Targoviste (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, mersi mult de urari, acum ma testeaza mai mult sa vada daca am facut in trecut, contact cu fetita am avut extrem de putin. Dar oricum cred ca a bifat si IgM si IgG, sper sa nu se gandeasca sa faca economii la bugetul lor pe emotiile mele.

Si mie mi s-a facut o data rau, eram singura acasa si am luat repede cateva picaturi de sirop cu fier si calciu gluconic de la Ana, cocktail de urgenta . Sper sa va intrati repede in normal si sa dormi bine noaptea ca somnul este esential.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta ape la parnz asa daca nu chiar dupa amiaza direct in Romania. Va daruiesc niste lichide de care doriti numai sa nu alegeti ...
Imi pare rau Mihaela sa aud ca este bolnav cel mic dar va faceti bine. Sa ii dai acum ceai mult sa nu se deshidrateze ca asta este cel mai important cand au diaree si poate niste saruri in ceai ca banuiesc ca nici cu mancarea nu sta prea bine daca il doare burtica.
Otilia tinem pumnii sa nu iasa nimic la analizez si pune mana si mananca ca sa creasca si bebe si nici tu sa nu mai dai innapoi.
Eu sunt cam chiauna asa (nu ca as fi vreo data altfel) pentru ca nu am prea dormit azinoapte dar asta este...
La noi este vara de UK sau NI cum vreti sa-i ziceti 12 grade afar eu tot sandale si piciorusele goale, manercute scurte ca m-am obisnuit.
Va pupic si va urez si eu sa aveti un weekend minunat!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu m-am infipt in inghetata sotului...cu masura insa...ca e de cioco!

Otilia nici aici nu sunt gratuite analizele respective...am plati 1 mil ptr amandoua. Nu poti sa le faci pe cont propriu?

Cristina si-a mai revenit Cristi..i-am dat ceai de menta cu smecta...Mama dar ce frig e la voi...aici mori de cald!

Va pup! Oti sa ne spui si noua rezultatele!

Mergi la inceput

Sunt gratuite mai ales ca sunt insarcinata, in particular nu le pot face, de aceea mereu cand imi vine vreo idee cu o analiza trebuie sa conving doctorul ca iti dai seama de multe ori as vrea sa ma duc sa le fac in particular dar nu se poate. Iar doctorul trebuie sa justifice orice banut cheltuit ca de zgarciti sunt zgarciti.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Buna dimineta fetelor!
Am facut ceiut, cafea deci poftiti!
Vremea aici este super capricioasa si din cauza asta tusesc ca un magar. Cred ca la toamna o sa-mi treaca tusea! Am avut un weekend agita: cumparaturi, laborator, intalniri cu prietenii. Sunt mai obosita decta am intrat in weekned!
Otilia, Mihaela sper ca toate sa se rezolve cu bine mai ales la tine Otilia - de fapt sunt sigura ca va fi bine!
Cam atat pana acum!
Ma apuc de treaba ca sunt ca robotii!
Pupici si sa aveti o zi foarte buna!

Mergi la inceput

Buna dimineta!
Vad ca trageti chiulul mai fetelor! Oricum eu fac oficiul de dimineata cu toate cele ca poate cineva se trezeste si vrea ceva.
La mine e frig rau de tot dar cum lenea e cucoana mare eu tot in sandale sunt si ma cam degera.
De lucru ... ca la nebuni dar inca mai rezist .. lol .. nu ... Vreau sa plec undeva si nu stiu unde. Poate gasesc ceva companie pentru weekend sa ma duc sa ma plimb si sa ma relaxez un picut.
Cam astea sunt noutatile!
Va pup si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Au iesit rezultatele mele, sa inceapa petrecerea cu bere, dansuri si papica!

La Varicela IgG pozitiv, IgM negativ, valorile exacte nu le dau, doar interpretarea de la laborator ca am facut varicela in copilarie, uraaa!
La Rh- rezultatul este negativ, adica absenti, uraaaa!

Multumesc tuturor de sustinere , am scapat de emotiile de saptamana aceasta!

15+ BB2

Mergi la inceput

Buna dimineta!
Ceiut de toate felurile!
Felicitari Otilia! Ti-am zis eu ca va fi bine!
Aici ieri a plouat de nu se poate. Nu mai plouase de mult si iarba care mereu era verde incepuse sa devina galbena dar nu asa din loc in loc pe arii mari.
Eu sunt cu un somn in nas de nu se poate. Aseara ma venit pe la 10 si jumatet acasa ac am fost inviatat la mas ade un coleg si de sotia lui si amvazut si meciul la ei. Dupa ce am venit chiar m-am impresionat pe mine ca m-am apucat si mi-am facut exercitiile si pe la 12 fara ceva eram gata si dusata. Din pacate cartea pe care o citesc a devenit interesanta asa ca am citit pana la vreo unu noaptea si m-am trezit pe la 5 fara ceva ... Deci stiu de ce imi este somn ...
Cam astea sunt noutatile!
Va pup fetelor si sa aveti o zi super buna!

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Ceiut, cafelute si alte bunanati sunt pregatite!
Sper ca cineva sa se si infrupte din ele!
Sa va spun de la inceput ca aiz am un mood de filosofie de nu se poate ca pe fetele de la ingineri nu le-am prevenit de la inceput!
Azi la noi era soare si frumos de dimineata asa ca m-am hotarat sa-mi pun chiar fusta dar acum ma cam caiesc un pic deja norul este peste tot si ploaia se lasa anuntata. Problema nu este acum ci cand voi pleca acasa ...
Nu ma certati ca nu aveti ce sa faceti cu capul meu sec care se incapataneaza sa vada vara petse tot ...
La 1 iulie plec in Franata si paote - am zis poate pentru ca acum la Lyon sunt 14 grade!- voi avea parte de vara si daca nu dau si o fuga pana in Spania poate prind ceva din ea si daca nici acolo nu o fi si n-o fi plec si in Romania ca acolo sigur o gasesc!
Important este asa cum spuneata toate cautarea mea sa nu se soldeze cu una bucata Cristina racita cobza sau ma irau cu una bucata viroza instalata.
Fetelor sper ca bebicii vostri sunt cuminti si sanatosi ca vesti de la voi nu prea vad, eu ma duc sa fac programare pentru una bucata vara arzatoare ...glumesc of course!
Si acum sa ne apucam de treaba serios!
Va pupic si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Au iesit rezultatele mele, sa inceapa petrecerea cu bere, dansuri si papica!

La Varicela IgG pozitiv, IgM negativ, valorile exacte nu le dau, doar interpretarea de la laborator ca am facut varicela in copilarie, uraaa!
La Rh- rezultatul este negativ, adica absenti, uraaaa!

Multumesc tuturor de sustinere , am scapat de emotiile de saptamana aceasta!

15+ BB2

SUUUPEEEERRRRR! Ce veste buna! Acum stai linistita! E bine sa iei boala asta de la gradi cat esti mica...scapi de probleme cand faci bebe.
Aici toate gradinitele sunt pline de varicela acum!

Tuineea...sigur gasesti soarele la Barcelona...ce dor imi e de plaja si de o plimbarica pe las ramblas! Bon viage!

Va pupam! azi e petrecere...am facut o lunita!

Mergi la inceput