quote:
Originally posted by Moniland
M-am intors si eu din vacanta. Am fost la turci unde m-am bronzat si m-am ingrasat.
2bobocei, flori FELICITARI! si sarcini usoare

Pisix,Stuart,Blanche,Zouzou,Andrada,Moni,Iana: va
dulce,dulce si va multumesc pentru urari.Sa aveti gura aurita!!!!
Felix: eu am luat anul trecut Gonalul compensat,insa dr.mea mi-a spus ca de anul asta nu se mai compenseaza.
Nusy
buna,
va rog frumos sa-mi spuneti daca stiti cum il cheama pe dr.israielian de la Clinica Sabyc.Este acelasi cu cel care lucreaza dr.Tutunaru?
va multumesc
zouzounaki-multumesc pt urari ,si sper ca si tu sa nu poposesti prea mult ,iti urez succes si
repede sio sanatos . Nu prea stiu despre problema ta .
Fetelor ajutoooor .
Eu am luat Diphelerine acum o luna , si Menogonul la fel , insa fac FIV la inceputul lunii Iulie .
Nu le-am pastrat la frigider .Asa trebuia ? Mi-e rau .Sper ca nu am aruncat banii ca ma omor . Le-am tinut intr-o camera pe sifonier , unde nu dam drumul la caldura (stau la casa) .
Ce sa fac , spuneti-mi ? Unde sa le tin ? multumesc . pe ele scrie pana la 25 grade
ma bucur din suflet pe fetele care au reusit , si le urez mult noroc fetelor care au intrat in focuri .
ve-ti reusi cu siguranta si pe urma bem
Multumesc frumos fetelor ca sunteti asa dragute.
Mari_lolutza la ce clinica faci analizele? Sa ne spui si noua cand ti-au facut programarea.
Buna fetelor. Am si eu o intrebare.Se poate face FIV cu ICSI pe ciclu natural? KITTA ce ai facut astazi?