buna ziua la toata lumea
este cineva care a fost diagnosticata cu uter bicorn si a dus sarcina pana la termen?
eu am fost diagnosticata cu uter bicorn acum un an. Am ramas insarcinata, la prima ecografie nu mi-a zis nimeni nimic despre aceasta anomalie. Am pierdut sarcina la aproape trei luni. Cand am mers la control dupa o saptamana nici medicul de atunci nu mi-a zis nimic de anomalia uterului meu. A trebuit sa-i spun eu ca am uter bicorn. Acum ma gandesc ca poate e doar o anomalie usoara.
Stie cineva mai multe despre sarcini pe acest fel de uter?
Multumesc
salut! vezi k la capitolul aspirante vei gasi mai multe raspunsuri la intrebarea ta. Sunt mai multe subiecte deschise pe aceasta tema, dar trebuie sa cauti mai in urma sau in arhiva....
E o intreaga discutie despre acest diagnostic pt k el poate fi foarte usor confundat cu uterul septat si atunci e altceva...
Eu am fost diagnosticata cu uter bicorn si s-a dovedti a fi un diagnstic gresit era de fapt septat, am pierdut 2 sarcini...m-am oprerat, am facut un baietel si acum mai am putin si fac si o fetita...
Multa bafta!
Madalina
37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
uite citeste aici..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117111&whichpage=1
Madalina
37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )