Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Alexia28 ma bucur ca te-am revazut si pe tine si pe toate fetele mele dragi! Sa-ti traiasca minunea de fetita frumoasa!!
Ralu_t si Boo m-am simtit minunat cu voi si burticile voastre!
Aerlilian draga, invitatia a fost facuta de finuta mea la tutunarese si a venit cine a vrut, nu neaparat cele vechi! Cercul nostru e deschis pentru oricine si data viitoare te voi anunta pesonal, ca sa nu te superi pe noi!
Ma bucur ca ai renuntat la dr. Puia si multa bafta in alegerea celui mai bun doctor!
Vin si eu sa sustin ce-au spus fetele legat de dr. Tutunaru, merita incercat! E foarte bun pe infertilitate si laparoscopii si aproape toate prietenele mele vrechi de pe forum au ramas insarcinate, paciente fiind la dr. Tutunaru. Eu aveam nevoie de altceva si deaceea am plecat de la el, iar faptul ca m-am simtit eu ciudat cand mergeam la el, nu are nici o legatura cu profesionalismul d-sului. E un medic super!
Mada23 felicitari finutei tale! Si poate vom fi si noi nasicile burtoase pina atunci ! Multa bafta!!
Teo ma bucur ca ti-am vazut ingerasul, e un dulce foc! Sa-ti traiasca si sa creasca mare! Iar prezenta ta a fost o surpriza de zile mari, ma bucur foarte mult ca te-am vazut!
cu drag Ioana
aerlilian spune:
Diana,nu numai ca imi imaginez cum mi-ar sta gravida,dar deja mi-am cumparat o gramada de hainute de acest fel.Mai ales ca acum se poarta bluzite largi,nici nu mi-a fost greu sa gasesc!!!Si ...deja le port,ca toata lumea ma intreaba daca s-a intamplat minunea...Cat despre cum voi arata...vorba lui Ralu,cat un stadion,cum sa arat!Dar nu conteaza!Important este sa se intample!!!
Ioana,asa sa faci,sa nu uiti!!!
Astazi sunt un pic mai vesela,pt ca dupa-amiaza intru in posesia unei masinute noi,pe care am luat-o rosie!!!Sper sa-mi poarte noroc!
mada23 spune:
Aerlilian...sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente
sigur o sa-ti poarte noroc 

Diana....
Ioana...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
Diana
, eu am ramas masca de ce ai scris : Ai avut ieri avort mestrual?! De unde stii? Cum s-a manifestat? Adica s-a fecundat ovulul si nu s-a implantat? De multe ori si eu ma stresez din cauza asta, ca poate raman, dar nu se cuibareste, sau poate raman si e extrauterina, Doamne fereste !
Imi pare sincer rau
, insa acum e un nou inceput, sper din suflet sa reusesti sa iti pastrezi puiutzul 9 luni in burtica si toata viata alaturi de tine !
Aerlilian
, sa stapanesti masinutza
sanatoasa si fara evenimente ! Si sa iti plimbi in curand copiii cu ea![]()
Mada
, cand faci IA? Care-i strategia?
Pup toate fetele mele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Magdita...strategia este buna, practica ma omoara 
am sa incerc luna asta cu ova-mit si din z 10 am sa iau si vitex-ul si alte plantutze pe care nu le-am luat cand am facut stimulare atunci de frica sa nu fac ceva nashpa, dar acum incerc sa vad ce iese.Azi sunt in z27 ar trebuie sa-mi vina zilele acestea si incep sa ma pregatesc sufleteste pentru IA.
asteptand miracolul

magdita spune:
Mada
, sunt alaturi de tine si te sustin
. Poate nu mai vine deloc luna asta, cine stie? ![]()
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
mada23 spune:
Alexa Ioana...
am vazut ca esti prin zona, sper ca esti bine, te pupam si te asteptam sa ne dai vesti despre tine 
asteptand miracolul

unducthable spune:
quote:
Originally posted by magdita
Diana, eu am ramas masca de ce ai scris : Ai avut ieri avort mestrual?! De unde stii? Cum s-a manifestat? Adica s-a fecundat ovulul si nu s-a implantat? De multe ori si eu ma stresez din cauza asta, ca poate raman, dar nu se cuibareste, sau poate raman si e extrauterina, Doamne fereste !
Imi pare sincer rau, insa acum e un nou inceput, sper din suflet sa reusesti sa iti pastrezi puiutzul 9 luni in burtica si toata viata alaturi de tine !
Pup toate fetele mele dragi
Cu siguranta se va intampla minunea!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
buna draga mea scumpa,
s-a fecundat si s-a implantat pentru a doua oara , am avut teste pozitive si dureri de mijloc si la uter la fel ca la prima sarcina, dar eu nu m-am gandit ca asa repede raman din nou ..., si inca am suferit si am plans si tot asa ..., cu dureri de cap si altele ... dupa prima sarcina , in timp ce avusese deja loc fecundarea ..., nu am absolut nici o mirare ca acesta chiar a trait mai putin , foarte foarte putin, pentru ca pe sistem nervos am fost la pamant ... , deja nu mai am de ce sa mai plang acuma ... , m-am ridicat si asta este ...
macar sa raman iarasi gravida, am lasat deoparte durerea si altele , cum sa imi imaginez ca raman 2 luni la rand ... ; acuma mi-a fost invatatura de minte
ma simt bine acuma, iau ce trebuie si voi face ce am facut si lunile trecute si sa ma rog la Dumnezeu , cred ca totul va fii foarte bine, pentru ca m-am saturat sa sufar si chiar am dovada ca se poate si stiu ce am de facut atunci cand voi ramane din nou
poti sa ma condamni ... , am scris aici ca fetele sa invete din greseala mea de a suferi prea mult ..., nu am nici o placere sa scriu despre asa ceva , dimpotriva
asta este
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Diana,iubita mea,

, sunt alaturi de tine cu tot sufletul, scutura-te de toata amaraciunea si deznadejdea, priveste cu speranta si credinta in viitor si sunt sigura ca ne vei da vestea cea mare in curand ! Se poate, se poate, se poate !!!!
P.S. Citeste Acatistul Sf.Stelian, ocrotitorul copiilor. Sunt sigura ca te va ajuta 
Te pup dulce si ma rog pentru tine
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
ancaoradea spune:
Dragele mele, nu am reusit sa pun filmuletul cu bebe, dar o sa cer ajutorul cuiva care se pricepe. Pana atunci fac si niste poze cu burtica, ca inca nu am nici una.
Ieri am fost la gineco, dar echograful era f rudimentar si nu am aflat nimic nou. Voi mai merge peste 2 sapt sa vedem ce face bebe si placenta, la un alt echo, mai performant.
Azi merg sa-mi anunt sefa ca sunt gravi. Tineti-mi pumnii!

15+