Targoviste (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura XXX spune:
Buna fetelor!
N-am mai dat pe la voi dar ati scriiis!
Otilia te felicit si eu pentru bebita!
ma bucur ca totul merge bine cu Cristian si bb2 Mihaela, iti doresc sa nu ai probleme nici dupa nastere!
De Gabriela nu mai stiu nimic dar ii trimit o .
De noi ce sa zic... Tot in vacanta Pana la urma am reusit sa gasesc o bona buna pentru gemenei. URA! Insa am intrat la probleme cu fetita, dupa ce am dus-o vreun an lunar la dentist si stateam linistita ca totul e OK a inceput sa faca abcese la masele!
Si asa ajung si eu la punctul unde inteleg de ce se pleaca din Targoviste!
acum serios, am iubit orasul de cand l-am vazut prima oara!
Va pup!
tuinea, ma inscriu si eu la ceai! verde!
Laura cu si
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
Happiness_4_us spune:
Salutare si de la noi, la ceas de seara.
AM promis ca mai vin cu noutati asa ca iata-ma.
Andrei este bine, ii cam curge nasucul dar incercam s anu il bagam in seama si sa-i dau suculet de portocale ca are vitamina C.
SI pe mine ma incearca de cateva zile o raceala, dar sper sa o pacalesc.
Miha, sa ai o nastere asa cum iti doresti si recuperare super, ca acolo am inteles ca e mai greu.
Oti, super faza cu balacitul si giugiulitul dupa. Asa mai patim si noi, ne giugiulim pana adormim.
Ma duc sa adorm un fluturas dragalas.
Va pup si numai bine.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
mihaser spune:
Salut!
Laura ce surpriza! Bine ai revenit! Ma bucur ca ai gasit bona...Despre medicii stomatologi din TGV am o parere foarte proasta...Eu pe mama o tratez in Timisoara.
O floare ptr Gabi si de la noi!
Tuinea...e doar linistea de dinaintea furtunii...Aseara am inceput sa plang la gandul ca nu o sa rezist 6 zile fara Cristi, si ca o sa stau acolo ca Isus pe cruce in patul ala cateva zile...sa depind de altii...vai si amar! Totusi sper sa fie bebelina sanatoasa...ca o sa uit de toate!
Nana ma bucur ca ai revenit printre noi! Stiu ca nu ai timp si ca savurezi orice clipa alaturi de Andrei!
Voi ati facut botezul? Cand planuiti sa veniti in Ro?
Otilia un pupic de la noi ptr fete!
Va pup! Ma duc sa ma intind un pic!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
tuinea spune:
BUna dimineata!
Ceai, cafea si alte lichide de dimineata sunt servite!
Uite ca am mai capatat pe cineva la ceai asa ca trebuie sa maresc oala!
Mihaela stai linistita ca bebelina va fi perfecta si tu esti o curajoasa si o mami puternica si nu o sa fie nici o problema!
La noi este soare si frumos asa ca sunt la tinuta de super vara: sandale - fara ciorapi, fusta de vara si maneca scurta. Afara sunt 17-18 grade dar eu ma bucur de vara de aici ca asta este vara aici si toata lume amerge asa. Anul trecut nici nu as fi indarznit sa ma gandesc sa ies asa afara la o astefel de temperatura dar m-am adaptat la mediu.
Saptamana viitoare, mai exact vineri, plec acasica pentru o saptamana deci abia astept si am un pic cam mult de lucru ca vreau sa fac multe.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
Cristina
Otiliav spune:
Miha, tu doar pe fete le pupi, pe posibilul baiat din burtica, nu?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
tuinea spune:
Buna dimineta!
Ceiut, cafea sau poate altceva? Poftiti ca eu mi-am luat deja portia fiin de la 7 la\ laborator ca azi am iar curs. la astia care m-au inebunit cu trainingul lor nefolositor!
Azi se strica si vremea ca de am deochiato! Sta sa ploua ...
Visez la caldura din RO care o sa vina,of course, de spatamana viitoare special pentru mine!!!!!!!!!!!!!
Otilia noi zicem asa fetelor dar este inclus pachetul complet! Si eu ca sa te fac fericita o sa schimb finisul!Ia sa vezi tu daca-ti place asa:
Pupici pentru mamici, copilasi, tatici dar mai ales pentru ce este in burtici!
Eh, ce zici?
O zi minunata la toata lumea!!
Cristina
Happiness_4_us spune:
Salutare!
Miha, noi am facut botezul anul trecut in dec, la mitropolie, dar a fost ceva in familie si pentru ca trebuia. La cat de bolnavior era Andrei atunci, iti dai seama ca nimanui nu i-a ars de nimic. SIncer, nu vreau sa imi mai amintesc de 2007, ca a fost un an cumplit pentru noi.
De venit venim in iunie, tocmai am cumparat saptamana asta biletele. Am luat zbor de noapte ca sa poate dormi linistit Andrei si sa nu-i stricam programul. O sa stam pana pe 23 august, adica 2 luni. Abia astept.
Pupici si nastere usoara, asa cum iti doresti!
Pupici si pentru eventualul baietel, Olivia!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
mihaser spune:
Salutare si de la noi!
Oti eu am zis asa de la noi ptr fete...ca deh..tu ai fata eu baiat!...acum daca eu o sa am fata si tu baiat o sa se schimbe...Noroc cu Cristina ca ma salveza! Asa ca pupici si pentru ce e in burtici!
Cristina imi pare rau ca te plictisesti...si nici vremea nu mai e buna...Noi am fost azi la zoo...care e intr-o padure si era o vreme mumoasa ca nu as mai fi plecat...tot cantau pasarelele...
Nana wow ce fain ca stati asa mult...Venim si noi in iulie si poate ne si vedem...ca si noi stam pana in august...Cred si eu ca vrei sa uiti anul trecut...Lasa...bine ca s-a terminat cu bine! Sa dea Domnul sa fiti feriti de probleme de acum inainte! Si io am fost disperata cand am aflat de varicela...asa ca si io cam vreau sa-l uit pe 2007...Nesuferitu`!
Pupici tuturor!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Otiliav spune:
Ei fetele vad ca aveti planuri de intalneala la vara. Eu o sa vin in iulie in tara dar nu cred ca-mi ajunge timpul de prea multe.
Nana cat ai concediu pentru bb, 1 an. Cine va avea grija de bb cand vei incepe serviciul, sunt locuri la cresa?
M-ai botezat Olivia , sa stii ca parca imi place mai mult.
Mai nu fitit rele, 2007, ti-a adus comoara din burtica Miha iar Nanei nasterea unui fluturas scump.
Cristina, mai ai putin si pleci, nu-i asa?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2
mihaser spune:
Salve!
Ha ha Olivia o cheama pe cumnata mea! Nici nu am observat ca Nana tre sa-ti dea un miel...Pe cumnat il cheama si Cristian...si cand noi ne gandeam cum sa o cheme pe fetita el tot zicea sa-i punem Olivia ...poate vroia sa vina si de la NY sa o boteze!
Oti tot nesuferit ramane...ca si el a fost rau cu noi!
Laura ce-ti mai fac cele 3 comori?
Cristina tu vineri ajungi in Ro?
Va pup! Am 37 +...mai un picut! Vineri merg la ultimul control!
Bebe 2