Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 8
ancaoradea spune:
Ralu Cred ca e reconfortant si infricosator ca te apropii de sfarsit, eu deja ma gandesc la nastere..cum va fi, cum ma voi descurca. Totusi daca faci cezariana am auzit ca e mult mai simplu, iar unele fete se recuperaza rapid dupa. Iti doresc ca totul sa mearga perfect si usor, si sa te bucuri de momentele magice alaturi de Tudor si familie.
In legatura cu serviciul, anutul l-am facut oficial, verbal si cu informarea in scris, anexat adeverinta, ca stiu cu cine am de a face.Merci mult aerlilian, asa am facut, am tinut secret cat s-a putut, pana a inceput burtica sa ma dea de gol ( cateva doamne mai experimentate m-au descoperit) si atunci am facut totul oficial. Ca norocul sefa nu apucase sa afle de la altcineva. Acum sunt linistita, din punctul asta de vedere. Sa vedem cum se comporta in continuare.
Diana Ma bucur mult pt tine, ca ai reusit sa iesi la supafata din dezamagire si suparare. Eu mereu am fost convinsa ca vei reusi cat mai curand, mai ales cu un tonus bun.
15+
Ioanatugs spune:
Ralu_t ce ma bucur ca se apropie momentul si ca va fi tauras!
Iar cu ruptul scaunelor, stai linistita ca daca nu le-ai rupt pe ale mele, nu ai nici o sansa la stadionul de la Rapid!
Asteptam cu sufletul la gura, vestea cea mare si sa nu uiti sa ne trimiti SMS-uri.
Aerlilian nu uit iubita si ca sa ma revansez te anunt de acum ca vineri te invit la ziua mea!
Vezi te-am anuntat prima! Sa stapinesti sanatoasa
si sa ne-o arati si noua!
Si acum anuntul oficial: vineri 16 mai, incepind cu ora 19:00 va invit la ziua mea de nastere pe toate fetele si vechi si noi, care puteti, care vreti, la o masa mongoleza si chinezeasca, cu
si
!
cu drag Ioana
mada23 spune:
Yupiiiiiii ce de petreceri 

Tudorel...asteptam cu sufletzelul la gura venirea ta pe lume, se mareste familia noastra, in curand preluam si noi stafeta sa ai parteneri de joaca
,ne
pentru tine si pentru mamica ta 
Ioana...tauroaica mea draga
, chiar daca deocamdata doar virtual am sa vin la petrecere sa stii, nu scapi de mine
, Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca cel mai frumos cadou
de ziua ta 

Diana..
cu
si optimism reusim
Acaoradea, Hera, Boo...va pup burticile dragi 
Alexia...

pentru printzesa ta
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
Buna fetele mele dragi,
Ralu
, ce putin mai ai pana iti tii minunea in brate
Sarcina usoara iti urez si intalnire magica cu iubirea ta
Aerlilian
, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Bafta multa si sa ne tii la curent, oricare ar fi alegerea ta
Mada
, iti tin pumnii. Sper sa iti reuseasca aceasta IA
si sa ne anunti fericita II
Ioana
, felicitari pentru vineri, sa iti aduca barza cadoul mult asteptat
Ancutza
, Diana
, Boo
,
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Magdita...te
-ic dulce si aici, Doamne ajuta la toate aspirantele cu doua liniute 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

aerlilian spune:
Ioana,scumpa,cum mi-ai deturnat tu planurile...Nu uitasem de aniversarea ta,pentru ca imi amintesc de anul trecut ca a fost imediat dupa ce am facut eu laparo.Astazi fac un an de la operatie,apropos!Si sunt onorata de invitatie,voi face tot ce pot pentru a onora invitatia ta!!!
Ioanatugs spune:
Mada23 multumesc frumos pentru urari, esti o dulce si-mi pare rau ca nu esti in Bucuresti sa poti veni.
Si sa stii ca de fapt suntem vecine de oras, pentru ca eu sunt nascuta tot pe langa Dunarea noastra mare si frumoasa, sunt din Braila (15 min. cu masina pina la Galati). Desi de 10 ani sunt bucuresteanca, sufletul meu e tot la Braila, unde sunt parintii, fratii mei si amintirile frumoase legate de Dunare si faleza.![]()
Magdita multumesc de urarea frumoasa!
Aerlilian abia astept sa ne cunoastem!
cu drag Ioana
unducthable spune:
Ioana , iti urez cu drag , de pe acuma , o zi minunata de ziua ta , si sa ramai asa frumoasa si deosebita , tot ce e mai bun in viata unui om , a unei femei sa ti se implineasca si sa ai parte de iubire si veselie in viata ta , de impliniri si liniste sufleteasca !
LA MULTI ANI !!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
alexia28 spune:
Buna dragutelor,
Ralu incep si eu galeria pentru tine

ma bucur ca s-a decis cezariana, o sa vezi ca e muuult mai bine, de abia astept sa-l vad pe Tudorel, te pup si mult curaj si astept vesti
Ioana
sa-mi trimiti si mie o bucatica de tort asa virtual

pup toate fetele dragi
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Diana multumesc frumos pentru urari!
Alexia28 cum virtual, nu poti veni?? Pliiizzzzz!!!
Ralu_t ce mai faci iubita???
Ce face bebe Tudor, nu vrea sa vina???
cu drag Ioana