Reverendul Wright
a intrat in atentia mea acum doua zile - deci nu comentez -insa de-l cunoaste cineva poftiti la analiza caci a spus chestii foarte tari
1) SUA este tara care raspandeste terorismul in lume
2) de raspandierea Sidei in comunitatile afro-americane contribuie cu mult succes albii care cu buna-stiinta imprastie boala
- nu imi doresc o discutie politica caci atunci subiectul s-a inchide rapid insa de-l "cunoaste" cineva mai bine pe acest reverend sa spuna ce si cum
Raspunsuri
cait spune:
Nu am citit despre el si nu prea am timp sa caut acum dar afirmatiile lui mi se par un pic deplasate.
Nu stiu cine ar vrea sa raspnadeasca sida cand peste tot se lupta pentru producerea unui tratament , etc.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
blackpanterro spune:
Omul asta, a primit si el 15 minutes of fame si debiteaza tot felul de imbecilitati care dauneaza campaniei lui Obama
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Omul asta, a primit si el 15 minutes of fame si debiteaza tot felul de imbecilitati care dauneaza campaniei lui Obama
linkuri nu pot da caci l-am vazut si eu o singura data la Fox News si mi-a ... ajuns insa mi-a placut si discursul lui Obama pe marginea reverendului
off topic il sustinem pe Obama?
eu da desi nu stiu daca inca e gata - dar omul invata exersand
blackpanterro spune:
Eu sunt cu Obama :)
E trist sa vezi cum toata munca lui se poate duce pe apa sambetei din cauza asocierii cu Wright.
Ma enerveaza la culme ca americanilor le pasa atat de mult de asocierea asta dar nu le-a pasat cand l-au votat pe Bush desi era sustinut la greu de religious right :( , erau armate de religious crazies in spatele lui si tot a fost votat.
Acum un singur om poate sa distruga campania lui Obama.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
MissParker spune:
quote:
Initial creeata de Luna75
1) SUA este tara care raspandeste terorismul in lume
Citeste-l pe Gore Vidal (Perpetual War for Perpetual Peace, de exemplu).