Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera sper ca te simti mai bine. Pupici sa treaca

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, am vazut-o pe gingasa si frumoasa Daria. Mi-a placuttttttttt si mi-ati placutttttttttt.

Mamii, merci pt pupic. O sa-mi treaca intristarea, ca sunt fata optimista si nici treburile nu-mi place sa le las sa ma "cuprinda". Asa ca maine la atac cu mult optimism.

Mai vroiam sa zic ceva...????????????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddanagh

Cafera sper ca te simti mai bine. Pupici sa treaca

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Multumesc mult! Din pacate ce am eu nu o sa-mi prea treaca. Dar m-am obisnuit deja.

Mergi la inceput

Fetele, la noi ploua infernal. Printesa cea mare a fost la dentist si acum e la cumparaturi cu sotul, iar eu i-am facut baie celei mici. Deja doarme ca un pui mic si dulce. De fapt asta stie sa faca cel mai frumos din cate lucruri minunate poate ea. Cand doarme, ne uitam pe rand la ea si nu prididim sa ne miram.

Aaaaaaaaaa, mi-am amintit: mi-a placut mult cum se juca Daria cucu-bau. Si Ilinca adora jocul asta, dar ea e mai lenesa: ia cate o paturica pe cate o pune in fata ochilor si apoi o coboara. In tot acest timp rade in hohote. Partenera de joaca e surioara ei cea mare pe care o adora.

Mergi la inceput

Alina.a, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

N-am citit mult din urma decat ca Loredana face bebe 2, felicitari din toata inima, esti o curajoasa, la fel si monica insa am felicitat-o atunci.

Ah, si am vazut pozne cu Lorinuta care m-a vrajit ca o zanuta buna ce e si cu Olguta si bunica. Frumoase foc. Plus pozici cu flacaii Oanei/Ghinetz si m-a impresionat costumasul pastrat. Iar ei sunt doi baieti frumosi foc.

In rest raspund mai in amanunt maine. Acum sa va zic ce facem noi de la o vreme. Adelise nu mai sta locului, nici in fund nu mai sta, mereu in picioare, se ridica pe toate mobilele, scaunele si ia si trantele de rigoare insa deja a invatat si sunt mai rare. Ce e mai amuzant (acum e amuzant ca atunci nu mi se parea deloc) e ca de doua nopti se trezeste la 4-5 dimineata si se duce la celalalt capat al patutului unde ori sta in fund zambindpe intuneric ori se ridica in picioare si zambeste triumfatoare insa beata de somn. Noroc ca dupa ce o pun la orizontala se culca la loc. Paseste, merge in 4 labe si e fericita la orice progres. In plus am invatat sa facem ca haiducii adica ea face aaaaaa iar eu o bat incet cu mana la gurita si face ca haiducii(cred ca de fapt erau indieni).

Luni a fost sarbatoare aici si a fost liber astfel ca am mers cu sotul intr-un loc superb cu gradini extraordinare (stiti ca englezii au obsesia gradinilor si credeti-ma am prins-o si eu). Aici de vreo 10 zile e vara adica peste 23 grade, ne prajim caci la soare sunt mai multe. Pozici din natura vedeti www.flickr.com/photos/25855660@N05/2473692275/in/set-72157604935846890/" target="_blank">aici.

Azi si-a luat sotul liber sa mergem sa luam bicicleta lui Cosmin si binenteles ca nu am plecat cu mana goala si Adelise a primit si ea www.flickr.com/photos/25855660@N05/2473809545/in/photostream/" target="_blank">ceva. Daca va uitati mai bine veti vedea ca a fost fata la cumparaturi si le-a pus in "porbagaj".

Cam atat din UK, dau legatura Romaniei. Noapte buna.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Luna, ti-am admirat stelele. Am ramas incantata de tot: de minunile de copii, de cat de bine va potriviti voi doi, de cat de bine arati tu, ca sa nu mai zic de superbul peisaj. Cred ca v-ati relaxat 100%.

Imi place tricicleta Adelicioasei. Parca tu ne intrebai daca se trag fetitele de cercei, pt ca vrei sa-i schimbi cerceii. Ilinca nu-i baga in seama, dar ea se trage de toata urechea atunci cand ii e somn. hi, hi!

Fug si eu ca m-a cupris somnul. Paaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa ca voi si bebeii vostri. Cafeluta nu va dau, ca nu sunt bautoare; asca ca serviti ceai astazi.

Merg sa trimit printesa la scoala. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata la o cafeluta

Lunito frumoase poze, dar foarte emotionanta mi se pare www.flickr.com/photos/25855660@N05/2474575932/in/set-72157604935846890/" target="_blank">asta

Hai ca schimb capitolul...

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Capitolul numero 79

Mergi la inceput