mea Patrick, un baietel grabit tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mda...am scris la cap trecut. dau copy-paste pt Ylari

quote:Originally posted by YLARI

alina_anto, cred ca la mine depresia a inceput deja din cauza soacra-mii. Frate, nu m-ar incuraja si pe mine deloc, decat ma sperie: ca a visat-o urat pe fata (asta ieri - ca o bazaia o viespe si noi nu reuseam sa o gonim) ca nu nasc mai devreme de 2 saptamani (cred ca vrea sa ma vada explodata, ca burta mea saraca arata ca un zeppelin) ca nu e nascutul asta asa usor (multumesc de incurajare), ca se poate muri la nastere, cum vrea Dumnezeu, soarta e in mainile Lui (multumesc din nou) etc, etc, etc... Aveti un pistol????

Cleo, iubita, ce faci????

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

am eu!!! cu bile. daca tragi de la o distanta mai mica, merge garantat! dar ai grija ! daca ratezi, nu-mi asum raspunderea da-mi adresa sa-ti trimit pistolul salvator...da sa mi-l trimiti inapoi k poate o sa-mi trebuiasca si mie curand...in acelasi scop caritabil.

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Dolores, e un scump Patrick al tau, un luptator, sa va bucurati de el si sa il aveti acasa cat mai curand !

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna fetelor,
Eu "apartin" de alt sezon al nasterilor, dar am intrat la voi gandindu-ma ca sunteti mai la curent cu cele legate de nastere, preturi etc...
As avea si eu cateva intrebari...poate stiti raspunsurile si ma ajutati.
1. cam cat mai costa cezariana?
2. cat costa kitul pt epidurala? de unde se cumpara?
3. care e pretul kitului pt recoltare celule stem?
4. la ce firma serioasa ati apelat pt acest kit?
5. cu cat timp inainte se cumpara?
6. cum ati procedat?
7. cam cat se da anestezistului?

Multumesc mult celor care vor avea bunavointa de a-mi raspunde, atat cat pot sau stiu. Sarcina usoara, copii si mamici sanatoase sa avem!
O zi buna!

MADALINA 25+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetelor!!!scuze de absenta dar de ieri nu prea am avut timp sa stau pe la calc!!!ba am fost afara, ba am dormit, baam facut curatenie!!!offffff!!!in legatura cu coafura, nu am apucat sa fac poze!!!proasta de mine!!!dar mare schimbare nu prea e decat ca mi-am treas niste suvite gri albastrui deschis si m-am tuns asimetric!!!
cleo sorry ca nu ti-a dat dr. o rezolvare la problema ta dar daca el zice ca mai tre sa coaca, apoi asta tre sa faca1!!! oricum noi suntem langa tine si te sprijinim moral!!!
felicitari proaspetelor mamici ,eu nu am apucat sa le felicit!!!
Dragelor lasa-ti munca la o parte ca a venit momentul sa va relaxati si sa va pregatiti ptr maerea aventura!!!aceea de a fi mamica!!!

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

ce naspa ma simtttttttttt!!!!!!!
am niste dureri de spate si burtik crunte...nici nu indraznesc sa-l sun pe sot ... daca ma apuca nascareaaaaaa???????
nici nu pot sa ma ridic din pat asa de tare ma dor soldurile + spatele + fofo MORRR de fricaaaa

Adriana 38+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by MsBB

ce naspa ma simtttttttttt!!!!!!!
am niste dureri de spate si burtik crunte...nici nu indraznesc sa-l sun pe sot ... daca ma apuca nascareaaaaaa???????
nici nu pot sa ma ridic din pat asa de tare ma dor soldurile + spatele + fofo MORRR de fricaaaa

Adriana 38+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

curaj
n-am experienta, dar tot ce-ti post spune e sa-ti masori contractiile (daca le ai). sau ia no-spa si vezi daca te ajuta la ceva. daca nu, fugutza la spital. inseamna ca a sosit clipa cea mare
bafta!!! asteptam vesti

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Doloress e foarte dragutz Patrick si numi se pare asa micutz! O sa vezi ca o sa fie bine! La cat mai mult laptic!

Cleo tu ce faci? Nasti o data cu mine? Saptamana aviatoare zisesi?
Tu sigur ti-ai calculat DPN-ul bine? Ce face fata? Ai vazut-o? Ti-a facut vreun semn?

Iulia, Ylari fara violenta...si soacra mea vrea sa vina la mine dupa ce nasc exact cum se vaita si Gabi...insa eu subtila i-am zis sotului ca la 2 saptamani dupa ceza nu am chef de musafiri sa stau sa fac mancaruri si sa strang mese...Acum Dumnezeu cu mila!

Va poop!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput