Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salutare ,salutare ,

Bag seama ca a fost hlizeala generala aseara p-aci ,eu mai aveam ceva de lucru si a trebuit sa ma retrag ,anyway,bulandru ala -i un hibrid intre bulan si buleandra ?Super tare !iar diferenta dintre tot mai si tocmai este ...de-o litera Timp de-sta de calitate petrec si eu uneori cu odorul
Am vorbit saptamana asta cu pretenii din canada si-mi spuneau ca-i we lung de ziua babei ,abia dupa aia m-am lamurit ce si cum ...,dixtractie placuta mQQm prin strainataturi ,cred c-o comit si eu tot prin strainatate pe la Lepsa ,au niste prieteni o vila acolo ...

Rezolvare TB:,c-o mica opinteala in sensul ca facut ,uitat eu ,nu-i bine si revenit rapid (asta ca sa nu te iei de bietul Elliot cu "pan si unu de-a 4-a a facut-o "):
7*2=14(picioare fete)
7*7=49(ghiozd)
49*7=343(mate mari)
343*7=2401(mati mici)
2401+343=2744(mate)
2744*4=10976(pic.mate)
10976+14=10990(pic in total)
Am zis io bine ca trbuia chemata protectia animalelor,la cate suflete au ingesuit astia intr-un autobuz...

In cursul diminetii si tot mai des in vremea din urma il aud pe fi-miu "cum faci tu de ai intotdeauna dreptate ???"I-am zis si io sa se consoleze cu gandul ca are o mama deshteapta si... basta...Aaaa si mai zice una :"cum faci tu de ma convingi tot timpul???" Ei ,acuma sa nu exageram ,poate nu chiar tot timpul

Miha ,nici o diferenta daca-ti pui un bitter cu lamaie (deja-s cam vesela ,da sa stiti ca nu-i de la bitter ,poate de la martini )

Si zi asa Agho,abia astepti sa trec a 5-a ,dar vezi m-a mai iertat D-zeu ,ca tembelii astia au degrevat curicula de primara si de liceu si de aia de gimnaziu cam uitasera ...Bine ca si-au adus aminte si-acum...desi am io ceva rezerve ...Felicitari pt Andreiu si distractie maxima in deplasari

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna, dragelor!
In casa e ff bn. Afara e muuult soare si fff cald.
Multumesc pt. felicitari! M-am uitat si eu pe site-ul de la Cangurul si-am vazut ca sunt muuulti copii cu rezultate bune. Si poate c-ar fi fost si mai multi daca era o participare mai mare. Cop. nostri sunt la scoala din apropiere, nu-i o scoala cotata super, dar are si profesori buni. I-am aratat lui And. listele cu elevii din Buc. si a ramas impresionat. I-am spus, uite cu cine treb. sa te "batzi", nu doar cu cei din clasa ta. Si s-a aratat interesat de listele cu liceele cel mai bn cotate. Acum sa caut...

mhldvrc, daca stii vreo cale mai simpla, sa-mi spui si mie.

Sanca, problema data de tine a circulat pe net in urma cu ceva timp si la serv. ne straduiam s-o rezolvam. Ne prinseseram urechile in ea, dar am facut-o.
Ma bucur ca s-au ocupat fetele de rezolvarea ei.
mhldvrc, aproape ca i-a pus pe toti din casa la rezolvat problema.
Bietul Elliot, pe caldurile-astea sa joace!!! Si ce esti! Numai daca ajunge in finala sa te duci la stadion!
Stai linistita ca de curatenie m-am ocupat si eu, pardon si noi. Eu inca ma resimt fiindca ma doare mijlocul.

mQQm, drum bun si mult succes la proiect!
"Tot mai" des vii tu pe-aici si ma bucur. "Tocmai" ce-ai terminat de explicat Dedelinei diferentele lingvistice intre "tot mai" si "tocmai". Ce sa-i faci? Mai ai si de-astea.

Mihaela, cum a fost la "orientarea in padure"? Cum mai petreceti in we? Ai terminat curatenia?

Flower, am si eu un motiv sa ma bucur ca se degreveaza programa scolara, ca doar si Ana trece-n clasa a V-a. Ufff! Numai de experimente am parte cu copiii astia.
Si nu te-ai lasat pan' ce nu i-ai dat de lucru si lui TB problema lui Elliot. Si asa a constatat, cum de ai mereu dreptate si reusesti sa-l convingi?!...
Frumoasa zona de la Lepsa!

Ieri dupa-amiaza, printre treburi etc., au venit si 3 colege de-ale Anei sa lucreze la proiectzelul lor cu Bucurestiul. S-au descurcat f bn, au petrecut frumos impreuna, le-a ramas ceva timp si de joaca. Le mai auzeam cum discutau si-mpartasheau opinii. Dar n-am stat deloc in treaba lor, ca nu-mi vedeam capul de-a mea. Ana mi-a multumit cu pupaturi si-mbratishari ca au venit fetele la ea si ca s-au simtit bn.
Iar And. in scurt timp si-a facut "tema" la mate - recapitulare patrulatere - despre care am citit in ziar ca se vor studia in cls. a VII-a.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Avem capitol nou!

Haideti sa acolo!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput