Targoviste (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuinea

Buna dimineata fetelor!
Sunt virusata rau! Iar mi-a disparut vocea dar culeme e ca nu ma doare de fel in gat si cred ca este mai mult de la oboseala.
La 6.30 m-am dat jos taras-grapis ca trebuia sa vin la osanda.
Sa zicem la toate lumile cu nume de Mihail si Gavril la multiani cu sanatate, spor si toate dorintele sa se implineasca!
Va pup si sa aveti un weekend minunat!

Danke! Danke!
Maine ma duc la mall la baute!

Sanatate maxima! Devirusare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu mi-am mai revenit! Nu complet dar dupa doua zile de intensiv tratament cu medicamente si ceaiuri mi-a mai revenit vocea cat de cat.
Sper ca ai petrecut bine de ziua ta Mihaela! Nu te-ai gandit sa ne dai si noua de baut dar oricum nu am fi putut ca eram cu antibioticul in nas.
La mine a inceput o sapataman nebuna iarasi! Incerc sa o iau usor dar nu cred ca o sa-mi iasa.
Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Salute!

Am avut sambata o zi de kko...sotu` de cate ori isi ia extras de cont are draci...si binenteles ca a trebuit sa-mi strice toata ziua cu discutiile lui despre bani...Asa ca i-am dat frumos cardul si mi l-am pastrat pe cel de indemnizatie si atat...sa nu-l mai aud ca nu mai are bani!

Va pup!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Stiu ca este pe la pranzul de dupa amiaza dar asta este ...
Imi parerau Mihaela sa aud ca aveti discutii de la bani. Eu urasc chestia asata amai ales ca deobicei femeile nu prea cheltuiesc banii asa anapoda. Mai sunt si exceptii dar barbatii sunt de multe ori cei care cheltuie pe prostii. Si eu as fi facut la fel ca si tine: cardul meu, banii mei deci macar nu tb sa-ti dau tie socoteala.
Dar hai zambeste si nu mai pune la suflet!
Eu am fost tot ca si voi val-vartej peste tot, dand indicatii pretioase despre cum se lucreaza, ce si unde.
Maine am un eveniment social pentru studentii mei si plecam cu 5 autobuze la Portrush in nord si cred ca nu o sa ajung pana la 4-5 dimineata acasa asa ca incerc sa bag somn azi ca sa-mi ajunga si pentru maine.
Va doresc sa aveti o zi minunata fetelor si va pup!

Mergi la inceput

Multu`! Sa ne povestesti cum a fost!

Noi in scaun: http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Eli%204%20luni/Eli%205%20luni/IMG_3556.jpg

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Azi a inceput furtunos la sala si in timpul exercitiilor mi-a plesnit un vas de sange la mana si am o pata cam cat o moneda din aia veche de 5 lei albastra sub piele.
Nu stiu de la ce o fi dar investighez...
Vremea nu este chiar asa de rea azi asa ca nu ma pot palnge.
In seara asta o sa am noapte alba cu un eveniment social organizat pentru studenti deci am sa plec un pic mai devreme catre casa sa prin vreo 2 ore de somn.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Mirk, mirk nimeni pe aici dar hai sa povestesc ca opate citeste careva!
Eu sunt de cu ochii lipiti ca aseara - de fapt de dimineata - la 4. Nu a fost chiar foarte, foarte rau dar nici bine. la dus am avut unul care a vomitat in autocar dar l-am pus sa stranga si cred ca s-au speriat sau daca nu 50£ amenda. Am avut una in schimb la intoarcere care a zbierat tot drumul din cauza ca era foarte, foarte beata si o apucasera istericalele si altul acre ne-a cantat tot drumul imnul echipei favorite de mi-am luat campii. Imaginati-va sa va tina cineva 1,5 ore in asa ceva!
In fine de dimineata am ajuns si la sala ca de doua ori pe saptamana ma duc cu un coleg de servici si eara azi ziua si diseara ma duc la calarie.
Cat despre vanatatie nu am mai bagat-o in seama ca nu am mai avut timp ca ieri am sat toata ziua in camera alba.
Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Buna dimineata Soare!
Sa va servesc micul dejun cu cafelute, ceaiuri si toate bunatatile pe care le doriti.
Eu sunt rupta de oboseala dar inca o zi si maine ma voi putea odihni.
Persoanele din Romania - sot si sotie - sunt foarte de treaba. ea este prorectorul Universitatii Spiru Haret, el este avocat.
I-am plimbat prin tot Belfastul, apoi am fost cu doamna la cumparaturi.
Apoi aveam intalnire la 7 cu cei de la calarie in fata la Europa Hotel asa ca am mai cascat un pic gura pe ici pe colo. Gasisem o rochita catre chiar imi placea mov, imi venea perfect dar mi s-a parut ca era cam scurta. As fi stiut cum se rezolva problema ca sunt aici niste ciorapi foarte foarte grosi in toate culorile dar nu am avut timp sa caut ca trebuie sa fie aceiasi culoare. In fine, poate am sa gasesc si altceva.
Lectia de calarie a fost foarte buna. Deja ma simt mai confidenta si nu-mi mai este frica de calut. Aseara i-am imbracat in pijamale cum s-ar spune, am desfacut tot harnasamentul, am facut tot ce trebuie ca sa si pui calul la locul lui.
Apoi am venit acasa unde am inceput sa gatesc pentru azi ca am o cina cu un coleg si profesorul meu si sotia. Pe la 1.30 am terminat astea de facut.
Acum sa ma apuc sa si lucrez ceva ca trebuie.
Va pup si sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Cristina ma faci invidioasa cu lectiile de calarie...Si mie imi plac calutii...As vrea sa-l duc pe Cri la echitatie...mult de tot!

Noi azi am scapat de ghips...Acum o tot spal si o dau cu crema ptr ca pielea ei sensibila a avut un pic de suferit!

Mergem luni peste Otilia la odisee...cu agitate si tot tacamul?

Weekend placut!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Ma bucur ca ati scapat de ghips! Doamne ajuta! Bine intekes ca pilea ei fiind asa de cruda a suferit stand fara sa respire. E o crema foarte buna cu catina cu un hipopotam pe ea speciala pentru copii. Ajuta foarte mult la refacere.
Unde ziceai sa mergem sa o cautam pe Otilia? Am sa incerc sa caut odiseea asta. Eu n-am fost pe acolo.
Eu sunt dupa un weeken lenevicios, n-am facut prea mare branza dar asta este ce sa-i faci se mai intampla si sa nu ai chef de nimic.
Eu de dimineata am luat-o cu nervi ca trebuia sa primesc un document si nu l-am primit cum trebuie facut ...
Asta este! Saptamana asat de sambata sunt la Antwerp deci si eu o sa chiulesc sapatamana viitoer.
Va pupic si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput