Raspund si eu... cam tarziu dar asta este.
Eu nu cred ca as putea auzi cuvintele "nu mai simt nimic pentru tine" fara sa le cred. Un om care iubeste cu adevarat si care imi cunoaste sufletul, stie ca nu imi poate spune aceste cuvinte decat daca sunt adevarate. Daca vrea doar sa glumeasca cu mine, poate sa ma faca maimuta... I don't mind.
Carmen... nu stiu ce ai facut. Nu l-ai inselat si nici nu l-ai omorat (inca poate sa vorbeasca, nu?). Orice altceva are solutie si se poate rezolva daca ambele parti vor asta. Dansul se pare ca chiar crede ce spune de aceea nu incearca sa contribuie la rezolvarea problemei.
Iar in ceea ce priveste sexul... macar atat sa stii despre barbati: sexul nu inseamna neaparat dragoste la barbati. La barbati, sexul este sex si atat. Crunt dar adevarat.
Te pup si sper sa fii bine.
PS. Trebuie sa fiu de acord cu espiritu: esti putin cam incoerenta.
Si intr-adevar, espiritu nu pare a fi Mama Omida. Iarta-ma ca rad dar nu ma pot abtine. Tipul este foarte taios si imi place
nu te supara... sa-ti dai cu presupusul... asta ceri. Zi ce ai facut asa de rau de nu te mai poate iubi. Atunci pot sa ti se dea pareri pertinente. asa.... lasa-ma sa ghicesc....
ai disparut cu tot cu secretul "facutului".Offf... cata "cerneala"a curs si tot nu ne-ai spus...c'est la vie,da' totusi ma roade curiozitatea mai mult decat pantoful!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.