Vacanta cu bebe in Croatia

Vacanta cu bebe in Croatia | Autor: marylenac

Link direct la acest mesaj

Salutare, salutare,
Intrebare, intrebare: ce credeti e ok sa merg cu Matei (1 an si 8 luni) in concediu in Croatia? Poate sa-mi recomande cineva un hotel, o zona anume unde sa am la dispozitie si piscina dar si zona de plaja cu nisip, ca deh vrem si noi sa facem castele, sa luam jucariile pentru nisip...eheeee? Si cum e cu masa? Sa am incredere in restaurantele lor ? Cei care ati fost in Croatia, ce credeti ca e mai bine, sa alegem cazare in vila unde sa am la dispozitie si o mica bucatarioara sau imi recomandati un hotel anume? OFFFFFFFFFF, nu stiu cum e mai bine...astept sfaturi si sugestii...Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Aaaa, am uitat sa spun ca vrem sa mergem cu masina, si ca mergem impreuna cu nasii nostri , deci vom fi 4 pers. adulte + "copiii" nasilor 16, respectiv 17 ani, si Matei care la inceputul lunii iulie, cand avem noi concediul va avea 1 an si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Niste mici observatii mai degraba as face:
- sper ca nu planuiti sa mergeti toi cu o singura masina, adica 6 indivizi plus un copilas intr-un autoturism, ca zic io ca ar fi cam nasol
- drumul pana acolo e destul de lung - adica trebuie sa tii cont de cat e de cuminte copil la drum lung, daca doarme, daca urla, daca are temperamentul de a fi mai linistit si a se juca cumintel - a mea de exemplu nu-l are, deci e cam nasol la drum lung
- eu as alege un hotel macar cu demipensiune, ca sa ai mese incluse si sa nu trebuiasca sa astepti pana-ti aduc aia mancarea, sa cauti turesaurantul etc...Dar si aici, depinde de felul vostru de a fi si mai ales de al copilului: daca asteapta cuminte masa, daca face nazuri la mancare etc. Noi am ales pensiune completa, ca a mea are program strict de masa-somn si nu chip s-o pun sa astepte dupa mancare etc
- mi se pare un avantaj ca merg inca 2 "copii", adica nu adulti, pentru ca poate vor avea disponibilitatea psihica de a se juca cu copilul si de a te ajuta din acest punct de vedere.

Bref, noi anul recut am fost la turci, cu copil de aceeasi varsta, dar cu avionul, la all inclusive si a fost suuuper.
Dar numai tu iti cunosti copilul sa stii cum se manifesta la drum lung.

Anul asta am vrut s-o luam cu noiin Austria, la munte, dar consider ca e prea greu drumul pentru zgatia mea neastamparata, asa ca prefer sa o las cu mama,dar e dept ca io merg mai mult pentru vizitat, deci nu sejur de stat cu burta la soare.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput