Targoviste (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
La cafea, ceiut si alte cele ...
Strangerea ca e ultima zi din luna asta cand fac cinste ca de maine ... incepe luna de miere.
Va las subiectul in grija pana pe 18 august deci sa nu va gasesc pe ultima pagina!
Fetelor va pup, sa aveti concediu placut cele care nu ati avut pana acum si mai intru asa in fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Tuinea luna de miere placuta, ai dreptate sper sa nu ne gasesti pe pagina 14 cand te intorci! Tu ai plecat cu tot avantul in concediu, sa fiti fericiti!

Mihaela cum va merge, ce face Cristian? Noi stam mai mult pe afara (tot la tara suntem).
Gabriela ceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Gata,prezent la apel! Sa nu va suparati ca intru mai rar,habar n-am pe unde trece/trec ziua/zilele.
Acum trebuie sa dau eu cafea/ceaiul si micul dejun (ca sa recuperez) sau poate pranzul la voi...Hihi cam complicat cu diferenta aceasta de ora , dar ne descurcam noi..
Tuinea, concediu placut si te asteptam inapoi!
Otilia sa-ti traiasca bb2 sa fie sanatos!
Laura pe la tine ce mai e,ti-au mancat urechile?
mihaser, ce bine ca esti/fost la mamuca, inainte sa venim incoace am fost si eu pe acasa..si parca si aerul era altul..iar de mancarica facuta de mama nu mai vorbesc !!
Ca veni vorba de mancare, ajunsi aici cautam cu ardoare mancarea de acasa si cand eram pe acasa cautam sa mancam "mai ca in vest"..deh, natura omului..
Intru putin mai tarziu-sper :)- daca nu, sa nu dati in mine
Ma duc sa-mi beau ceaiul cu sotiorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am pus poze: Botez

Cristina abia astept sa-mi spui mai multe detalii despre rudele tale...eu stau chiar langa scoala! Tot in Bunget sau Bungetu stau...e cam aiurea cu denumirele astea...mai bine lasau decat Bratesti.

Gabi pupici de pe meleaguri romanesti! Multam ptr coffe/tee/ you!

Laura tot la sat suntem si e super! Voi cum va simtiti?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaser, ce draguta printesa cu cosulet roz, un ingeras. Si pozele cu biserica de departe sunt reusite.

La noi se termina vacanta, maine decolam.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 22+

Mergi la inceput

Salutare!

Azi mi-a promis vara-mea ca imi face un frappe...il impart cu voi daca doriti

Otilia imi pare rau ca se termina vacanta! Cum v-ati simtit? Bebe cum e? E baietel? Ana ce mai face?

Fetele mai vechi pe aici nu mai dati? V-ati suparat pe noi sau sunteti plecate in vacanta?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!
Am intrat o fuga sa va zic buna de pe meleaguri romanesti!
Am venist si eu vineri acasa si e tare bine. Fata mea e fata mare - nu mai este fetita! Are pretentii de domnisoara ce sa ma-nu ca inainte nu le-ar fi avut!
Saptamana mea de miere a fost foarte, foarte,..., foarte frumoasa ... mai vreau!
In noaptea asta plecam la mare si abia astept - eu ca eu dar Roxy ... mama - mama!
Cam astea sunt vestile!
Va pup si ce a mai ramas din vacanta sa fie placuta pentru cei ce se intorc la treaba - servici usor!

Mergi la inceput

Cristina distractie placuta la mare!
Te asteptam la povesti si cu multe poze!

Frappe? Inca ma mai amageste vara-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Mihaela inca nu ti-a dat frapeul? Ai voie daca alaptezi?
te invit la un frape in oras cand iau permisu ca si asa numai noi suntem in zona. Ce face printesa roz?

tuinea ma bucur ca ai iesit asa cum ai dorit.

azi dau eu ca am aniversarea nuntii!!!
va pup

Raman acestea trei:credinta, nadejdea si dragostea.

Mergi la inceput

Fetele Otilia are un carucior roz la 22 de sapt!

Laura mersi de invitatie...Chiar azi am fost in oras sa mai iau cate ceva de papa si pampers.
Frappe nu prea am voie...dar si fatuca asta ma lasa cu okii in soare...a zis sa merg la terasa sa bem... eu fix de asta am timp...Ea e studenta, nu mamica...nici nu viseaza ce o asteapta...
Laura bafta la examen si astept sa dai de baut! Ce mai fac prichindeii tai?
Eli e bine...se bronzeaza! Cristi e tot mai bine...o mangaie si el pe Eli si ii spune ca o iubeste...o striga iubire si printesa...asa cum o strig eu! Sunt super happy!
Va pup!

Mergi la inceput